Ynt: Atiker ve Grand Cherokee
raif usta' Alıntı:
selam zaten bu yüzden anlayamıyorum hem cihazın iyi olduğunu anlamak için zamana ihtiyaç var diyorsunuz hem millete beklemesini tavsiye ediyorsunuz cihazın ne olacağını anlamak için ben bir usta olarak cihaza güveniyor ve tavsiye ediyorum herkez bu cihaz tanınmadı diye beklerse kim se takmadığı sürece iyi yada kötü kimse anlayamaz bu arada yapılan regülatör ve anjek tör test lerinde prins de daha iyi sonuçlar veren tek cihaz koreli fabrika sahipleriylede distirbitör firmaylada sürekli irtibat halinde olduğum için çok iyi biliyorum cihazın arkasında sağlam bir distirbitör firma var cihazda çıkabilecek her türlü arıza durumunda bire bir parça deyişimi yapılıyor her türlü şikayette firma direk kendi ilgileniyor bu yüzden rahatlıkla bmd diye biliyorum iyi akşamlar
Şimdi yazınıza istinaden bir iki şey yazalım...
7-8 kez çeşitli problemlerden kayanaklı ayara gittik ve en az 2 kez daha gidicez gibi görünüyor, biz de sizinle aynı fikirdeyiz, ama bu tecrübe kazanımını yanlış yapa yapa yada deneme yanılma yapa yapa öğrenme sorunu o maka ve satıcılarının sorunudur, hayatında ilk defa 4,7 wj ye ilk defa lpg takan bir adamın hata yapma riskiyle neredeyse tüm montajını bu ve buna benzer 30 u geçmeyen araç versiyonlarına takan bir ustanın tecrübe farkını elbetteki kıyaslayamazsınız... bilinmeyen bir markayı piyasaya oturtmak zor iştir bu bir gerçek, ama bu sorun benim sorunum değil...
buradaki 4,7 wj nin tüm sorunları ve bakımları gibi işlerle ben ilgileniyorum, lpg işini benden habersiz söz verdiği ve buradaki ustanın taahütlerine istinaden BMD olarak montaj yaptırdık, benim haberim olsaydı prinsi aynı ustaya taktırmayı tercih ederdim...
daha önce 8 tane aynı şekilde 8 silindir araca ankarada prins taktırdık, ancak hiçbirinde 2. kez servise gidilmedi bile...
yok şamandıra bozuk, yok benzinden fazla yaktı yok zengin, yok fakir ben millete tecrübe kazandırmak zorunda değilim ki...
BMD yi gürdüm kullandım verimli ve güze bir sistem, testler yaptık performans benzinden iyi bile çıktı, ama araba geçen gün aynı kullanımda 620krş yaktı, ben niye uğraşayım ki...
bana şunu net söyleyecek bunu takan...prinsten iyi yada aynı sonuç garanti,,,birkez takıcam birkez de ayara geleceksin bi daha uğramayacaksın,,bu taahütümün karşığında da şu da size yaptırım hakkı diyebilmeli, yoksa yüksek hacimli pazarda işi zor...