Atiker ve Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,104
Ynt: Atiker ve Grand Cherokee

olasiliksiz' Alıntı:
Sanırsam hem kit, hem ustam, hem de araç iyi? Olamaz mı. ;D Oluyor... Lpg ile ilgili ufak bir iki problem çıktı ama yağ değişimi yapan usta bujileri ayarladı düzeldi lpgciye uğramadım taktırdığımdan beri. 3000 km sonra filtre değişimi var artık o zaman uğrarız kendisi

tama çok iyi o halde senin şu ustanın ismi telefonu varsa ver bizde ona bi uğrayalım istanbul da ise olmazmı

Etiketler

bence köklü italyan markalardan seçim yapılmalı yaşadığınız yeri değil gideceğiniz yerlerde de servis ağı düşünülmeli LOVATO bunlardan birisidiir yarışa bütün yarışçılar aynı hizada başlar ama yarış bitince aynı hizada olamazlar

sanırım son karar olarak riske girmiyorum ve prins te karar kılıyorum. tabi bankanın vereceği krediyede bağlı...

LEPOPEL' Alıntı:
bence köklü italyan markalardan seçim yapılmalı yaşadığınız yeri değil gideceğiniz yerlerde de servis ağı düşünülmeli LOVATO bunlardan birisidiir yarışa bütün yarışçılar aynı hizada başlar ama yarış bitince aynı hizada olamazlar

ilk önce kendinizi tanıtın...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg765642;topicseen#msg765642
bu araçlar yani 4000 cc üstü araçlar hakkında yeterli deneyiminiz var galiba...kaç tanesinde lpg kullandınız?

jeepmania' Alıntı:
valla atiker var ve gayet memnunum yerli malı yurdun malı :smiley:

Bilgi olsun diye yazıyorum; benim de bayisi olduğum İNKA GAS, BMD markasının sedace ithalatçısı değil aynı zamanda Kore'de üretim ortağı. 2011 de %50 iç, %50 dış piyasayı hedeflerken; bu hedef 2012 için %70 dış, %30 iç piyasa. İNKA GAS yöneticileri hemen hemen zamanlarının yarısını başta Yunanistan ve İran olmak üzere bir çok ülkede geçiriyorlar.

Selamlar,

Yaklaşık 2 ay önce 97 5.2 ZJ aldım, biraz ilk bakımda öpüldük ama şu anda sıkıntı yok gözüküyor ..Neyse, şimdi sıra LPG sisteminde.

Bu konuda forumu epeyce karıştırdım, fakat kafam da epeyce karıştı :smiley:

Sorularım şu şekilde, yardım edebilirseniz çok sevineceğim;

• Atiker konusunda güncel montaj yaptırmış ve sıkıntı yaşayan, deneyimlerini paylaşacak olan var mı? Tüketimde İtalyan kardeşlerinden daha cömert olduğunu duydum, doğru mudur? Kit Fiyatı : 2000 TL
    • BMD-Inka ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Kit Fiyatı :2500 TL
      • BRC nin bir artısı, getirisi, diğerlerinden farkı nedir? Kit Fiyatı :3200 TL

İstanbul, Anadolu yakasında montaj için önerileriniz nelerdir?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim

atiker düşünmeyin derim ben 2 yıl kullandım usta önemli tabiiki ama nerden bulacaksın öyle ustayı
arabam hiç servisten çıkmadı boyna gittim geldim atiker servislerine eninde sonunda çıkardım lpg sistemini
bide beyni (ecu) gitti yanlış bilgi ilettiği için 2 yılda çektiğimi ben bilirim sakın atıker taktırmayın
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,965
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR