kartalveat
Zirve
<div class="bbWrapper">Merhaba ,Avrupayı arabası veya karavanı ile dolaşmış olanlar yada avrupada yaşayan dostlara;<br />
<br />
Gittiğim şehirlerde , tarihi yanında ,oranın yaşam tarzını ,sosyal hayatını görmek için küçük yerlerde en az 1 gece konaklamalı , orta ve büyük şehirlerde en az 4 gece konaklamalı olacak.(roma-florensa-zürih ,kopenag,münih gibi düşünün...)<br />
<br />
Sorun şu; şehir içi araba park yerlerinin saatlik ücretlerinin çok fazla olması .<br />
<br />
Ücretsiz park alanları ( zaman zaman geceleme de yapılacak) nasıl buldunuz (sora sora bağdat bulunur haricinde )<br />
<br />
Bunun için kamping yerlerini gösteren programlar dışında programlar varmı?<br />
<br />
Sizlerin kaldığınız; şehir içi park yerlerini ; şehir/Ülke ve park ları koordinat olarak daha önce kaydetmiş iseniz bu başlık altına yazabilirmisiniz.<br />
<br />
arabayı park ettiğimde ; şehire hemen yada kolaylıkla en kısa sürede ulaşabilmek, gerektiğinde geceleyebilmek için ve uzun sürecek gezi de gereksiz park ücretleri harcama yerine, o park paralarını yerel tadları tadabilecek yada müze girişlerine ,çevre gezilerine ayırabilceğim bütcem olmuş olacak.<br />
<br />
Hangi ülke yada hangi şehir hangi kasaba köy olsun fark etmez...Ben güzargah planmam içinde kalacak olanları tasnif edeceğim.<br />
Bu başlık altında benim gitmeyeceğim bir nokta da olsa, belki başka bir gezginin işine mutlaka yarayacaktır.<br />
<br />
Dört gözle ve heyacanla vereceğiniz yanıtları ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.<br />
İyi günler hepinize ...</div>