Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,944
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

abbas da yarın akşama kadar toparlanıcak çalışıyormus bugün elektrikçi, fatih uğramış

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Yani tahminlerim doğru demektir ;beni bir uğraştan kurtardı hani stop lambaları ters düz yanıyordu onlarla uğraşacaktık en azımdan o konu da halledilmiş oldu arada :smiley: :eek:

selam bende varım arkadaşlar

http://ayoff.new-forum.net

« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2008, 20:42:30 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
1-cagri_ali................cj3
2-abbas...................cj6
3-hunter_34............frontera
4-doom...................vitara
5-BRONCO...............cj 5
6-Mantez.................L200 + Levent
7-AyhanKurnaz.........niva
8- FatihÖztürk(rais).....bronco

8-bull......................L200 + junior off roadçu
9-kanyon-jimny.........jimny
10-actyon sports 4x4..Ssangyong
11-Offroader..............Vitara
12-Beatrix..................Zj veya CJ5
13- Ateş Erol .............ZJ 5.2
14-Fatih Öztürk(rais)....bronco

rais listeye kendini eklerken forumdaki listenin en son durumuna bak lütfen ondan sonra ekle daha doğru olur,sen eski tarihli bir listeye eklenti yaomışsın ; oysa forumu tam okusaydın hemen bulurdun nerede kalınmış en son böylesi daha iyi olur :smiley:

teşekkürler bende farkına vardım ama biraz geç oldu sanırım :smiley:

sorun değil yeğenim ancak forumu düzgün kullanırsak dikkat edersek daha iyi olur düşüncesiyle yazmıştım zayen; sonuçta öyle ya da böyle adını listeye eklemiştin..Bu arada hangi araçla ya da kiminle geleceksin :smiley:

SLM BENDE KATILMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Tabii ki mamil şayet bu forumu 1.sayfadan itibaren okursan gerekli tüm bilgilere ılaşabilirsin;gene de ayrıca sormak istediğin başka bir şey olursa oğlum Çağrı'nın cep no'su var zaten başlangıçta ona sorabilir ya da buraya foruma yazarak cevap alabilirsin.aAyrıca aracının cinsini ve kendini bir nebze anlatırsan iyi olur. :smiley:

Ayrıca lütfen mesajlarını küçük harf kullanarak yazman daha iyi olur bu form ve site gereğidir teşekkürler :smiley: :smiley:

bu arada tarık'tan başka vinçli araç varmı ?

selam ben ford bronco ile katılıcagım
[attachment=1]

arkadaşlar bu strebi nereden alabiliyoruz acep ??? :-\
benim aracım zj 5.2 V8 yol ve konfor ağırlıklı bende daha yeni aldım ve ilk gezim olacak ::smiley: açıkçası çok acemiyim hem çamur hemde araç üzerinde hele araç 2 küsür ton gibi bir kütle olunca tırsmıyoda değilim açıkçası :'( bu konuda, lastiklerimde aslında AT bi önceki gezinizde resimlerinize baktım çok keyifli geçmiş fena eğlenmiişsiniz bu gezininde öyle olacağı muhakkak :D büyük bir terslik olmazsa gelicem aranıza hiç olmayan offroad ve çamur tecrübemle ::smiley: hatalarımız olursa şimdiden afola ama yinede büyük keyif alacağımız kesin :D :D

8-bull......................L200 + junior off roadçu
9-kanyon-jimny.........jimny
10-actyon sports 4x4..Ssangyong
11-Offroader..............Vitara
12-Beatrix..................Zj veya CJ5
13- Ateş Erol .............ZJ 5.2
14-Fatih ÖZTÜRK .......ford bronco
15-mamil ..................Suzuki

01- cagri_ali ............... cj3
02- abbas ................... cj6
03- hunter_34 ............ frontera
04- doom .................. vitara
05- BRONCO ............... cj 5
06- Mantez ................. L200 + Levent
07- AyhanKurnaz ......... niva
08- bull ...................... L200 + junior off roadçu
09- kanyon-jimny ......... jimny
10- actyon sports 4x4 .. Ssangyong
11- Offroader .............. Vitara
12- Beatrix .................. Zj veya CJ5
13- Ateş Erol .............. ZJ 5.2
14- Fatih ÖZTÜRK ........ ford bronco
15- mamil .................. Suzuki
16- aliberkay ............... K5 Blazer

Evet arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa abimle birlikte biz de geziye katılıcaz.

Emre kardeşim bizim araçları biliyorsun bizim ekipte vinç yok ,dediğin gibi şayet gelirse bir tek Tarık'ta var ; onun dışında yeni gelecek olan arkadaşlarımızda var mı onlardan gelecek olan cevaplarla belli olacak :smiley: :smiley:

benim araçtada winç var

rais yeğenim aracına nazar değmesin çok güzel,listeye adının yanına sadece bronco yazınca merak ettim gerçek bronco ile mi yoksa bizim bronco ile mi katılacaksın diye. Kendisi de adaşın olur kısmetse buluşunca tanışırsınız pazar günü :smiley:

vinçli rais o daha da güzel bunu doom'a söyleyelim rahatlasın bari :smiley: :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri