Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,996
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

abim sağol davetin için yarın gelemiyorum diye ailecek program yapıldı bile yarın için bidahakine mutlaka işallah size iyi eğlenceler..

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

pekala ateş kardeşim o zaman sana da güzel bir gün ve iyi eğlenceler dilerim :smiley:

Listeyi yenilemek gerekirse son durum şöyle:
--------------------------------------------------------------------------------
01- cagri_ali ............... cj3
02- abbas ................... cj6
03- hunter_34 ............ frontera
04- doom .................. vitara
05- BRONCO ............... cj 5
06- Mantez ................. L200 + Levent
07- AyhanKurnaz ......... niva
08- bull ...................... L200 + junior off roadçu (VİNÇLİ)
09- kanyon-jimny ......... jimny
10- actyon sports 4x4 .. Ssangyong
11- Offroader .............. Vitara
12- Beatrix .................. Zj veya CJ
13- Fatih ÖZTÜRK ........ ford bronco (VİNÇLİ)
14- mamil .................. Suzuki
15- aliberkay ............... K5 Blazer+K5Ali (VİNÇLİ)
16- Kazım ORMANCI.........Bronco (VİNÇLİ)

Ateş kardeşimiz gelemiyormuş tekrar düzenleme yapıldı listede ; ama liste harici gelen de olabilir kimbilir ? :smiley: :smiley:

Arkadaşlar, keyifli geziler diliyorum...

Gezi dönüşü, "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde ve yeni bir başlık altında gezi yazıları ve fotoğraflarını bekliyoruz...

Bu arada Kazım Ormancı arkadaşıma da selamlarımı söyleyin.
Makinasını fazla yormasın, ay sonu İğneada'da lazım olacak!... ;)

beatrix izmite gidiyor bildiğim kadarıyla haberiniz olsun isterim..

Sayın MK51 teşekkürler hele bir yol sağlıcakla gidip dönelim de gerekli görüntüler yüklenecektir ; ayrıca selamın iletilecektir a.s. :smiley:

ateş kardeşim o da beatrixin bileceği bir şey biz orada olacağız gelemeyenlerin canı sağolsun ; gönüllerin bir olması yeterlidir :smiley: :smiley:

heytt be geziye son 7 saat sabah görüşmek üzere yağ su gaz benzin herşey tamam :smiley: Kim tutar bizi :smiley:

bi de sabah uyanabilsen ne güzel olacak !!!!!!!!!!!!!!!

:smiley: :smiley: :smiley:

valla arabamı servisten yarım yamalak çıokardım sadece bugüne katılmöak için arabanın çoğu yeri hala macunlu boyasız :smiley:))

arkadaşlar nasıl gecti geziniz hala bir ses cıkmadıgına göre baya yoruldunuz herhalde fotove videoları merakla bekliyoruz katılamadık barı onlarla avunalım

göndermeye çalışıyorum

valla benim ilk deneyimimdi ve önceki gecede sabahladığım için ayakta zor duruyorum :smiley:))

Gezinin anlatımı aşağıdaki linkte arkadaşlar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21457.msg161610#msg161610

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri