Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ayrıca bu anahtar kelime ekleyede kim ekledi mithatcanın jantları diye kesin çağrı sen yaptın valla

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

liste baya kabarık saglam arclarvar CJ lerde sayı olarak epey var etapları iyi secmek gerek acık zorlasın aracları bari

Mithatcan' Alıntı:
ateşş abi senin lastiğin markası ne allah aşkına bi söylesene

cooper st bizim lastikler 255/70/16 ;) st/c bfg ile aynı katagoride

ak güvercinimiz bizim ,nick olarak bunu yap bence istersen oylama bile yaparız :D :D :D :D :D

cagri_ali' Alıntı:
1- BRONCO ........................CJ5 mtr,strep
2- Cagri_ali..........................CJ6 (namıdeğer abbas)
3- Reis28............................NİVA
4- hunter_34......................fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
5- bull ...............................cj-8 siftah
6- Beatrix...........................ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
7- serkann..........................ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
8- evedilaz......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
9- Jyrays............................CJ5+XR650, herşeyimiz var
10-EmR_69.........................Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11-cubs..............................samurai
12-Enwer............................cj6
13-Expres............................Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14-Expres............................Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15.Kanyon_jimny...................jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16-hakanbusa.......................nissan pathfinder
17-enko...............................Gloper mtr
18-sta kaze...........................feroza mtr vinç
19-Wedat............................cj 5 mtr vinç
20-WranglerCem...................wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom.............................g.vitara
22-Mithatcan........................Mehmet abinin emri üzerine..
23- ateş ..............................zj 5.2
24-eko.................................hilüx
25-fatihoz66.........................G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26-yuysal ............................Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27-tm..................................Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...

wranglercem' Alıntı:
guven abı konvoy cok onemlı gecen catalca gezısınde bunu yasadık . şile gezımızdekı gıbı guzel bır on ve arka lıder belırlemek lazım . mutfaksız gezılerde aç kalıyorum abi yaaaaaaaaa gel bu arada tımucın e de ulasalım oda gelsın.

geliyorum ;)

ates' Alıntı:
cooper st bizim lastikler 255/70/16 ;) st/c bfg ile aynı katagoride

ak güvercinimiz bizim ,nick olarak bunu yap bence istersen oylama bile yaparız :D :D :D :D :D

neyse sen oylama yapta ateş abi ben ne istersen nick onu yaparım ;) rahat ol abi sen bide gelince bakıcaz st mi st/c mi???

concrete' Alıntı:
Daha geziye cok var ve 22 arac oldu. Bu rahat rahat 30 u gececek gibi. Arazide 30 araclik konvoyla hic gezmedim ben. Nasil olacak, bir bilen anlatsa bana...

Dogrusunu soylemek gerekirse, sozum meclisten disari, gezerken konvoy duzenini korumaya cok fazla onem vermeyen arkadaslarda olabiliyor bazen cesitli nedenlerle, asil bu durumda nasil olacagini merak ediyorum. Her turlu hal var hayatta, herhangi biri ciddi bir sikintiya duserse, konvoyun basinin ve sonunun belli olmasi ve hemen durumdan haberdar olmasi gerekir diye dusunuyorum. hangi telsizin konvoyun neresinde oldugu belli olmali mesela gezi boyunca. Kalabalik konvoylarda disiplinin cok onemli olduguna inaniyorum.

Gerci bir engel olmazsa ben de katilmak isterim ama umarim sikintili olmaz demekten de kendimi alamiyorum. Sanirim lafi/hatiri gecen tecrubeli dostlara biraz fazla is dusecek...

Sadece kaygimi masumca paylasmak istedim. Kimse alinmasin lutfen... Bu konu uzerinde dusuncelerini/onerilerini aktaran olursa cidden sevinirim...

dogru soze ne denir? sadece haklisin demek geliyor icimden... 8)

baya arac oldu katılan belgrattaki etaplar baya sert bazı yerlerde. Aracları donanımlarına göre ayırmak ve iki ayrı etap halinde ortak buluşma noktası oluşturmak daha iyi olur sanırım .Yada bir noktada buluşulup cevrede daha önceden belirlenen etaplarda cok uzun olmamak kaydıyla sert orta ve standart olacak şekilde aracların ve arkadaşların eforlarını sarfetmesi saglana bilir benimki bir öneri sadece

reis28' Alıntı:
baya arac oldu katılan belgrattaki etaplar baya sert bazı yerlerde. Aracları donanımlarına göre ayırmak ve iki ayrı etap halinde ortak buluşma noktası oluşturmak daha iyi olur sanırım .Yada bir noktada buluşulup cevrede daha önceden belirlenen etaplarda cok uzun olmamak kaydıyla sert orta ve standart olacak şekilde aracların ve arkadaşların eforlarını sarfetmesi saglana bilir benimki bir öneri sadece

ve sonra da gun bitimine bir toplanma merkezi belirleyip, tanismak, sohbet, yiyecek-icecek organizasyonu mu olsa acaba?? ???

BRONCO' Alıntı:
gel timuçin hoş geldin sefa geldin buyur

hosbuldum! bir suredir ortalarda yoktum

arkadaşlar haberleşmeye önem verelim her araçca ya bi cb yada pmr telsiz olsun mutlaka kopukluk yaşanmaması için

reis28' Alıntı:

Dursun kardeşimin bu önerisi yerindedir bunun notu alınmıştır , bence de en uygun olanı da budur........ :smiley:

tm' Alıntı:
ve sonra da gun bitimine bir toplanma merkezi belirleyip, tanismak, sohbet, yiyecek-icecek organizasyonu mu olsa acaba?? ???

Timuçin bu da yerinde bir teklif ve çok uygun.......... :smiley:

eeg52' Alıntı:
Timuçin bu da yerinde bir teklif ve çok uygun.......... :smiley:

tesekkurler agabey :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri