Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,750
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bu arada da hoşgeldin umarım bu uzun süren sessizliğinin nedeni kötü bir şey değildir............... :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Arkadaşlar selam. belgrad ormanı oldukça büyük bir alan, bence grubu üçe bölüp üç farklı parkurda tepinmek lazım araçları sınıflandırarak çok yıldızlı araçları hard sonrakileride yarı hard ve layt offroad yaptırıp sonra ortak bir yerde buluşturmalı diye bir fikir vermek istedim nacizane düşüncem.tabiki her araçta mutlak volki tolki olmalı . 8) 8) 8) 8)

Bayram öncelikle şimdilik iki gurup olarak düşünüyoruz şayet sayımız daha da artarsa ve katılan araçlarımızın lastik ve diğer donanımları doğrultusunda ikiden üçe de çıkarabilme olasılığı doğar belki..
O durumda da arada haberleşmeyi kesinlikle kesintisiz sürdürmek toplantı noktasına doğru hareket etmek lazım,
Ama herşeyden önce tekrar bir iki daha hafif etap belirlemek de gerek...
Sert olan yerlerimiz zaten belirli , bunları oturup bir kararlaştıralım , pazar günü için ne dersin ?............... :smiley:

İlk mesajda belirtilmesine rağmen, bildiklerimizi tekrar gözden geçirmemiz için;

''Doğaya Saygılı Off-Road Manifestosu''

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

hiç merak etme Uğur kardeşim az önce onu baştan sona okudum ve kimseye de çiğnetmeye niyetli değilim ayrıca arkadaşlarımız da bu konuda duyarlı davranacaklardır , bunlar zaten ilkelerimz unutmak abes olur.......... :smiley:

1- BRONCO ........................CJ5 mtr,strep
2- Cagri_ali..........................CJ6 (namıdeğer abbas)
3- Reis28............................NİVA
4- hunter_34......................fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
5- bull ...............................cj-8 siftah
6- Beatrix...........................ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
7- serkann..........................ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
8- evedilaz......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
9- Jyrays............................CJ5+XR650, herşeyimiz var
10-EmR_69.........................Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11-cubs..............................samurai
12-Enwer............................cj6
13-Expres............................Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14-Expres............................Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15.Kanyon_jimny...................jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16-hakanbusa.......................nissan pathfinder
17-enko...............................Gloper mtr
18-sta kaze...........................feroza mtr vinç
19-Wedat............................cj 5 mtr vinç
20-WranglerCem...................wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21-doom.............................g.vitara
22-Mithatcan........................Mehmet abinin emri üzerine..
23-ateş ..............................zj 5.2
24-eko.................................hilüx
25-fatihoz66.........................G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26-yuysal ............................Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27-tm..................................Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...

liste uzuyor arkadaşlar yavaş yavaş düzenlemeye geçmek gerekecek hernekadar vaktimiz varsa da................. :smiley:

eeg52' Alıntı:
hiç merak etme Uğur kardeşim az önce onu baştan sona okudum ve kimseye de çiğnetmeye niyetli değilim ayrıca arkadaşlarımız da bu konuda duyarlı davranacaklardır , bunlar zaten ilkelerimz unutmak abes olur.......... :smiley:

Buna ne şüphe.. Artık her gezi duyurumuzun ilk mesajına ''HATIRLATMA'' olarak koymaya karar verdik. Yeni arkadaşlarada siz tecrübelilerin anlatmasında fayda var tabiiki.

1- BRONCO ........................CJ5 mtr,strep
2- Cagri_ali..........................CJ6 (namıdeğer abbas)
3- Reis28............................NİVA
4- hunter_34......................fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
5- bull ...............................cj-8 siftah
6- Beatrix...........................ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
7- serkann..........................ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
8- evedilaz......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
9- Jyrays............................CJ5+XR650, herşeyimiz var
10-EmR_69.........................Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11-cubs..............................samurai
12-Enwer............................cj6
13-Expres............................Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14-Expres............................Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15.Kanyon_jimny...................jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam.) ve Eye of the tiger)
16-hakanbusa.......................nissan pathfinder
17-enko...............................Gloper mtr
18-sta kaze...........................feroza mtr vinç
19-Wedat............................cj 5 mtr vinç
20-WranglerCem...................wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21-doom.............................g.vitara
22-Mithatcan........................Mehmet abinin emri üzerine..
23-ateş ..............................zj 5.2
24-eko.................................hilüx
25-fatihoz66.........................G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26-yuysal ............................Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27-tm..................................Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28 Jeep34............................CJ 7 Tam donanım..

hoşgeldin öyle ise , alınan karar da yerinde , kutlarım.. :smiley:

ben hard istiyorum ergican abi beni hard grubuna yazarsan sevinirim : )

bu arada timuçin abi lastikler hayırlı olsun

uğur abi seni aramızda görmek çok güzel inşallah bi aksilik olmaz

bu arada unutmadan bayram abi (8 bir çeyrek) seni çok seviyorum 8) 8) 8)

gerçekten bazı abilerimizin bu gezide katılımlarını görmek bu gezinin şimdiden güzel geçeceğine bir işaret olarak algılıyorum ;) teşekkürler

eeg52' Alıntı:
Bayram öncelikle şimdilik iki gurup olarak düşünüyoruz şayet sayımız daha da artarsa ve katılan araçlarımızın lastik ve diğer donanımları doğrultusunda ikiden üçe de çıkarabilme olasılığı doğar belki..
O durumda da arada haberleşmeyi kesinlikle kesintisiz sürdürmek toplantı noktasına doğru hareket etmek lazım,
Ama herşeyden önce tekrar bir iki daha hafif etap belirlemek de gerek...
Sert olan yerlerimiz zaten belirli , bunları oturup bir kararlaştıralım , pazar günü için ne dersin ?............... :smiley:
ergican abi bu hafta biliyosun malum gün var haftaya çıkar bi bakarız ona göre etapları belirleriz

Kanyon_Jimny' Alıntı:
ben hard istiyorum ergican abi beni hard grubuna yazarsan sevinirim : )

bu arada timuçin abi lastikler hayırlı olsun
seni AKUT grubuna yazacağız memet

verin arkama 7 araç ben babaanneye götüreyim ... ama yemege beklemeyin geç kalırız biraz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri