Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

FATIH ABI ARKANDAYIM KASIŞLARDA.

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

wranglercem' Alıntı:
FATIH ABI ARKANDAYIM KASIŞLARDA.
tamam cem berberiz kardeşim otomobil çakması cipi sanayide olan (hunter_34 )arkadaşlara bakma sen ;D ;D

Ooooo herkes ama özellikle cj ci arkadaşlar müthiş havaya girmiş. Heyecan hiç eksilmesin... Her gruba bir kaç cj dağılırsa iyi olur gerçekten, kalanlara yardımcı olurlar, bir yerleri kırılp kendileri kaldıklarında da yardım alırlar. :smiley:

50 ye bişey kalmadı, yaw bu gezinin şöyle daha havalı bir adı olsa... ''1. Ayazağa Off Road Buluşması'' ya da ''Gezenbilir 1. Off Road Ordusu Belgrad Kapılarında'' gibi mesela :smiley::smiley:

beatrix' Alıntı:
Inanmiyorum yaaa....! :eek: :eek: :eek:
Dursun usta hayalmi görüyorum yoksa gercekten senin nick resminde arabanda zincirmi var...? ;) :D ;D
Bence hemen kaldir o resmi.... ;D ;D ;D

ergun abi avttardaki resimde yalova delmece yaylasının yolunu acıyordum zemin kar altı buzdu ve dik cıkış zincirler mahmuzlu önceden yoluda acan olmamış ondan taktım zincirleri malum yol acan iş makinalarıda zincir kulanıyor

Dursun ön tarafa bıçak koymayı unutmuşsun galiba...........? ;D

eeg52' Alıntı:
Dursun ön tarafa bıçak koymayı unutmuşsun galiba...........? ;D

ergican abi ogün olayın espirisi cok yapıldı ah keşke önde birde kar kürüme aparatı olsaydı diye abi her şeyide aracta taşıyamıyorsunki zaten ufacık bir bagajı var bazen bagajdan her şeyi dışarı cıkarıyorum tekrar istiflerken yok daha neler diyorum birdaha sıgdıramıyorum :D :D :D :D

BRONCO' Alıntı:
tamam cem berberiz kardeşim otomobil çakması cipi sanayide olan (hunter_34 )arkadaşlara bakma sen ;D ;D
bilemiyorum fatih abi otomobil çakması dediğin cengaverin 2 çeker çıktığı yeri sen dört çeker çıkamamıştın hatırlatırım muhaaaaaaa muhaaaaaaa:smiley:)))

İNSAN HİÇ USTASINA GÜLERMİ OLUM BAK SANA CİLA TEKNİKLERİNİ ÖĞRETMEZ SONRA ;D ;D ;D
Mithatcan' Alıntı:

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook(aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü

ak güvercin naber öğrenebildinmi lastiğinin ne olduğunu :D

ya ben buyuyunce rubıcon olsam olmazmı arkadaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri