Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

wranglercem' Alıntı:
ya ben buyuyunce rubıcon olsam olmazmı arkadaslar.

cok farkı yok be cem! biraz daha metal, ortaya karışık biraz elektronik vs. cunku ben hala arada sırada ne kadar guzel toplamışsınız, hangi ustaya yaptırdınız? sorularıyla karşılaşıyorum ve yeni olduguna inandıramıyorum :D

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

bu gezi beni çok düşündürüyo açıkcası toplantı gibi olucak azıcık

evedilaz' Alıntı:

farkedermi deniz abi şenlik olur..

evedilaz' Alıntı:

gercekten kalabalık bir topluluk olacak cok iyi planlama yapmak gerekiyor karışıklıga aman verememek için

bence helikopter kiralayalım sırayı ve düzeni bozanlar megafonla uyaralımmmm nedersinizzz muhaaaaaa:smiley:))))))))) izaya gell low allll 1 vitesss gazlaaaaaaaa :smiley:)))))))))

hunter_34' Alıntı:
bilemiyorum fatih abi otomobil çakması dediğin cengaverin 2 çeker çıktığı yeri sen dört çeker çıkamamıştın hatırlatırım muhaaaaaaa muhaaaaaaa:smiley:)))
hayat yaşanmışlara bağlı değil dün bitti, offroad'da bir geziden ibaret değil kardeşim..........

concrete' Alıntı:
50 ye bişey kalmadı, yaw bu gezinin şöyle daha havalı bir adı olsa... ''1. Ayazağa Off Road Buluşması'' ya da ''Gezenbilir 1. Off Road Ordusu Belgrad Kapılarında'' gibi mesela :smiley::smiley:

Güven kardeşim bence önemli olan geziye vereceğimiz ad değil bizim geziye neler verebileceğimiz ve TEMİZ bir şekilde bu işi neticelendirebilmemizdir , yanlış mı düşünüyorum ? Şöyle düzenli, disiplinli , karmaşasız ,uyumlu , birlikte hareket eden bir gurup olarak duyulması
verilecek isimden daha vurucudur............ :smiley:

ergican abi temiz dedinde bence bol çamurlu bir gün olacak okulun oradaki ilk rampa vardıya orası resmen berbat bence orada akşam ederiz gibi görünüyorr:DDDDD:smiley:))) geçen akşam gittik yaa baya kötüyaaaa ama tam mog luk olmuş

reis28' Alıntı:
ergican abi ogün olayın espirisi cok yapıldı ah keşke önde birde kar kürüme aparatı olsaydı diye abi her şeyide aracta taşıyamıyorsunki zaten ufacık bir bagajı var bazen bagajdan her şeyi dışarı cıkarıyorum tekrar istiflerken yok daha neler diyorum birdaha sıgdıramıyorum :D :D :D :D

gerçekten de yakışırdı yani , üstte taşırdın onu da olay hallourdu ,ya da hiç sökmeden önden giderdi yer temasını kestinmi olay tamamdı...... :smiley:

Yunusssss sussssssssss

ne demek istediğimi çok iyi anladın T E M İ Z ZZZZZZ............ :'(

alalaalal hımmmm anladımmmm ama çaktırma abi yaaa aşk olsun ergican abi :smiley:))

evedilaz' Alıntı:

Deniz kardeşim bu bir toplantı havasında da olabilir herkese her olanak var hard off-road ,light off-road ,muhabbet ,tanışma ,toplantı

daha ne olsun ki ,yeterki birlikte davranalım ,haberdar olalım birbirimizden .....bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ? :smiley:

Bakin diyorum, dikkat edin diyorum, bu gezi yine anneanne yokusuna dayanirsa kirilan kirilana diyorum......! :D :D :D
Ben sahsen asagida etes basinda ve etap yaninda olacagim.... ;)
Bakin diyorum, kirilirsiniz diyorum.....! ;D ;D ;D
Bu gezi kurtlar kapani diyorum.... ;)
Sanayiye para ve zaman ayirin diyorum..... ;D ;D ;D
YANDINIZZZZ ....! diyorum..... ;D ;D ;D

hunter_34' Alıntı:
alalaalal hımmmm anladımmmm ama çaktırma abi yaaa aşk olsun ergican abi :smiley:))

seni seni seniiiii sonra markandan ( o ) harfini siler sadece PEL olarak bırakırım haaaaaaaaa........... :D

;D Ergun'um sen çok şey diyoooorsuuuun ,bırakalım yaşasın gençlerimiz ve de görsünler ayrıca senin de görmediğin babaanne de var daha... ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri