Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Mithatcan' Alıntı:
getir abi sen ben kullanırım onuda :smiley:

ya mithatcan karar ver artık ne kullanacaksın bildiğim kadarı ile ahtopot falan değilsin ...... ;D

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Mithatcan' Alıntı:
abi gayette net bi şekilde taşıyor beni kayışdağına çok çıkardı :smiley:

buraları biliyorsun kayışdağına benzemez ! ......... :smiley:

eeg52' Alıntı:
buraları biliyorsun kayışdağına benzemez ! ......... :smiley:

abi kaldığım yerde iner iterim bendede honda var ama cbr honda cros motoru değil.. hakkatten çamur bulaştı bi kere aklım kayıyo bazen benimde bAkalım sonumuzu allah hayır etsin ne olcak böle bilmiyorum...

tamam ya motor gezisi yapalım bu geziyi anlaşılan herkesin motoru var ;D ;D ;D

mt/r ları aldım bu gün ama içimde bir şüpe oluştu eski lastiklerim 255 / 70/15 di şimdi 235/75/15 aldım asvaltta ne gibi dezavantaj yaşarım sizce. :(

hayırlı olsun gürültü haricinde hiçbir sorun yaşamazsınız ilk yağmurlarda birazz dikkatli olun .....

Mithatcan' Alıntı:
abi kaldığım yerde iner iterim bendede honda var ama cbr honda cros motoru değil.. hakkatten çamur bulaştı bi kere aklım kayıyo bazen benimde bAkalım sonumuzu allah hayır etsin ne olcak böle bilmiyorum...

ben de bunu doktorla konuştum yeğenim , özel olarak iki saat senin durumunu anlattım ne dedi biliyor musun ?

{ ya bırakın kendi haline artık iflah olmaz } bir kere tadını aldı kaptı virüsü tedavisi olanaksız...... ;D ;D ;D

eko' Alıntı:
mt/r ları aldım bu gün ama içimde bir şüpe oluştu eski lastiklerim 255 / 70/15 di şimdi 235/75/15 aldım asvaltta ne gibi dezavantaj yaşarım sizce. :(

Burak frende duruş mesafen biraz uzar ,sesi duymayacaksın diğer lastiklerine göre seslidir , ıslak asvaltta kayma riski olabilir bunun dışında güle güle kullan , kazasız keyifli sürüşler....... :smiley:

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva

Ergun hocam cj çok güzel güle güle kullan ama sanki bir eksik var gibi. 8) 8) 8) 8)

Ewet eksik olan cj nin kendisi ergun abi yeni sattı onu :(
8 bir çeyrek' Alıntı:
Ergun hocam cj çok güzel güle güle kullan ama sanki bir eksik var gibi. 8) 8) 8) 8)

eeg52' Alıntı:
hale bak arkadaş............ :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

ya nedir bizim bu cjlerden çektiğimiz ;D ;D yap boz oyunu gibi yine DNA larına kadar dağıtmışsınız cj yi bakalım topladıktan sonra ne kadar parça artacak ::smiley: ::smiley: :D

beatrix' Alıntı:
Ahhh be... kardeşlerim....! deşmeyin yaramı yaaaa....! Güzelim nasılda arıyordur beni oralarda....:(

Mari182ddddd.png

Ergun hocam bakıyorumda artık resimlerle avutuyorsun kendini bugünlerde geçer üzme kendini fazla :D :D :D :D

uyarılarınıza dikkat edicem teşekkür ederim.

bu arada listede benim hilux un yanına telsiz ve MT/R lastik yazabiliriz.

Cj,den parça artmaz usta yenisini alırsan artar. 8) 8) 8) 8)

ben atv getırıyorum arkadaslar pıckup ta jeep te. tank cıkarsa servısten onuda getıre bılırım gercı unumog varken tank a gerek te yok arkadaslar :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri