Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ya mithat bak bu sölediklerini mehmet duymasın............ 8) 8) 8)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

expres mehmet çok kızar bak beyaz güvercin ayazağayla tanışacakkkkkk........ o kadarrr

BRONCO' Alıntı:
expres mehmet çok kızar bak beyaz güvercin ayazağayla tanışacakkkkkk........ o kadarrr

şimdi konuştum mehmet abiyle mog un arkasına atarız dedi oda getirebilir ondada var atv :smiley:

atv ile gelecekler için de ayrı bir gurup oluşturmaya karar verilmiştir arkadaşlar yani ek gurup........ :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
low suz adam ;D bide lowun olsa neler yapacaktın ;D Gitti güzelim cj ...Maviden devam ergun abi en matından hemde ;D ormansız yasayamaz cj ;) helede 3*5

Ahhh be... kardeşlerim....! deşmeyin yaramı yaaaa....! Güzelim nasılda arıyordur beni oralarda....:(

Mari182ddddd.png

Allah kavuştursun mu demeli yoksa başın sağolsun mu demeli valla ben de şaşırdım bu durumda......... :smiley:

eeg52' Alıntı:
atv ile gelecekler için de ayrı bir gurup oluşturmaya karar verilmiştir arkadaşlar yani ek gurup........ :smiley:

abi benimki 2 çeker ama 4 değil bak çokta güçlü değil ona göre grup yapalım yani..

biliyorum senin atv tipini ve çekerini mithatcan sen beyazınla gel canım başkası kurtarmaz seni , kanuni su koyverir de daha bir rezil olursun , hayır bir de beni uğraştırırsın tamir için bir de senin altında ufak kalır atv biraz babacan olsa eyvallah....... :smiley:

eeg52' Alıntı:
biliyorum senin atv tipini ve çekerini mithatcan sen beyazınla gel canım başkası kurtarmaz seni , kanuni su koyverir de daha bir rezil olursun , hayır bir de beni uğraştırırsın tamir için bir de senin altında ufak kalır atv biraz babacan olsa eyvallah....... :smiley:

abi paramız o kadarına yetti napalım :smiley:

işte o zaman iş sana düşüyor biraz perhiz vs üzerine binecek duruma gel artık , ama her ihtimale karşı getir istersen
at mogun üzerine yallah.......... :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
şimdi konuştum mehmet abiyle mog un arkasına atarız dedi oda getirebilir ondada var atv :smiley:

Ve benim Honda XR650? ;)

eeg52' Alıntı:
işte o zaman iş sana düşüyor biraz perhiz vs üzerine binecek duruma gel artık , ama her ihtimale karşı getir istersen
at mogun üzerine yallah.......... :smiley:

abi gayette net bi şekilde taşıyor beni kayışdağına çok çıkardı :smiley:

Jyrays' Alıntı:
Ve benim Honda XR650? ;)

sende mi Yürki ? Bari sen cj5 inle gel alem görsün bari........ :smiley:
:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri