Mithatcan
Zirve
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
150'LİK KANUNİ BUKADAR OLUR
150'LİK KANUNİ BUKADAR OLUR
BRONCO' Alıntı:ya mithat bak bu sölediklerini mehmet duymasın............ 8) 8) 8)
BRONCO' Alıntı:expres mehmet çok kızar bak beyaz güvercin ayazağayla tanışacakkkkkk........ o kadarrr
cagri_ali' Alıntı:low suz adam ;D bide lowun olsa neler yapacaktın ;D Gitti güzelim cj ...Maviden devam ergun abi en matından hemde ;D ormansız yasayamaz cjhelede 3*5
eeg52' Alıntı:atv ile gelecekler için de ayrı bir gurup oluşturmaya karar verilmiştir arkadaşlar yani ek gurup........![]()
eeg52' Alıntı:biliyorum senin atv tipini ve çekerini mithatcan sen beyazınla gel canım başkası kurtarmaz seni , kanuni su koyverir de daha bir rezil olursun , hayır bir de beni uğraştırırsın tamir için bir de senin altında ufak kalır atv biraz babacan olsa eyvallah.......![]()
Mithatcan' Alıntı:şimdi konuştum mehmet abiyle mog un arkasına atarız dedi oda getirebilir ondada var atv![]()
Jyrays' Alıntı:Ve benim Honda XR650?![]()
eeg52' Alıntı:işte o zaman iş sana düşüyor biraz perhiz vs üzerine binecek duruma gel artık , ama her ihtimale karşı getir istersen
at mogun üzerine yallah..........![]()
Jyrays' Alıntı:Ve benim Honda XR650?![]()