Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ben espiriyle söyledim zaten,ama yöneticiler tekneyle boğaz turu gibi bir aktivite dediler bakalım hayırlısı,ben arazi olayımda gerisi sorun deyil onlar nasıl takılıyorlarsa takılsınlar.

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

arkadaşlar dün tolga rakadımla can sıkıntısından hadi kartepe nyapalım dedik ama süper kar vardı abartısız 1.50 cm bir kaç resim kareledik paylaşayım dedim

01032009637 [Masaüstü ÇözÃÂÂÂ

01032009639 [Masaüstü ÇözÃÂÂÂ

01032009641 [Masaüstü ÇözÃÂÂÂ

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................. NİVA
04- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................. cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
12- Enwer ............................. cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39- hakan3005.........................blazer -atr lastik
40- eksperoto-serkan................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
41- Seyhan.............................Sadece Niva
42- HakanYÜKSEL....................Tuscon
43- Mantez+Levent-Caner(?).....Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi

Bu listenin bu günkü durumudur , var mı daha eklemek isteyen ? ........... :smiley:

abı ayıpsın ya bende kartepedeuydım ne 1,50 be kayak bıstı 2,27 dıyorlar.
gercı ben hanımın jeep ı ıle gıttım (santa fee.)soft takıldım trafıkneydı beee..
bu arada 41 plakalı gezenbılır arkadaslarada cok tesekurler. verdıklerı yollardan ve selamlardan dolayı.

vay hainler vay ......

başka ne denir ki ?

vaal ben abı 8 mart vızesınde sorun olmasın dedım bırde uludag işi yatınca dıger arkadas grubum tarafından amortı olartak ve malum 8 mart rusvetı olarak cıktım yola .:smiley:

Bu hafta içi aracımın muayenesi tamamlanacak gibi görünüyor. Kolay değil 90 model bir arazi aracını muayeneden geçirmek. Sıra söktüklerimi takmaya geliyor tabii... Aksilik olasılıkları azalıyor hafta sonu için...

wranglercem' Alıntı:
vaal ben abı 8 mart vızesınde sorun olmasın dedım bırde uludag işi yatınca dıger arkadas grubum tarafından amortı olartak ve malum 8 mart rusvetı olarak cıktım yola .:smiley:

Tamamdır yeğenim sana lafım yok zaten bri ön ayar çekemen gerekirdi .iyi de yapmışsın... :smiley:

concrete' Alıntı:
Bu hafta içi aracımın muayenesi tamamlanacak gibi görünüyor. Kolay değil 90 model bir arazi aracını muayeneden geçirmek. Sıra söktüklerimi takmaya geliyor tabii... Aksilik olasılıkları azalıyor hafta sonu için...

ne diyelim kolay gelsin hiç de kolay değilse de ,artık listeye yazalım seni de gelmezsen ya da gelemezsen canın sağolsun ..... :smiley:

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................. NİVA
04- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................. cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
12- Enwer ............................. cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39- hakan3005.........................blazer -atr lastik
40- eksperoto-serkan................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
41- Seyhan.............................Sadece Niva
42- HakanYÜKSEL....................Tuscon
43- Mantez+Levent-Caner(?).....Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
44- Concrete..........................landrover -vinç

Güven kardeşimizin de katılabilme olasılığı yüksek olduğundan listeye dahil olmuştur.... :smiley:

muayıneden korkmayın guven şile gezısıne getırdıgımız nıssan skystar butun sıslerı on demırı ıle yan basamak arka havuz hepsı ustunde gectı . sanırım yumusuyor aman nazar deymesın herkez dılını ısırsın.

guven baba arabamda her zaman yerın hazır beklerım bır aksılık olursa.

serkann' Alıntı:
cem sen bu haliylemi çamur yoğuaracaksın..;D

cem hamur yoğuracak ama çamur hamuru değil köfte hamuru........... :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri