Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

cagri_ali' Alıntı:
Hurricane 1000/40 etekli pistonu olan varmı 1 adet lazımda ;D
8 mart ta cj leri takip et kesin bulursun birkaç tane ;D

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Olumsuz düşünen kardeşlerim işte bu konuda görev sizlere düşüyor ,daha sahaya çıkmadan böyle düşünülmesine üzüldüm doğrusu oysa Güven kardeşimin yazdıklarını dikkatle okumuş olsaydınız bu yazmış olduğunuz cümleyi Güven'i onaylayarak artı elimizden geleni yaparız diye sonlandırıdınız!
Aksaklıklar olabilir olacaktır da tabii biz bunlara meydan verirsek ancak.Ama şuna inanıyorum hepimiz güzel bir gün geçirmek üzere oraya geleceğiz ve bunu da başaracağız... :smiley:

eeg52' Alıntı:
Olumsuz düşünen kardeşlerim işte bu konuda görev sizlere düşüyor ,daha sahaya çıkmadan böyle düşünülmesine üzüldüm doğrusu oysa Güven kardeşimin yazdıklarını dikkatle okumuş olsaydınız bu yazmış olduğunuz cümleyi Güven'i onaylayarak artı elimizden geleni yaparız diye sonlandırıdınız!
Aksaklıklar olabilir olacaktır da tabii biz bunlara meydan verirsek ancak.Ama şuna inanıyorum hepimiz güzel bir gün geçirmek üzere oraya geleceğiz ve bunu da başaracağız... :smiley:

abi kesinlikle sorunsuz bir gün gecirecegiz hepimizin öz verili cabalarıyla inanıyorumki herkezde üzerine düşeni yapacak cünki bu gezi bir organizasyonun hazırladıgı içinde her türlü ikramın oldugu reklam içeren bir gezi degilki organizasyon komitesini eleştirsin mileet burda herkez organizatör herkez geziden sorumlu bu bilinci unutmazsak sorunda cıkmaz

şimdi oldu Dursun kardeşim benim beklediğim cevap ve ifade tarzı da buydu teşekkür ederim anca beraber kanca beraber... :smiley:

emre abi ozamn senin bagajı boşaltalım geziden önce biraz malzeme toplayalım cj bol olacak ormanda anca bir suzi olması lazım parcaları toplamak için :smiley: hatta topladığımız parçalarla 6 silindir bile yaparız 3,5 ğu :smiley:
doom' Alıntı:
8 mart ta cj leri takip et kesin bulursun birkaç tane ;D

isoff yarışında suzikiler adeta ağlıyordu kim bu etapları yaptı diye her girdikleri çukurda kaldılar ,tabi alışmışlar düz yolda gazlamaya iş biraz sertleşince jeepleri seyretmekten başka çareleri kalmadı :'( :'( :'( :'(

gelip görmek istedim fakat olmadı gelemedim , sağlık olsun dedim evde oturdum daha doğrusu yattım uyudum , bull senin makina ne durumda hazır mı ?....... :smiley:

ha gayret ,seni epey uğraştırdı ama inşallah tadını çıkartırsın zevkle.... :smiley:

cem çıraları hazırlatıyorsundur umarım onlara ihtiyaç olacak , ne de olsa büyük bir toplantı olması düşünülüyor... :D

etabı ağlatan ise ahmet tınkır abimiz ve kare kasası :smiley: tarık abi ben finishte cj de göremedim yaww . :smiley:
bull' Alıntı:
isoff yarışında suzikiler adeta ağlıyordu kim bu etapları yaptı diye her girdikleri çukurda kaldılar ,tabi alışmışlar düz yolda gazlamaya iş biraz sertleşince jeepleri seyretmekten başka çareleri kalmadı :'( :'( :'( :'(

cagri_ali' Alıntı:
emre abi ozamn senin bagajı boşaltalım geziden önce biraz malzeme toplayalım cj bol olacak ormanda anca bir suzi olması lazım parcaları toplamak için :smiley: hatta topladığımız parçalarla 6 silindir bile yaparız 3,5 ğu :smiley:
bagajı boşattım ..koltukları yatırdım....Tarık cj yi getiriyormusun ? arkandayım ;D

abi listeden tarık abiyi çıkaralım goodyeardan biliyorum pek parça bırakmıyor o boş döneriz bide yeni sıktı civatalarını ;D
doom' Alıntı:
bagajı boşattım ..koltukları yatırdım....Tarık cj yi getiriyormusun ? arkandayım ;D

cagri_ali' Alıntı:
abi listeden tarık abiyi çıkaralım goodyeardan biliyorum pek parça bırakmıyor o boş döneriz bide yeni sıktı civatalarını ;D
ayıp olur zaten... topladıklarımızı ateş başında cj sahiplerine çekilişle dagıtırız ;D

benim l 200 bagajı ful suziki parçası dolu etapları süpürürken bayağı topladık
liste=aks ............ 50 tl
rot............ .. 10 tl
süspansiyon... 20 tl
kelepir toplu alımda indirim yapılır :D :D :D :D :D

bull' Alıntı:
benim l 200 bagajı ful suziki parçası dolu etapları süpürürken bayağı topladık
liste=aks ............ 50 tl
rot............ .. 10 tl
süspansiyon... 20 tl
kelepir toplu alımda indirim yapılır :D :D :D :D :D
aldım gitti ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri