Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Burak lastiklerin yere basan alan genişliği üzerinde bulunandan 2 cm daha az olacaksa da yanaktan bunu 0,5cm ile biraz orantılamış olursun yani kısaca bulduğun lastikler uygundur benim fikrimce , taktır MT/R leri yardır çamurları , hayırlı olsun .... :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

eeg52' Alıntı:
Burak lastiklerin yere basan alan genişliği üzerinde bulunandan 2 cm daha az olacaksa da yanaktan bunu 0,5cm ile biraz orantılamış olursun yani kısaca bulduğun lastikler uygundur benim fikrimce , taktır MT/R leri yardır çamurları , hayırlı olsun .... :smiley:
ergican abi mtr ler asfaltta rahat değiller bu bilgiyide arkadaşa verelim gürültü yapar

eko' Alıntı:
255 / 70 / 15 bana lastik tavsiye edermisiniz ?
hatta şöyle bir şey düşündüm ben 4 jant ve lastik alıyim hilux u ben iştede kullanıyorum hafta sonu için bi lastik bulma peşindeyim.

bir tür intihar derim. hele kazara asfaltta ve yagıslı havada ise tam kamikaze...

bfgoodrich yolda sessiz,kar ve kumda süper çamurda %50 randımanlı düşün taşın karar ver ;D

bu gidişle listeye göre parkurda ilk araç ile son araç arasında 3-4 saat mesafe olucak :eek: ;D

Yapmayin cocuklar, realist olalim....!
Degismez kural: "ARAZIYE YAKLASTIKCA ASVALTTAN UZAKLASIRSIN"
Ben son 3 senedir Good-Year MTR lastiklerimi asvaltta kullaniyorum...
Asvalttaki ugultusu beni zerre kadar rahatsiz etmedigi gibi melodi gibide geliyor....
Biliyorumki her an istedigim anda yoldan cikabilirim... yoksa; " dur önce lastikciye ugrayip sonra geleyim" demek sacma....!
Bence arkadasimiza lastik tavsiyesinden önce gercekten ne istedigini belirlemesinde yol göstermek daha dogru olur....

sesli de olması çok ürkütücü değil aslında her cins lastiğin kendine özgü bir sesi vardır , belki MT/R biraz fazla sesli olabilirse de her şart altında kullanılabilir , kaldı ki ehven bir fiyata bulduysa niye takmasın....... :smiley:

takmasin demiyorum, herzaman taksin diyorum... :smiley:

hafta içi de kullanacaksanız bf goodrich TA tavsiye ederim çünkü bende hafta içi kullanıyorum arabayı çok memnunum

eski bir kamyoncu ve tırcı olarak lastik sesinden hiç şikayetçi olmadım yalnız patlak lastik sesinden rahatsız olurdum .... :smiley:

Bu arada Çağrı mesaiyi yeni bitirdi.............. :smiley:

[attachment=1]

Fotoğraf-0021.jpg

hale bak arkadaş............ :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

Fotoğraf-0033.jpg

Fotoğraf-0035.jpg

01- BRONCO ......................... CJ5 mtr,strep
02- Cagri_ali .......................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................ NİVA
04- hunter_34 ...................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................ cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz .......................... cj5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................ CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 ......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs .............................. samurai
12- Enwer ............................ cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri( diğeride kırıldı cuma yeni yaptırıcam)
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx
25- fatihoz66 ......................... G.vitara mtr/vinç/diflook/çeki demiri (aksilik olmazsa)
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- nıssan skystar murat
35- bombardıer atv cem
36- Selçuk şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin

tam bi cj buluşması olucagı tartışılmaz bence bu bile deger herşeye :smiley:
bu liste bence çok daha uzar zaman çok

cagrının allah yardımcısı olsun 3,5 u iyi dagıtmış toparlanınca uzun bir süre arazide sorunsuz seker

eko' Alıntı:
ben aracımı hafta içi mal sevk etmek için de kulanıyorum anlıyıcağınız asfalt ta daha fazla kullanıcam
sizleri bu konuda son kez rahatsız edicem
benim şu anda orijinal lastik ölçüm 255 / 70 / 15 lastikçiye gittim
goodyear wrengler 235 / 75 / 15 MT/R lastik buldum ok derseniz yarın gidip taktırıcam

kullanma şeklim bu lastikleri kış sezonu için full kullanmayı düşünüyorum

son bir kez , özür diliyerek , ok verirmisiniz.
sadece h.sonu için alıyorsa bf at al derim... mt kadar olmasada çamurda iyi..kum ve karda süper...

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yarın mt/r kış mevsimi için sürekli kullanmak amaçlı bir lastik alıcam umarım sizin yanınızda beni üzmez gerisi önemli değil. :smiley:

saol dursun abi hesablarıma göre ağustosta bitecek 3,5 ;D inş... istediğim gibi ondan sonra çamura sokmıyacam ;D tarabya sarıyer emirgan sahilde takılacam kışlarıda kapalı garajda saklıyacağım ergün abi o güzel jip brandan duruyormu yoksa jiple verdinmi ağustostan sonra talibim ona ;D
reis28' Alıntı:
cagrının allah yardımcısı olsun 3,5 u iyi dagıtmış toparlanınca uzun bir süre arazide sorunsuz seker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri