Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,030
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

öle değilmi mithatcan bu çamurdan benim normal blazer geçmez gözüm korktu walla

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

lanet olsun içimdeki fronti sevgisine ya adamlar difi bulmuş herşey tamam ama 8,41 olacağına 8,39 kafayı yicem yawwwwwww :(((((((((

hakan3005' Alıntı:
öle değilmi mithatcan bu çamurdan benim normal blazer geçmez gözüm korktu walla

abi valla yollar böle olsa kimse gecemez geçerde 40 araba ile 1 haftaya zor biter gezi :smiley: biz senle ufak ufak takılırız abi :smiley: benim arabada standart :D

hunter_34' Alıntı:
lanet olsun içimdeki fronti sevgisine ya adamlar difi bulmuş herşey tamam ama 8,41 olacağına 8,39 kafayı yicem yawwwwwww :(((((((((

ya nelerle uğraşıyosun yunus abi ya ne frontisi ya al bitane cj kurtul abi ya :D

Mithatcan' Alıntı:
ya nelerle uğraşıyosun yunus abi ya ne frontisi ya al bitane cj kurtul abi ya :D
cj miii güldürme beni mitatcan sonra ormanda off-road yerine arabamı cilalıcaz muhaaaaaaa söz meclisten dışarı :smiley:)))))

abi valla yollar böle olsa kimse gecemez geçerde 40 araba ile 1 haftaya zor biter gezi biz senle ufak ufak takılırız abi benim arabada standart
öle valla mithatcan biz standartlar ufak ufak takılırız.:smiley:)

hunter_34' Alıntı:
cj miii güldürme beni mitatcan sonra ormanda off-road yerine arabamı cilalıcaz muhaaaaaaa söz meclisten dışarı :smiley:)))))

abi yapma meclisteyiz çaktırma :smiley: sadece ben duydum bak kimse yok ;) rahat ol abide şu cj lerle alıp veremediğin nedir anlamadım :smiley:)))

Mithatcan' Alıntı:
abi yapma meclisteyiz çaktırma :smiley: sadece ben duydum bak kimse yok ;) rahat ol abide şu cj lerle alıp veremediğin nedir anlamadım :smiley:)))
yaw elin oğlu 4,200 motor koymuş traşş benim frontide 2,000 motor ama kedi gibi fark bu mitatcan laf aramızda:DDDDD

allah allah ne 4.2si ne 2.0 ı bize 1.3 yetiyo artıyo bile : )))

yunus abi uyma şeytana sen şeytan işi bu cjler bak etimizde var hakan abiden biz kenarda ufak ufak takılırız ;) (çocuk havuzunda)

ne cjler gördüm üstünde 4,200 motor var ama icraat yok ne frontiler gördüm üstünde motor yok 2,000 icraat çookkk :smiley:)))))))))))))))) nasıl ama bak atalar ne demişşş:smiley:))))))))))

Mithatcan' Alıntı:
yunus abi uyma şeytana sen şeytan işi bu cjler bak etimizde var hakan abiden biz kenarda ufak ufak takılırız ;) (çocuk havuzunda)
yok be mitatcan iş yok cj lerde ben hep yarım dört çeker kullandım frontiyi arızası yüzünden ama 4 çekeri çalışan cj leride gördük beaaa boş ver sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR