Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 149,649
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

şu an için yok ama o gün bakacağız babaanne ne diyecek , işin yiyenbilir kısmı da var ,tam bir off-road içinse ayrı bir gün ayarlama çekeriz ve sınırlı sayıda donanımlı araçlarla, bu en iyisi olur ve en zevklisi ,vinçleme çekme vs vs.............. :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ergican abi yazılanları şimdi okudum.dediğim gibi ekmek olayına ben talibim.tahmını rakam bellı olursa ben ona göre ayarlama yaparım.

Mithatcan' Alıntı:
abi gelmeyi düşünmüyorum der gibi duydumda yanlış hatırlamıyosam.. ondan bi soriym dedim :smiley:

Offroad`dan dönenin aksi kirilsin.....!

hakan3005' Alıntı:
ergican abi yazılanları şimdi okudum.dediğim gibi ekmek olayına ben talibim.tahmını rakam bellı olursa ben ona göre ayarlama yaparım.

tamam hakan kardeşim bunu haberleşerek hallederiz ............. :smiley:

Kabak çekirdeklerinide ben getirsem...?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

iyi olur aslında ama zj onu taşıyamaz cj olsaydı belkiiii !....... :smiley:

Şu sıralar Atina'da bir Offroad gurubu ile flört ediyorum......!
Tam kandırabilirsem gelecekler bu tarafa.... Ama sonra iadei ziyaret yapmakta lazım.....! ;D ;D ;D
Hazırlayın vizeleri şimdiden.... bira ufkumuzu genişletelim...:!! ;D ;D ;D

iyi yapıyorsun ama beni aşar o kadar uzaklar , zaten msnimde de yazıyor (Vater ist sehr müde) diye anlıyorsun değil mi ?

uzun yol bitti benim için gidenlere,gidebilenlere hayırlı yolculuklar şimdiden........ :smiley:

eeg52' Alıntı:
iyi yapıyorsun ama beni aşar o kadar uzaklar , zaten msnimde de yazıyor (Vater ist sehr müde) diye anlıyorsun değil mi ?

uzun yol bitti benim için gidenlere,gidebilenlere hayırlı uolculuklar şimdiden........ :smiley:

Alter jungen sind niemals Alter....!!!!!

Sensiz olmaz...!!!! ;)
Kolundan tutar zorla sürükleriz... yok öyle kacmak...!:z
Bize renk lazim....!

beatrix' Alıntı:
Alter jungen sind niemals Alter....!!!!!

Sensiz olmaz....!!!! ;)

sağolasın kardeşim ,ama artık sınırlarımı biliyor ve asla zorlamıyorum ,zorlayamıyorum ama gene de elimden geleni yapmaya çalışırım........ :smiley:

eeg52' Alıntı:
sağolasın kardeşim ,ama artık sınırlarımı biliyor ve asla zorlamıyorum ,zorlayamıyorum ama gene de elimden geleni yapmaya çalışırım........ :smiley:

Aciklama yeterli degil.....!!!!!!

Göreceksin, Hoooooppp...! diyinceye kadar siniri gectin bile.........!

Seni " Alter Wolf..!" seni........! ;)

beatrix' Alıntı:

şimdi yunanistanda etapları bilmediğim için ben arabasız gelsem olur mu benimkinin jantlarında biraz temizlik problemi oluyoda.....

beatrix' Alıntı:

ah be Ergun'um o yolları unuttum artık ,gide gele su yolu olmuştu bir zamanlar ama elek duvarda asılı şimdilerde........ :smiley:

yerime yeni bir eleman verdim aslanlar gibi o koşacak benim yerime........ :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
şimdi yunanistanda etapları bilmediğim için ben arabasız gelsem olur mu benimkinin jantlarında biraz temizlik problemi oluyoda.....

sen de öğrenirsin be yeğenim , aynı coğrafya tek farkı yunanca konuşuyorlar o kadar.... ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

SON KONULAR

Geri