bacak kırılması (femur kırıgı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moysonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,474
Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı)

Öncelikle çok geçmiş olsun,okurken bile inanın başım döndü,ki siz bu acıyı yaşamış biri olarak yaşadıklarınızı burdan
paylaşma cesareti göstermişsiniz sizi ayrıca tebrik etmek istiyorum,anlatırklarnız paylaşımınız basit bir şey değil,tabii anlayana
tekrar geçmiş olsun,saygılar sunarım

Etiketler

geçmiş olsun kardeşim ,allah beterinden korusun,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.

Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Motorsikleti çok sevmeme rağmen, çevrenin eğitimsizliği nedeniyle almaya cesaret edemiyorum. Geçmişte ben de, benzer tecrübeler yaşamıştım. Şükür, o dönemleri kırıksız atlattık. Umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Syg.

freegraf' Alıntı:
Selam ve Allahtan çok ama çok açil şifalar dilerim.Ayrıca şu an hasta olan ve de acı çeken herkesede (sizin sayenizden hatırlatma babından) de Allahtan şifa dilerim. büyük gecmişler olsun.Birde trafikteki bu çanavarlarada Allah akıl ve nezaket versin.Ne diyeceğini insan bilemiyor neler yaşayacağını.mukedderat işte.

sağolasın .... amiiin .. kazasız belasız nice günlere....

PROF11' Alıntı:
Öncelikle çok geçmiş olsun,okurken bile inanın başım döndü,ki siz bu acıyı yaşamış biri olarak yaşadıklarınızı burdan
paylaşma cesareti göstermişsiniz sizi ayrıca tebrik etmek istiyorum,anlatırklarnız paylaşımınız basit bir şey değil,tabii anlayana
tekrar geçmiş olsun,saygılar sunarım

saygı bizden.. teşekkür ederim.... yaşayan biri olarak umarım bundan sonra kazasız günlere hep birlikte....

numan33' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Motorsikleti çok sevmeme rağmen, çevrenin eğitimsizliği nedeniyle almaya cesaret edemiyorum. Geçmişte ben de, benzer tecrübeler yaşamıştım. Şükür, o dönemleri kırıksız atlattık. Umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Syg.

saygı bizden... teşekkürler....kaza yapmama rağmen hala seviyorum ;D ama biraz tereddütlü bakmaktayım motosiklete artık....tüm dünyayı motorla dolaşma hayaline bir süreliğine ara verecem heralde.....
kazasız günlere....

kaldığım yerden devam...

3 ayın sonunda tekrar rontgene gittim.... (rontgen altta)
kaynama biraz yavaş oluşuyormuş...doktor bazılarında 3 ay da hemen kaynama oluyor dedi ama bu sanşlı kişilerden biri değilmişim.. :eek:

doktor daha önceden dediği gibi sürekli eksersiz yapmamı söyledi .. ve koltuk altı deynekleri tamamen atarak kaynamanın daha hızlı olabileceğini söyledi.....

eksersiz hareketleriyle zarar gören bölgenin daha iyi olacagını söylemesi üzerine bende doktora "zaten kaslarım çok gelişmiş şimdi gelişmiş kası geliştirmekte zorlanacağımı ..yani daha önceden yaptığım sporun ACISINI şimdi mi çekiyorum diye sorduğumda .....onun acısını ameliyatta doktorların çektiğini, kası kemikten ayırmakta ve bazı şeyler yapmakta bayaa bir zorlandıklarını açıklamıştı.....

zaten ameliyattan çıktıktan sonra doktorumun asistanı yanıma gelmiş "ne biçim sağlamn kasların var diye hayretini bildirmişti..... (ameliyat odasında sadece doktorum vardı ama kas yapımı görünce tüm asistanlar ACİL KODUYLA ameliyathaneye çağrılmış herade... ;D ;D ;D ;D

bu arada hastaneden taburcu olurken 90 günlük rapor aldım....yarın raporum bitiyor... ve uzatmaya gidecem.....(şunu belirtmekte yarar var dıye düşünüyorum....raporunuz bittiğinde doktorunuzun o gün muayene günü yoksa bile siz MUTLAKA o gün hastaneye giriş yapmanız gerekmekteymişşşş...

hergün parka eksersiz yapmaya parka gidiyorum.... :eek: 1saat bisiklet sürdükten sonra ayagımla ağırlık kaldırma hareketi yapıyorum ..gerçekten bazı seyler fark ediyor.....

bi de kocakarı ilaçları kullanıyorum.. :eek: :eek: :eek: :eek: buda : zeytinyağınla kanteron otu karışımı dizime sürüyorum ... baya etkisi var... bence kocakarı ilacı hurafe diye yabana atmayalım yaaa..... iş yapıyor en azından ......

image.jpeg

image (1).jpeg

kaza esnasında sol dizimin üzerine düstğümden sol dizim bi acayipti hep acıyıp duruyodu :'( :'( :'(
film falan çekildik ama görünürde bişeycikler yoktu....sonra MR çekildik .. mr ın sonucuna göre diz kemiğinde hafiften zedelenme varmış ... ilaç vermediler (bende yukardaki karışımla iş görüyorum ;D ;D ;D) ve doktorun tek dediği eksersizzzzz.....

bu arada doktorumla konuşup onu burya davet edecem... sanırım oda bişeyler eklemek ister ...... ama emin değilim ....inşallah kabul eder...
sadece hasta olarak olayı anlatıyorum ama asıl doktorun anlatacağı bişeyler çıkar heralde ;) 8) 8) :(

hukiki olarak en son anlattıgımdan beri hiç bi olay gelişmedi.... bakalım hadi hayırlısı....

BU ARADA YAZDIGIM YAZILARI ALIP BAŞKA BİR YERDE KES KOPYALA YAPIŞTIR YAPABİLİRSİNİZ.... AMACINIZ İNSANLIĞA MANEVİ HİZMET OLSUN AMA : ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

moysonse' Alıntı:
kaza esnasında sol dizimin üzerine düstğümden sol dizim bi acayipti hep acıyıp duruyodu :'( :'( :'(
film falan çekildik ama görünürde bişeycikler yoktu....sonra MR çekildik .. mr ın sonucuna göre diz kemiğinde hafiften zedelenme varmış ... ilaç vermediler (bende yukardaki karışımla iş görüyorum ;D ;D ;D) ve doktorun tek dediği eksersizzzzz.....

bu arada doktorumla konuşup onu burya davet edecem... sanırım oda bişeyler eklemek ister ...... ama emin değilim ....inşallah kabul eder...
sadece hasta olarak olayı anlatıyorum ama asıl doktorun anlatacağı bişeyler çıkar heralde ;) 8) 8) :(

hukiki olarak en son anlattıgımdan beri hiç bi olay gelişmedi.... bakalım hadi hayırlısı....

BU ARADA YAZDIGIM YAZILARI ALIP BAŞKA BİR YERDE KES KOPYALA YAPIŞTIR YAPABİLİRSİNİZ.... AMACINIZ İNSANLIĞA MANEVİ HİZMET OLSUN AMA : ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 4 sene önce yüksekten düşmeye bağlı olarak femur başı kırığı meydana geldi fotoğraflarda gördüğünüz topuz gibi olan kemik oynar eklem olduğu için çok acılar çektim.4 senede 3 amilyat geçirdim.ve sadece 3.5m den düştüm.İlk olarak üç adet platin ile tutturuldu kemik malesef bu avesküler nekroz yanı kemiğin çürümesine neden oldu.sonra kemik nakil ile suni bir yapı oluşturulmaya çalışıldı malesef ağrılı ve intihara gidicek bir dönemdi.Son olarak kalça protezi amilyatı oldum.Arkadaşlar şunu diyeceğim ben protez amilyatına hiç iyi gözle bakmıyordum ama öyle değilmiş platin ve nakile göre çok daha az zahmetli ve daha sağlam.Spor her zaman spor bu kadar ben 85 kilo oldum yürümeye çalışıyorum her gün ama malesef olmuyor.Dışarı çıkmasanızda evde bir takım hareketler geliştirin dumbel alın vs.bir çok aktivite var yapın illa bir tarafımızı kırmamız gerekmiyor her canlı spor yapmak zorunda.Allah kimseye muhtaç bırakmasın moysonse nickli arkadaşım ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır su içmek isteseniz bile seslenıyorsunuz gece terliyorsunuz seslenıyorsunuz ihtiyacınız oluyor sesleniyorsunuz allah kımseyı bu duruma düşürmesin herkese bol sporlu günler diliyorum.

SaygınOzdemir' Alıntı:
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 4 sene önce yüksekten düşmeye bağlı olarak femur başı kırığı meydana geldi fotoğraflarda gördüğünüz topuz gibi olan kemik oynar eklem olduğu için çok acılar çektim.4 senede 3 amilyat geçirdim.ve sadece 3.5m den düştüm.İlk olarak üç adet platin ile tutturuldu kemik malesef bu avesküler nekroz yanı kemiğin çürümesine neden oldu.sonra kemik nakil ile suni bir yapı oluşturulmaya çalışıldı malesef ağrılı ve intihara gidicek bir dönemdi.Son olarak kalça protezi amilyatı oldum.Arkadaşlar şunu diyeceğim ben protez amilyatına hiç iyi gözle bakmıyordum ama öyle değilmiş platin ve nakile göre çok daha az zahmetli ve daha sağlam.Spor her zaman spor bu kadar ben 85 kilo oldum yürümeye çalışıyorum her gün ama malesef olmuyor.Dışarı çıkmasanızda evde bir takım hareketler geliştirin dumbel alın vs.bir çok aktivite var yapın illa bir tarafımızı kırmamız gerekmiyor her canlı spor yapmak zorunda.Allah kimseye muhtaç bırakmasın moysonse nickli arkadaşım ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır su içmek isteseniz bile seslenıyorsunuz gece terliyorsunuz seslenıyorsunuz ihtiyacınız oluyor sesleniyorsunuz allah kımseyı bu duruma düşürmesin herkese bol sporlu günler diliyorum.

SaygınOzdemir ... çok çok geçmiş olsun..... ....evet olayı farklı yönden yaşayan bir olarak yaşadığımız durumu çok anlıyorummmm. :-X
evet bole kırık, çıkık vs iyileşme biraz zaman alıyor.... ama dediğin gibi BOL SPORLU GÜNLER..... evet spor illaki koşarak, yüzerek olmuyor, bizde kendi halimizde kendimize göre az da olsa sporu yapıyoruz.... ve bundan sonrada yapamaya devam edecez.....

ben hep iyi taraflarından bakmaya çalıştım her ne kadar nişan günü de kaza yapsam..... eger isterseniz zor da olsa OLUYOR...... evet zor ama yılmamak asıl olan..... sizde yılmayın lütfenn.... inancım odur ki sitedeki arkadaşların duası sizinle, benimle kısacesı zorda olan herkesle....
tekrar dan sizede geçmiş olsun...... sporlu günlere hep beraberrr...

moysonse' Alıntı:
SaygınOzdemir ... çok çok geçmiş olsun..... ....evet olayı farklı yönden yaşayan bir olarak yaşadığımız durumu çok anlıyorummmm. :-X
evet bole kırık, çıkık vs iyileşme biraz zaman alıyor.... ama dediğin gibi BOL SPORLU GÜNLER..... evet spor illaki koşarak, yüzerek olmuyor, bizde kendi halimizde kendimize göre az da olsa sporu yapıyoruz.... ve bundan sonrada yapamaya devam edecez.....

ben hep iyi taraflarından bakmaya çalıştım her ne kadar nişan günü de kaza yapsam..... eger isterseniz zor da olsa OLUYOR...... evet zor ama yılmamak asıl olan..... sizde yılmayın lütfenn.... inancım odur ki sitedeki arkadaşların duası sizinle, benimle kısacesı zorda olan herkesle....
tekrar dan sizede geçmiş olsun...... sporlu günlere hep beraberrr...
çok sağolun spora devam her koşulda herkezin duası zorda olanlarla olsun tabiki :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.