Bafra'dan Çanakkale'ye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,126
Ynt: Bafra'dan Çanakkale'ye

Devam...

Görüntü039.jpg

Görüntü041.jpg

Görüntü042.jpg

Görüntü043.jpg

Görüntü044.jpg

Etiketler

Bu akşamlık da bu kadar yarın kısmetse Ankara istikametine çeviriyorum rotayı görüşmek umuduyla...

Evet seyahatim bu akşam itibariyle sonuçlandı ve Ankaraya döndüm Sony Map 4400 km yaptın dese de aracın km si 4900 civarında bir rakam gösteriyor bu seyahatimde toplam 300 litre kadar motorin tüketmişim 12 gün sürmüş aşağıda geçtiğim güzergah var bu gün hemen hemen hiç görselim yok aslında yine klasik olarak Çanakkalede otelimin penceresinden görünenler yolda bir kaç kare çektiğim fotoğraf var ama şu an yazıkki kart okuyucuyu arabada unutmuşum inip almayı gözüm yemedi onun için gezinin son etabının fotoğraflarını yarın paylaşabileceğim gerçi çok bir şey yok çünki malumunuz Çanakkale Balıkesir ve Bursa civarında felaket yağmur vardı ve bende bundan nasibimi epeyce aldım Bandırma - Bozöyük arasında cam silecekleri nerdeyse hiç durmadı ve yüksek devirde çalıştı zaman zaman yolu görmekte zorlandım ama üzerimde tatlı bir yorgunlukla eve ulaşmanın huzurunu yaşıyorum.

Bu da seyahatimde izlediğim güzergah dediğim gibi Bafradan başladı Çanakkalede bitti ;)

[attachment=1]

yls.jpg

Evet turladık geldik yollarınmı anası ağladı bizimmi bilmiyorum ama keyifli bir yorgunluk üzerimdeki şükür kazasız belasız döndük bu da yeter

Merhaba arkadaşım.
Yolculuğunuzun sorunsuzbitmesine sevindim.Herşeyin güzel olduğu belli.
Çok kişileride böyle bir yolculuğa nekedar heveslendirdiğinizi sormayın.Kısmet olursa bende mart başı gibi kısa bir tura çıkmayı planlıyorum.Kuzey ege ve marmara turu olacak.
Bu arada görsellleride bekliyoruz.Sağlıkla kalın.

Necmi bey .. is icin boyle bir seyahat yapabilmek o surede o aracla .. gercekten hem zor hemde cok zevkli olmustur.. anlatim ve gorsel paylasimlarinizda cok guzel
elinize saglik ...

Üstadım teşekkür ederim

Konuya bir kez daha göz atınca aklıma bir iki komik olay da geldi onları da paylaşayım istedim

Islahiyeden ayrıldıktan sonra niyetim Mersin de gece konaklayıp sabah da yola çıkmaktı ama Adanaya gelince dedim ha Adana ha Mersin burada yatayım gece Adana da konakladım sabah da yola çıktım rotam Muğla Ortaca idi ama ben mesafenin bu kadar uzun oldununu unutmuşum benim düşünceme göre dedim akşam üzeri varırım oraya işleri toparlarım gece kalıp sabah da yola çıkar öğleden sonra Çanakkaleye ulaşırım diyordum ama tabiki yolda mesafeyi öğrenince hele bir de içine keyif katmak için Mersinden Antalyaya sahil yoluyla gidince evdeki hesap haliyle çarşıya uymadı benim Antalyaya ulaşmam epey geç bir saate denk geldi Antalya çıkışında yanılmıyorsam Yeniköy civarında bir yerde bir benzinciye girdim niyetim biraz arabadan inip bacaklarımı açıp yürüyüp yola devam etmekti bu arada da ordaki çalışanlarla sohbet ediyorum dedim ilerisi nasıl çocuklar abi ileride kar yağar yol acaip olur nası yani dedim kaç santim yağarki abi on santım sağlam yağıyor kar dediler ben başladım gülmeye aklıma Erzurum Çat Karlıova Bingöl yolu geldi oraya göre on santim bizim için asvalt yol sayılırdı çocuklar ben gülünce biraz bozuldular durumu anlatınca abi iyi diyorsunda burada bir iki kar serpiştirdi millet çivili lastik taktı deyince asıl ben dumura uğradım.

Neyse sözü fazla uzatmayım benim Fethiyeye ulaşmam gece 24 ü buldu bu arada belirteyim çok hızlı araç kullanmayı sevmiyorum. Bu saatten sonra iş güç yapılmaz dedim en iyisi ben Fethiyede gece yatayım sabah Ortacaya geçerim dedim başladım otel bakmaya bir taksi durağına yanaştım malum mevsim kış olunca Fethiyede pek çok tesis çalışmaz biliyorum dedim ağalar buralarda otel varmı taksiciler nerdeyse hep bir ağızdan Yatmalık otelmi soruyorsunuz demezlermi bende evet dedim yatıp uyumalık hani içinde yatak oluyor banyo falan oluyor ya öyle bir şey dedim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.