KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1-araç 2. araç olacaği için extreme bir araç olabilir.sadece balıkavına kampa pikniğe vs gidilecek.kafama estimi gidiyorum ben arkadaşlar bütün kamp malzemeleri vs araçta hazır olsun istiyorum .mesela bugün mesai bitince atlar giderim . ;D
2- yakıt çok önemli değil masrafsız olması daha önemli .çok km yapilmayacaği için fazla yakıt tolere edilebilir.
3-vergisi çok düşük olmalı yattiği yerden para vermek istemiyorum.pickup veya 2000 2500 cc yi geçmeyen binekler olabilir .yillik 200den fazla olmasın .zj ye yillik 1000 den fazla veriyordum.
4-bütçe 20.000 tl
5- hidrolik direksiyon tek aradığım özellik .gerisi önemli değil.
6-arkada kilit ve ağır devir olması lazım.
7-4 kişi olacaği için çift kabin istiyorum.çok bagaj lazım oluyor mesela grand cherokenin bagajı yetmiyordu. yedek lastiği çıkarıp gidiyordum
8-masrafsız zırt pırt sorun çıakrmıycak olabildiğince mekanik bir araç istiyorum.
pickup lar konusunda fazla bilgim yok. her türlü öneriye açığım.
87-90 arası dizel Defender. tamamen mekanik, büyük, vergi 180 tl. merkezi kilit standart ama arka kilit derseniz extrem olsun büyük lastik olsun derseniz 20.000 e biraz zor. parçası ucuz işçiliği pahalıdır. masrafı kullanım amacına göre değişir.
87-90 arası dizel Defender. tamamen mekanik, büyük, vergi 180 tl. merkezi kilit standart ama arka kilit derseniz extrem olsun büyük lastik olsun derseniz 20.000 e biraz zor. parçası ucuz işçiliği pahalıdır. masrafı kullanım amacına göre değişir.
Eğer aynı ilçedeyseniz gidip bakın. kaporta durumu nasıl? motor ne durumda? baskı balata ve şanzuman önemli gerisi zamanlada yapılacak şeyler.
En önemlisi kullanın. defender hiç kulanmayan için çok kaba ve büyük bir araçtır.
Fiyat kısmına gelince:, bu aralar bu fiyatlar normal.
mekanik ve pickup kelimelerinin en başarılı aracı hilux. işinizi fazlasıyla görür her türlü malzemeyi de yanınızda 4 arkadaşıda her yere götürür. bazı modellerinde lsd var ama kilit olayı ucuz yollu da çözülebilir. 85-87 dizel yada 91-92 benzinli seçenekleri bütçenize uygun. hatta biraz daha gözden çıkarırsanız 90 sonrası dizellerden bulunabilir.
nacizane fikrimdir, iyi fikirler dilerim
mekanik ve pickup kelimelerinin en başarılı aracı hilux. işinizi fazlasıyla görür her türlü malzemeyi de yanınızda 4 arkadaşıda her yere götürür. bazı modellerinde lsd var ama kilit olayı ucuz yollu da çözülebilir. 85-87 dizel yada 91-92 benzinli seçenekleri bütçenize uygun. hatta biraz daha gözden çıkarırsanız 90 sonrası dizellerden bulunabilir.
nacizane fikrimdir, iyi fikirler dilerim