Balıkavı İçin Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 6005016 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,822

6005016

Kamp II
Yer
tokat
1-araç 2. araç olacaği için extreme bir araç olabilir.sadece balıkavına kampa pikniğe vs gidilecek.kafama estimi gidiyorum ben arkadaşlar bütün kamp malzemeleri vs araçta hazır olsun istiyorum .mesela bugün mesai bitince atlar giderim . ;D

2- yakıt çok önemli değil masrafsız olması daha önemli .çok km yapilmayacaği için fazla yakıt tolere edilebilir.

3-vergisi çok düşük olmalı yattiği yerden para vermek istemiyorum.pickup veya 2000 2500 cc yi geçmeyen binekler olabilir .yillik 200den fazla olmasın .zj ye yillik 1000 den fazla veriyordum.

4-bütçe 20.000 tl

5- hidrolik direksiyon tek aradığım özellik .gerisi önemli değil.

6-arkada kilit ve ağır devir olması lazım.

7-4 kişi olacaği için çift kabin istiyorum.çok bagaj lazım oluyor mesela grand cherokenin bagajı yetmiyordu. yedek lastiği çıkarıp gidiyordum :smiley:

8-masrafsız zırt pırt sorun çıakrmıycak olabildiğince mekanik bir araç istiyorum.

pickup lar konusunda fazla bilgim yok. her türlü öneriye açığım.

Etiketler
araç

Ynt: Balıkavı İçin Araç

87-90 arası dizel Defender. tamamen mekanik, büyük, vergi 180 tl. merkezi kilit standart ama arka kilit derseniz extrem olsun büyük lastik olsun derseniz 20.000 e biraz zor. parçası ucuz işçiliği pahalıdır. masrafı kullanım amacına göre değişir.

dturan' Alıntı:
87-90 arası dizel Defender. tamamen mekanik, büyük, vergi 180 tl. merkezi kilit standart ama arka kilit derseniz extrem olsun büyük lastik olsun derseniz 20.000 e biraz zor. parçası ucuz işçiliği pahalıdır. masrafı kullanım amacına göre değişir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defendeerrrr-134130040/detay

bakıyordumki aynı ilçede bir araç buldum :smiley: sizce bunun ederi nedir .yıllık vergisi 370 sanırım.

birde bunların benzin lpg olanalrı var masraf olarak benzinliler daha az marsaflı olmazmı acaba.

6005016' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defendeerrrr-134130040/detay

bakıyordumki aynı ilçede bir araç buldum :smiley: sizce bunun ederi nedir .yıllık vergisi 370 sanırım.
Eğer aynı ilçedeyseniz gidip bakın. kaporta durumu nasıl? motor ne durumda? baskı balata ve şanzuman önemli gerisi zamanlada yapılacak şeyler.
En önemlisi kullanın. defender hiç kulanmayan için çok kaba ve büyük bir araçtır.
Fiyat kısmına gelince:, bu aralar bu fiyatlar normal.

mekanik ve pickup kelimelerinin en başarılı aracı hilux. işinizi fazlasıyla görür her türlü malzemeyi de yanınızda 4 arkadaşıda her yere götürür. bazı modellerinde lsd var ama kilit olayı ucuz yollu da çözülebilir. 85-87 dizel yada 91-92 benzinli seçenekleri bütçenize uygun. hatta biraz daha gözden çıkarırsanız 90 sonrası dizellerden bulunabilir.
nacizane fikrimdir, iyi fikirler dilerim

__ C J 7 __' Alıntı:
mekanik ve pickup kelimelerinin en başarılı aracı hilux. işinizi fazlasıyla görür her türlü malzemeyi de yanınızda 4 arkadaşıda her yere götürür. bazı modellerinde lsd var ama kilit olayı ucuz yollu da çözülebilir. 85-87 dizel yada 91-92 benzinli seçenekleri bütçenize uygun. hatta biraz daha gözden çıkarırsanız 90 sonrası dizellerden bulunabilir.
nacizane fikrimdir, iyi fikirler dilerim
bence en mantıklı tercih

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR