1-araç 2. araç olacaği için extreme bir araç olabilir.sadece balıkavına kampa pikniğe vs gidilecek.kafama estimi gidiyorum ben arkadaşlar bütün kamp malzemeleri vs araçta hazır olsun istiyorum .mesela bugün mesai bitince atlar giderim . ;D
2- yakıt çok önemli değil masrafsız olması daha önemli .çok km yapilmayacaği için fazla yakıt tolere edilebilir.
3-vergisi çok düşük olmalı yattiği yerden para vermek istemiyorum.pickup veya 2000 2500 cc yi geçmeyen binekler olabilir .yillik 200den fazla olmasın .zj ye yillik 1000 den fazla veriyordum.
4-bütçe 20.000 tl
5- hidrolik direksiyon tek aradığım özellik .gerisi önemli değil.
6-arkada kilit ve ağır devir olması lazım.
7-4 kişi olacaği için çift kabin istiyorum.çok bagaj lazım oluyor mesela grand cherokenin bagajı yetmiyordu. yedek lastiği çıkarıp gidiyordum
8-masrafsız zırt pırt sorun çıakrmıycak olabildiğince mekanik bir araç istiyorum.
pickup lar konusunda fazla bilgim yok. her türlü öneriye açığım.
2- yakıt çok önemli değil masrafsız olması daha önemli .çok km yapilmayacaği için fazla yakıt tolere edilebilir.
3-vergisi çok düşük olmalı yattiği yerden para vermek istemiyorum.pickup veya 2000 2500 cc yi geçmeyen binekler olabilir .yillik 200den fazla olmasın .zj ye yillik 1000 den fazla veriyordum.
4-bütçe 20.000 tl
5- hidrolik direksiyon tek aradığım özellik .gerisi önemli değil.
6-arkada kilit ve ağır devir olması lazım.
7-4 kişi olacaği için çift kabin istiyorum.çok bagaj lazım oluyor mesela grand cherokenin bagajı yetmiyordu. yedek lastiği çıkarıp gidiyordum
8-masrafsız zırt pırt sorun çıakrmıycak olabildiğince mekanik bir araç istiyorum.
pickup lar konusunda fazla bilgim yok. her türlü öneriye açığım.