Bandırma Offroad Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,537

lokosit

Kamp III
Yer
BALIKESİR
Selamlar
6 araç olarak planlanan ve son anda 3 standart araçla çıkabildiğimiz, benim için ilk olan offroad gezimizden fotoğraflar sunuyorum. Öbür arkadaşlardan fotoğraf ve videolar geldikçe sizlere sunacağım.
Hepimizin aracında ne vinç ne yükseltme ve nede offroad lastiği olmadığı halde gezimiz bayağı heyecan vericiydi.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Bandırma Offroad Gezisi

Çoğu yerde yol diye birşey kalmamıştı,
Offroadın roadı kalmamış ve sadece off olmasına rağmen ;D ;D, çukurları kayalarla doldurup yola devam ettik.
Benim için çok keyifliydi. Her engelle karşılaştığımızda buraya kadarmış artık döneriz diyordum ama dönecek yer olmadığı ve 1km geri geri gitmek daha zor olacağından yola devam ettik.
Her engeli aşınca, onun verdiği haz mükemmelmiş.

Diğer arkadaşlardan fotoğraf ve videolar geldikçe yayınlayacağım
Sevgiler

Sayın Lokosit fotoğraflarınız çok güzel.
Güzergah epey zorluymuş belli. Aranızda tecrübeli biri var mıydı?
Bir de o dallardaki kırmızı meyveler nedir Bandırma'nın neresindedir bu güzel yerler bir tarif ediverin :smiley:

gezginG' Alıntı:
Sayın Lokosit fotoğraflarınız çok güzel.
Güzergah epey zorluymuş belli. Aranızda tecrübeli biri var mıydı?
Bir de o dallardaki kırmızı meyveler nedir Bandırma'nın neresindedir bu güzel yerler bir tarif ediverin :smiley:
Teşekkürler :smiley:
Ben bu arkadaşlarla yeni tanıştım ve ilk offroadım. Tecrübelerini bilmiyorum ama hepsinin gözükaraydı. Banada iyi gaz verdiler ;D
Bundan sonra her pazar bende katılacağım. Kırmızı meyveler dağ çileği ve çok nefistiler.
Gezilen yerler Karadağ deniyor, Çakıl köyü ve Emreköy civarı deniz seviyesinden 350m yüksekliğe çıktık.
Fotoğraflardaki yerler gerçekten zorluydu ama liderimizin, dönüş yolunda, ben gezinin zorlu etabı bittiğini düşünürken, bizi soktuğu çamurlu yolda bayağı zorlandım çünkü lastiklerim kış lastiği ve çamur performansı çok kötü. Neyseki biraz uğraştan sonra yardımsız kurtuldum çamurdan. Fotoğrafları henüz bana ulaşmadı, onlarıda yayınlayacağım. Farkındaysanız bu fotoğraflarda araçlar tertemiz çünkü sel suyu araçları tertemiz yaptı:smiley:

Hayır istanbul'dayım. Sizinle mitsubishi forum tanışıklığımız var. Orda gezginben olarak yaşıyorum :D burada da aynı nicki alacaktım ama olmadı. Bandırma uzak yer degil sonucta bileyim dedim bu güzel yerleri yolum düser illaki bir gün.

gezginG' Alıntı:
Hayır istanbul'dayım. Sizinle mitsubishi forum tanışıklığımız var. Orda gezginben olarak yaşıyorum :D burada da aynı nicki alacaktım ama olmadı. Bandırma uzak yer degil sonucta bileyim dedim bu güzel yerleri yolum düser illaki bir gün.
:smiley: Selamlar
Her zaman kapım açık
Kimbilir birgün belki captain-34, rastafarı, prontobasso ve siz Bandırmada toplantı düzenleriz.
Bende merak ediyorum bu mevsimde bu kadar güzel, baharda nasıl olur acaba?
Daha kestanelerden de bahsetmedim:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler