Bandırma Offroad Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,535
Ynt: Bandırma Offroad Gezisi

Paylaşım için teşekkürler bende yandan bandırmalı sayılırım :smiley: yaza Kapıdağ etrafından dolaşmaya niyetim var

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler bende yandan bandırmalı sayılırım :smiley: yaza Kapıdağ etrafından dolaşmaya niyetim var
Bu dediğini hep birlikte yapalım ama kapıdağın etrafını yere yakın otomobille bile dolaşabilirsiniz. Zaten kapıdağın güzelliği iç kesimlerde. İç kesimleri dolaşmak çok keyifli ve zorlu olacaktır.

lokosit' Alıntı:
Bu dediğini hep birlikte yapalım ama kapıdağın etrafını yere yakın otomobille bile dolaşabilirsiniz. Zaten kapıdağın güzelliği iç kesimlerde. İç kesimleri dolaşmak çok keyifli ve zorlu olacaktır.
O zaman etabı hazırlamak sizin kaldı :smiley:

lokosit' Alıntı:
Arkadaşlar geçen pazar Kapıdağ'ı turlamışlar, bu haftada planda kapıdağ gibi görünüyor.
Etap hazırlamak sorun olmaz yani :smiley:
3 sene önce binek aracımla Tatlısu tarafından girdim ama girdiğime pişman oladum yollar binek araca göre çok bozuku hatta benden başkada araç görmedim heralde yollar düzeltildi
Sonra ismini hatırlamadığım küçük bir barajın yanından geçerek tekrar Tatlısuya döndüm

Baraj dediğinize göre siz Kapıdağ'ın içine girmişsiniz. Çünkü Kapıdağ'ın içinde gölet var. Tatlısu'dan Ballıpınar'a kadar asvalt yol var, öbür taraftan Erdek'ten ormanlıya kadar asvalt yol var.
Sahilde sadece Ormanlı ile Ballıpınar arası stabilize vede bozuk yol.
Ama Kapıdağ'ın içlerinde bozuk yol oldukça fazla.

Tam hatırlayamıyorum ama Çakır diye bir beldeye kadar sahilden gittim ondan sonra içeriye döndüm

yunus bager' Alıntı:
Tam hatırlayamıyorum ama Çakır diye bir beldeye kadar sahilden gittim ondan sonra içeriye döndüm
Çakıl köyden içeri girmişsiniz. Çakıl'dan adanın içlerine hiç girmedim. Çakıl küçük, sevimli bir balıkçı köyüdür. Samsundaki Atatürk anıtının biraz daha küçüğü köyün meydanına dikilmiştir. İlk gördüğümde çok ilginç gelmişti. Bu köylülerin çoğu zamanında Konya'dan Selanik'e gönderilen insanlarımızmış. Muhtarı hoşsohbet birisiydi.
Yunus bey yaz olsun kış olsun farketmez, geldiğinizde Kapıdağ'ı yeniden keşfederiz :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=H6-axNCzyrs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=h-8JSob5VXE&feature=related

devamı gelecek

nitroces' Alıntı:
mete çok güzel bir gezi oldugu belli.L200 performanslarını vermeye başlasak iyi olur....
Vallahi çok keyifliymiş, yavaş yavaş bizde tecrübe kazanacağız. Ekibi bulmam zor oldu ama ekip çok hevesli olduğu için şanslıyım.
Bu pazarda toplanmaya çalışacağıız.
Benim araç çamurda zorlanıyor, kışlık lastiklerle çamura girmek berbat bişey, ama neyseki fazla uğraştırmadı, yardımsız çıkabildi.

Bugün yeniden çamura daldık
En güzel yanıda katılımın artmasıydı. 6 araç olduk ve sanırım bu gittikçe artacak.

Fotoğraf693.jpg

Fotoğraf694.jpg

Fotoğraf695.jpg

Fotoğraf696.jpg

Fotoğraf697.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler