Kayberen Kayberen Mesajlar 292 Tepkime Puanı 1 Yaş 32 Yer Moğolistan - Ulan Batur 4 Mar 2010 #1 Arkadaşlar Sizler İçin Basit Bir Program Hazırladım Sol Alt Taraftaki Başlat Yazısını Değiştiriyor Bir Devirler Çok Arandı Bu Program, Bulanlar Oldu, Bulamayanlar Oldu İsteyenler İçin Tekrardan Bu Sefer Kendi Yapımım İndirmek İçin Tıklayın
Arkadaşlar Sizler İçin Basit Bir Program Hazırladım Sol Alt Taraftaki Başlat Yazısını Değiştiriyor Bir Devirler Çok Arandı Bu Program, Bulanlar Oldu, Bulamayanlar Oldu İsteyenler İçin Tekrardan Bu Sefer Kendi Yapımım İndirmek İçin Tıklayın
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 4 Mar 2010 #2 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Link çalışmıyor. Ayrıca nedir başlat yazısı
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,990 Tepkime Puanı 51 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 5 Mar 2010 #3 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme http://hotfile.com/dl/31186391/931a768/Balat_Yazs_Deitir.exe.html Link böyle olması gerekiyor Sol altta bulunan Start menünün ismini değiştiriyor
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme http://hotfile.com/dl/31186391/931a768/Balat_Yazs_Deitir.exe.html Link böyle olması gerekiyor Sol altta bulunan Start menünün ismini değiştiriyor
Kayberen Kayberen Mesajlar 292 Tepkime Puanı 1 Yaş 32 Yer Moğolistan - Ulan Batur 5 Mar 2010 #4 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Link Düzeltildi, bir kopyalama sorunu olmuş, uyardığınız için teşekkürler Hakan abi
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Link Düzeltildi, bir kopyalama sorunu olmuş, uyardığınız için teşekkürler Hakan abi
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 5 Mar 2010 #5 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme ne yapıyor secme sansımız varmı ben (de hayde) yaparım mesela
Kayberen Kayberen Mesajlar 292 Tepkime Puanı 1 Yaş 32 Yer Moğolistan - Ulan Batur 5 Mar 2010 #6 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Bir yazı paneli var, ne yazarsanız aynen uyguluyor ancak yazı uzun olursa butona sığmayabilir
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Bir yazı paneli var, ne yazarsanız aynen uyguluyor ancak yazı uzun olursa butona sığmayabilir
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 5 Mar 2010 #7 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Windows 7 yazı çıkmıyor... Bu arada bu link puan vs.. kazandıran bir linkmi...
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Windows 7 yazı çıkmıyor... Bu arada bu link puan vs.. kazandıran bir linkmi...
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,990 Tepkime Puanı 51 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 5 Mar 2010 #8 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Yok duan filan kazandırmıyor Mesajı yazan arkadaş linki eksik verdiği için düzeltip yazdım
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Yok duan filan kazandırmıyor Mesajı yazan arkadaş linki eksik verdiği için düzeltip yazdım
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 5 Mar 2010 #9 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme başlat yazısı değişiyor ama sonra yine eski haline geliyor kalıcı birşey değil yani bu işlem öyle mi?
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme başlat yazısı değişiyor ama sonra yine eski haline geliyor kalıcı birşey değil yani bu işlem öyle mi?
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,990 Tepkime Puanı 51 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 5 Mar 2010 #10 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Aslında kalıcı yolu var ama elle programların içine girip yazmak gerek yanlış bir yere yazarsanız programları çökertebilirsinizde
Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Aslında kalıcı yolu var ama elle programların içine girip yazmak gerek yanlış bir yere yazarsanız programları çökertebilirsinizde
Kayberen Kayberen Mesajlar 292 Tepkime Puanı 1 Yaş 32 Yer Moğolistan - Ulan Batur 5 Mar 2010 #11 Ynt: Başlat Yazısını Değiştirme Esra abla amma hırpaladın tamam siliyorum Programı