Ynt: Batırdı Bu Araç Beni..
Aracı bilen biliyor ama bilmeyenlere hem araç hakkında hem de dolayısı ile kendim hakkında bilgi vermesi adına biraz araçtan bahsedeyim:
Adı: Atıl Kurt (O böyle denilmesinden çok hoşlanıyor)
Eski sahibi tarafından 2" Becce Yükseltme Kiti ve Cooper STT 235.75.15 Lastik uygulanmış. O kadar.
Ben aldıktan sonra, ön camda ve yan camlarda bulunan filmleri söktüm. Arka yanlarda ve arka camdaki duruyor.
Dört çekere geçen düğme bozuktu. Açtım, düzelttim (Düğme altında ki kauçuk bozulmuştu. Kumanda düğmesi ile değiştirdik. Elektronikçi bir arkadaş lehim attı).
Anten kırıktı. Tamirledim. Sonra yeniden kırıldı. ;D
Ön konsolu sökerek. Aşınan metalik renkli yerlere karbon desenli folyo uygulaması yaptım.
Hazır açmışken teybin arka bağlantısına mp3 çalar bağladım.
Arkada Lpg tüpü yüzünden yer yoktu. Oraya tüp üzerine bir sehpa yaptım.
Orjinal korna yerine Hella marka ikili korna taktırdık.
Ayna-Mahrutileri değiştirdik.
Arkaya Becce kilit taktırdık.
Ön camda taş vuruğu vardı. Değişmese değişmezdi ama beni artık tanıyorsunuz. ;D Camı komple değiştirdik.
Sağ kapı cam açma düğmesi bozuldu. Japonya'dan sipariş. Değiştirildi.
Camlarda boşluk vardı. Giderildi.
Bir sene içerisinde 2 defa baskı balata değiştirildi. (Aldığımda yeni değiştirdik denilmişti. Sonra ustan yan sanayi ile değiştirdi. Altı ay içerisinde yekili serviste orijinal ile değiştirildi.) Yenilemek gerektiği zaman, yarış tipi ile değiştirilecek.
10.000 lb Warn marka vinç takıldı. (Biliyorum bizim arabalara biraz büyük ve lüks bir vinç oldu ama dayanamadım..)
Arkaya çeki demiri. Öne vinç tamponu yaptırdım.
Her şey bittiği zaman, Çift kademe ısıtmalı, hakiki deri koltuk. Deri direksiyon kılıfı. Yaptırdım. Kapılardaki kumaş kaplamaları da deri kaplattım. Koltuklara Vito tarzı deri kolçak taktırdım. İki adet, dar.
Kauçuk paspasları değiştirdim.
Eski sahibi jantlara offset yaptırmıştı. Onları kullanmadım. Yeni jant yaptırdım.
Şanzıman kuyruk bilyesi değiştirildi.
Frenler değiştirildi.
Akü değiştirildi.
Özetle durum bu şekilde..
"Servisi sev, koru ve yaşat." Sloganı ile off-road'a devam etmekteyiz..