Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Arkadaşlar, başlıkta belirlediğimiz Güzelcehisar ve Mugada sahilleri Murat arkadaşımızın keşif için o bölgeye gittiğinde olumsuz olduğu belirlenmiştir, maalesef kamp atmaya elverişli olmadığı için kamp alanımızı BOZKÖY'e aldık. Ama bu sahillerimize de hiç gitmeyeceğiz demek değil, elbette bu sahillerimize de gezmek için gideceğiz, kocaman 3 günümüz var, kıyı şeridinde gezinitilerimizi hepbirlikte yaparız
Murat kamp alanı fotoğrafları çok güzel ellerine sağlık, pazar gününü orada kamp atacağımız koyu belirlemek için geçirdin, bunun için sana ve Bozköy'ü öneren Türker'e teşekkürler ediyorum ..
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Herkese merhaba.
Toyota Hilux almak uğruna daha 7 aylık sıfır aracımı bu sabah itibari ile sattım. 2 gün içinde bir araç bulmayı ümit ediyorum...
Bulabilirsem sanırım Binek Araç yerine 4x4 yazmamız gerekecek
İlk başta kamp denildiği için katılmayı hiç düşünmemiştim.Fotoğraf ve yazışmaları okuyup sanırım kalınacak yer varmış,ben de mi gitsem,bayramı evde pinekleyerek geçirmektense diye düşünmüştüm ki son yazışmalarda yerin değiştirildiğini gördüm.Kamp yeri deniz kıyısında mı olacak bu yeni yerde de?Eğer gelmek istersek kalabileceğimiz pansiyon falan var mı kamp alanınıza yakın acaba?Eğer varsa ben de gelebilirim.Ben Ankara'dan ya da Karabük'ten katılmayı düşünüyorum gelirsem.Bayramın birinci günü Karabük'te olma ihtimalim de var ama henüz ne yapacağıma karar vermedim.Direk Ankara'dan da yola çıkabilirim.Eğer kalacak uygun bir pansiyon varsa bütün bunlara karar vermem gerekecek.İçinizde Ankara'dan ya da Karabük'ten yolcu alabilecekler var mı acaba?
Filiz merhaba, Gelecek olan araçlarımızın hepsi dolu, kamp alanımız Çakraz'a 1.5 km. uzaklıkta olacak, dilersen direk oraya gelerek ama önce bir pansiyondan yer ayırtarak gelebilirsin..