KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
bazı arkadaşlar bozköy hakkında açıklama yapmışlar teşekkür ediyorum fakat duştan bahsediliyor duşun suyu dağden geliyor ve direk duşa veriliyor ve çok soguk söyleyim, orada kahvehane ve oyun yeri var gözleme yapan bir bayan vardı bayramda yaparmı bilmiyorum.kamp içinse yazılanlara göre plaja inince anladığım 400-500 metre ileriye gidileceği gibi.plaja inince sağ tarafta bir yer var iki senedir orada kimsenin olduğunu görmedim yani tatilci olarak orayada bir bakın derim.
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Zerrin hn.
Cumhur bey ile birlikte yazmamızın nedeni, Cumhur bey istediği aracı bayrama kadar alamazsa birlikte aynı araçla geleceğimizden.
Araç bilgisi doğru binek.
Gayet dinamik, eğlenceli ve güzel bir etkinlik olacağa benziyor
Hemde deniz ile başbaşa..
Ereğli de bile görüşme fırsatı bulamadığım Adnan abi ve Murat' ı da görme fırsatım olacak gerçekten..
Bir kaç güne belli olur kesin katılıp katılamayacağım..
Süper bir gezi olacak. Biz geride kalanlar içinde bol bol eğlenin ve yiyin ;D
Şimdiden herkesin Şeker Bayram'ını kutlar, hep beraber nice güzel, sağlık ve huzur dolu bayramlar geçirmemizi dilerim.