Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,811
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

EKARAIS' Alıntı:
İlhami bey, Aslında çok istiyordum dalış yapmayı. Ancak elimi sakatladım giderayak. O yüzden dalamadım. Balıkçıyla konuştuğumda zıpkın için meralar olduğunu söyledi. Kıyılar plajlar haricinde hep dik kayalık. Deniz altında da kayalıklar olsa gerek. Yüksekten bakıldığında kıyı boyunca denizde kara lekeler görünüyor. Gerçi çok kıyıdalar. Açıklarda varsa da ben görmedim. Çünkü rüzgar denizi çok karıştırmıştı.

Bu arada Murat ilkgün biraz midye çıkardı. Çok lezzetli kaya midyeleri var.

Dalış için botla gitmek gerekir. Çünkü muhtemel meralar plajlara uzakta kalıyor.

Selamlar

Konu ilk açıldığında ekli fotoğraflarda dikkatimi çeken oydu :smiley:
Burası iyi balık yapar demiştim, ama gelsemde zıpkına dalmak pek kısmet değilimiş sanırım. Deniz 2. gün patlamış :mad:

İlginiz ve çabuk cevabınız için teşekürler.

Etiketler

çiğdem fotoğrafların gerçekten çok hoş olmuş,
dijital makinanı aldığın zamanlar dün gibi aklımda,
kısa zamanda çok yol katetmişsin, tebrik ediyorum...

ÇİĞDEM çokkk teşekkürler fotolar için img-6662 nolu resim harika olmuş. O kareyi 5 dakika sonra bir daha çekseydin o nasıl olurdu diyorum.....

eratech' Alıntı:
çiğdem fotoğrafların gerçekten çok hoş olmuş,
dijital makinanı aldığın zamanlar dün gibi aklımda,
kısa zamanda çok yol katetmişsin, tebrik ediyorum...

erenciğim evet benimde dün gibi aklımda bir yıl bile olması umarım dediğin gibi kısa zamanda çok yol katetmişimdir ama hala çoookkk işim var çooookkk çalışmam gerek çooookkk ;D ;D
sakura18' Alıntı:
ÇİĞDEM çokkk teşekkürler fotolar için img-6662 nolu resim harika olmuş. O kareyi 5 dakika sonra bir daha çekseydin o nasıl olurdu diyorum.....

sevgili sakura ismini bilmiyorum kusura bakma o karelerin hr dakikasını çektim nerdeyse ama hepsini buraya atmadım :D umarım gerçekten beğenmişsinizdir ;D

cidowsky' Alıntı:
sevgili ömer eh işte yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum daha sanata yaklaşamadım ama öğreneceğim :D galeriye attım bi ara bişiler ama daha güzel şeyler elde edersem inşallah sürekli atarım ama bu etkinliktede sevdiğim bi iki kare var onları atarım sanırım teşekkürler bu arada ;D

devam edelim aynı zamanda

Mesajdan sonraki resimlere şimdi baktım da sen varya sen bırak öğrenmeyi aşmışsın bu işi :smiley: ;) :D 8) abartılı bir şekilde ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
sevgili sakura ismini bilmiyorum kusura bakma o karelerin hr dakikasını çektim nerdeyse ama hepsini buraya atmadım :D umarım gerçekten beğenmişsinizdir ;D
ismim Serdar emeğine sağlık tabiki beğendim o fotoğrafla olamadığımız yerdeki anı yaşatıyorsunuz bize..

Özgür, teşekkür ederim, heralde öyle olacak ama bakalım ne zaman bilemiyorum, ben yapmam gerekeni yaptım artık gerisini bilemem ;D

ozgursenyurt' Alıntı:
zerrin hanım hayırlı uğurlu olsun cherokeelendiniz mi yoksa

Biz teşekkür ederiz Emin Abi..

cartop' Alıntı:
Güzel bir etkinlik olmuş, katılan ve resimleri paylaşan kamp ekibine teşekkürler.

ceranus' Alıntı:
Özgür, teşekkür ederim, heralde öyle olacak ama bakalım ne zaman bilemiyorum, ben yapmam gerekeni yaptım artık gerisini bilemem ;D
ben bişeymi kaçırdım Zerrin kendisine Cherokee mi yapıyormuş :eek:

Serdar, kaçırdın mı önemli mesajı ::smiley: ;D

ceranus' Alıntı:
Biz öğle üzeri denize girmek için bir kısmımız bot ile bir kısmımız yürüyerek, kayalıkların orada bulunan taşlı küçük koya gittik, bu bölüm ile ilgili kareler bende maalesef yok, umarım diğer arkadaşlarda vardır..

Önceki akşam, Acar arkadaşımızın suyun çok soğuk olması nedeniyle, yarın denize girersen sana ne istersen alacağım demesi tüm gece konuşuldu ve tabii denize giderkende konuşuldu, çünki ben cherokee istedim ;D

Denize girdim, buzlar gibiydi su, daha önce botla gidenlerden olduğum için ıslanmıştım ama tam olarak denize girince ne kadar soğuk olduğunu anladım, bir süre yüzdükten sonra çıktım ve kendimi ısıtmaya çalıştım, cherokee'yi hak ettim elbette, küçük bir ateş yakarak, pet şişede su ısıttık, bana çok iyi geldi, bir de dönüş vardı tabii, gene bot ile dönerek ıslanmak aslında hiç işime gelmiyordu ama keyifli olması nedeniyle dönüşüde ben bot ile yaptım, bu arada bizim bot kürekliydi :smiley:

ceranus' Alıntı:
Serdar, kaçırdın mı önemli mesajı ::smiley: ;D
Bu arada o msjı bende kaçırmışım .. neyse artık takipçisi olacağız elbette de bari istemişken Defender isteseymişsin neyse başlangıç için yeterli olur .. ;D
Acar arkadaşımız nerelerde bu arada ::smiley:

ANKARA' Alıntı:
Mesajdan sonraki resimlere şimdi baktım da sen varya sen bırak öğrenmeyi aşmışsın bu işi :smiley: ;) :D 8) abartılı bir şekilde ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ben çok mutlu oldum bu yorumlarına sivasa kanatlanır giderim herhalde ;D ;D

sevgili sakura ismini bilmiyorum kusura bakma o karelerin hr dakikasını çektim nerdeyse ama hepsini buraya atmadım Cheesy umarım gerçekten beğenmişsinizdir Grin

ismim Serdar emeğine sağlık tabiki beğendim o fotoğrafla olamadığımız yerdeki anı yaşatıyorsunuz bize..

serdar teşekür ederim bazılarının orjinallerini yüklemeye karar verdim çünkü gözlerimi rahatsız etti fazla keskinlikleri. böle bi kaç güzel yorumeline şevkim çoook artıyo ama eleştirilerinizide esirgemeyin benden daha iyi olurm bölee sevilerle..

Çiğdem aferin sana. Resimler güzel, oynadıkların da güzel bence. Zamanla hepsi çok daha iyi olur. Sen zaten gittikçe daha seçici olacaksın. Devam et.

Efe bey merhabalar, beraberinizde kamplarda botunuzu taşıyabilmeniz güzel bir olay. Botu aracınızın üzerinde bağlayarak,şişik vaziyette mi taşıyorsunuz, yoksa kamp alanınında mı şişiriyorsunuz ? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.. 8)

Elinize, ruhunuza, paylaşımınıza, emeğinize sağlık..
Tek kelime ile muhteşem bir etkinlik olmuş...

Bu başlık açılalı beri ziyaret edememiştim,kısa sürede ne çok fotoğraf eklenmiş.Neredeyse 1 saattir bu konudayım.Çok güzel fotoğraflar var.Yaklaşık 14 yıl önce birkaç kez gittiğim,sezonunda bir dönem deniz keyfini de yaşadığım İnkumu'nu yeniden hatırlamış oldum karelerinizle.

Fotoğraflarda üç şey var ki,gözüm kalmadı desem yalan olur :smiley: Bir tanesi Türker Bey'de yediğiniz yaprak sarması,diğeri de Adnan Bey'in tavada pişirmekte olduğu balıklar ;D Yalnız o balıkları ben istavrite benzettim,istavrit kılçıklı olduğu için pek aram iyi değildir ama sıcak sıcak istavrit bile süper olur doğrusu.Bir süredir balık yapmaya fırsatım olmadı ve dışarda da yemeye...Bu lezzeti özlemişim.Ama yarın akşam büyük ihtimalle benim favorim olan mezgiti pişiriyor olacağım. :smiley: Gözümün kaldığı son şey de, pancar turşusuyla süslenmiş yeşillik salatası, sanırım içinde roka var,rokaya da bayılırım :smiley:

Bir de deniz kıyısındaki kahvaltı masası var ki,çok güzel bir ortam olmuş,harika...Deniz işte,yaşamın kutsal kaynaklarından su..Nasıl da renk katıyor,tad katıyor hayatımıza....Hoşçakalın,sevgiyle kalın diyorum... :smiley:

cartop' Alıntı:
Efe bey merhabalar, beraberinizde kamplarda botunuzu taşıyabilmeniz güzel bir olay. Botu aracınızın üzerinde bağlayarak,şişik vaziyette mi taşıyorsunuz, yoksa kamp alanınında mı şişiriyorsunuz ? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.. 8)

Sn cartop; Efe bey size net yanıt verecekttir.Size cevap gelene kadar merakınızı gidermek istedim.etkinlikta Cumhur bey bu soruyu kendisine sormuştu.Bot kamp alanında küçük bir kompresor vasıtası ile şişirilerek kullanıldığını belirtmişti.Detayları sanırım kendisi yazar size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR