Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,498
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Küçücük ve salaş bir lokanta bize çok güzel lezzetli balıklar ikram etti, salatası ayrıca çok güzeldi, bir de oraya özel tahin helvasının limon ile karışımını hazırlamışlardı, çok lezzetliydi, teşekkürler Hüseyin :D

Bu arada İnkumu'na gitmeden önce Ercan ve Servin, İstanbul'a gitmek için kamp alanından ayrıldılar..

İnkumu'ndan döndük bizden kimse kalmamış, Adnan Abiler, Efe Abiler, Murat'lar gitmişler hoşçakallaşamadık dostlar sizlerle, kendinize iyi bakın :smiley:

Kamp alanında sadece Çiğdem kalmış bizi bekliyordu..Hemen televizyon başına geçtik 12 Dev adamın son 50 sn sini izleyerek Finale kalmasını sevinçle kutladık, sonrada doğru kumsala, gökyüzü şenliği, sohbet, denizi koklamaya koştuk..

Etiketler

Maalesef artık sabah oldu ve dönüş vakti geldi erkenden yola çıkıp, oylarımızı kullanmak için hazırlıklarımızı tamamladık, bundan sonra ki karelerimde dönüş yolundan olacak, kumsala ve sahile veda ettikten sonra yola düştük..

DSC01747.jpg

DSC01749.jpg

DSC01750.jpg

DSC01753.jpg

DSC01756.jpg

DSC01759.jpg

Çaycuma, Kayıkçı Köyün de küçük bir mola verdikten sonra Devrek'e ulaşmıştık..

DSC01760.jpg

DSC01763.jpg

DSC01765.jpg

DSC01768.jpg

Hiç durmaksızın ilerlemeye karar verdiğimiz için sadece yol fotoğrafları bulunuyor..

DSC01772.jpg

Devrek'ten sonra Mengen'e doğru yaklaşıyoruz ve doğanın sonbahar renklerine bürünmeye başladığını gözlemliyoruz..

DSC01773.jpg

DSC01776.jpg

DSC01778.jpg

DSC01780.jpg

Tünelin adını bilmiyorum ancak uzunbir tünel ve geliş-gidiş aynı yol üzerinde, şimdilerde ikinci yol için yapılan çalışmalar ile tünelin de ikincisi yapılıyor, çok uzun olduğu için ikinci tünelin bir an önce biterek geliş-gidişin ayrılmasını diliyorum

DSC01781.jpg

Tünelin girişi

DSC01784.jpg

DSC01785.jpg

Tünelin çıkışı

[attachment=1]

Ve artık otobana çıktık, gökyüzüde çok şenlikliydi, bulutları görüntülemek çok hoşuma gider her zaman :smiley:

DSC01793.jpg

DSC01794.jpg

DSC01788.jpg

Zerrin,

Vedalaşamadan ayrıldığımıza ben de üzüldüm. Ancak İstanbul için uzun bir yol önümüzde bekliyordu. Dokuz buçuk gibi yola çıktık. Oldukça yorgundum. Bu yüzden sık ve uzun molalar vererek sabah dört gibi eve vardık. Neyse gönüller bir olsun. Herkesin sağ salim eve dönmesine de sevindim.

Bu arada fotoğraflar çok güzel eline sağlık. Seni vak'a-nüvis ilan ettim. :smiley:

Ooooo çok teşekkürler ediyorum vak'a nüvis,bu payeyi almak kolay değildir, keyiflendim sabah sabah Efe Abi :smiley:

Anları hep birlikte ilerde de yaşayabilmek adına Gezenbilir Tarihçisi olmak iyi fikir ;D :D

EKARAIS' Alıntı:
Zerrin,
.........
Bu arada fotoğraflar çok güzel eline sağlık. Seni vak'a-nüvis ilan ettim. :smiley:

Herkese merhabalar,
gerçekten çok güzel bir gezi oldu, o muhteşem kaya ve denizin birlikteliği görülmeye değerdi.Yanlız bir şeyi şimdi farkettim ki, çiğ hali ile ilgili mi pek fazla çekmeyen balıkların,
tavada ki görüntüsü ne imrendim.Artık bir daha ki sefere tadımlık da olsa isterim Efe beyden.
Bu arada Zerrin hn. küçük bir düzeltmede, Oğlum un adı Denis...
Tekrar teşekkürler.

Kalan son bir kaç kareyide paylaşayım sonra diğer arkadaşlar kendi karelerini paylaşmaya başlayacaklar sıra beklemek zor geliyordur şimdi ;D

DSC01795.jpg

DSC01796.jpg

Güdül, Kirmir Kanyonu başlangıç noktası

DSC01798.jpg

Çamlıdere baraj gölü

DSC01800.jpg

DSC01801.jpg

Ve son karelerimdi bular, herkese çok teşekkürler ediyorum, yeni anılar oluşturmak için yeniden hepbirlikte doğada bir yerlerde buluşmak dileğiyle, hepinize selamlar, sevgiler..

Ömer merhaba, ben Deniz anlamıştım pardon, çadırımın önüne gelip "ben geldimmm" demesini özledim, çok öpüyorum Denis'i :smiley:

uda4a' Alıntı:
Herkese merhabalar,
......
Bu arada Zerrin hn. küçük bir düzeltmede, Oğlum un adı Denis...
Tekrar teşekkürler.

Önemli değil Zerrin hn.
Denis de kamp olayını benimsedi artık.Umarım iyi bir doğa sporcusu olur ileride.

Serdar, bencede yetmez, aslında orada olup o havayı koklamak gerekiyor ;)

Diğer arkadaşlar da yükleyeceklerdir eminim, bu arada ben Türker ve Jülide'nin karelerini daha sonra yükleyeceğim..

sakura18' Alıntı:
HAYIR OLAMAZZZZ BU KADAR FOTO YETMEZZZZZZZZ

Babasının oğlu diyesim geldi, şanslı çocuklardan Denis, elbette iyi bir doğa sporcusu olacaktır rol model seni alacağına inanıyorum Ömer..

uda4a' Alıntı:
Önemli değil Zerrin hn.
Denis de kamp olayını benimsedi artık.Umarım iyi bir doğa sporcusu olur ileride.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR