Bekilli Kültür-Sanat Şarap Sirke ve Üzüm Festivali Hazırlıkları Tamamlandı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetnuray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,703

ahmetnuray

Ana Kamp
Mesajlar
28
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Web
www.ahmetnuray.com
BEKİLLİ KÜLTÜR-SANAT ŞARAP SİRKE ve ÜZÜM FESTİVALİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

22-23-24 Ağustosta Bekilli Kültür-Sanat Şarap Sirke ve Üzüm Festivalinde misafirlerini ağırlayacak olan yöre halkı şimdiden heyecan içinde. Ellerinden gelenin en iyisini yapan yetkililer ve yöre halkı Festivalin en iyi şekilde oluşması için son güne kadar çalışmalarına devam ediyorlar.

Bekilli isminin bir marka olduğunu, Bekilli markasının Türkiye genelinde olduğu gibi yurtdışında da tanınması için gereken hazırlıklar şimdiden başlamış gibi görünüyor. Üzüm yetiştiricilerinin en kalitelisi, en özverilisi, en çalışkanları olmaya namzet olan yöre üreticileri, en iyi olabilmek için bütün eksikliklerini gidermenin arayışı içindedirler.

Festival programında yer alan üzüm yetiştiricileri ile ilgili yapılacak olan sempozyum, yöre üreticilerinin, daha kaliteli üzüm, sirke ve şarap imali için bilgilenmelerine yardımcı olacaktır. Gelecek yıl yapılacak olan festivalin planlarını şimdiden yapmaya başlayan yetkililer sanatsal bir çizgi içinde festival anlayışının gün geçtikçe zenginleştirmekle, yeniliklere açık olması gerektiğinin bilincindedirler.

Bekilli deyince akla yenilik gelmeli diyen bir anlayış,

Bekilli deyince akla kaliteli üretim gelmeli diye düşünen üreticiler,

Bekilli deyince akla birlik beraberlikle zirveye koşturan bir anlayış gelmeli akıllara,

Bekilli deyince en kaliteli ürünü üreten bir yöre akla gelmeli diye düşünen bu Türk üretcilerine şapka çıkartılır doğrusu. Saygılarımla... Ahmet NURAY

Saygılarımla.Ahmet Nuray.Bu makale www.ahmetnuray.com sitesinden İzinli olarak alınmıştır.
Makale ve resim diğer siteler tarafından izinli olarak kullanılabilir.
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst