Belgrad Çiftalan Cross

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,624

kuroscu

Kamp II
Yer
istanbul g.o.p beşyüz evler
arkadaşlarım kusurabakmayın öyle heyecanlı ve bi okadarda yorucu olmasına ragmen bi okadarda eylenceli bir gün yaşadım ve herzamankinde kötü düşüşler yaşadım çekirge misali düşmedim düşmemenin imkansız oldugu zor alanlarda ve hiç düşülemeyecek yerlerdede sinek gibi çamura yapıştım gerci düşmekte eylenceli oluyorda bunu bi çeken olsaydı ne güzel olurdu genede düşmek güzel hele ucarak düşmek deyişik oluyor alın sizde kross benle takılın derim temiz hava orman doga ve toprak kokusu işte hayat burda

arkadaşlar gezmekten resim çekmeye fırsatım olmadı sadece durdugumuzda aklıma geldi birkaçtane resim çektim

Etiketler
Ynt: Belgrad Çiftalan Cross

hiç bir boş vakti kaçırmıyorsun. :smiley: her hafta bir yerlerde gazlıyorsun.
imreniyorum sana. helal olsun Bayram abi.

'kuroscu' imrendim size yaaaa... Keşke aracım olsaydıda bende motorumu o tarafa getirip sizinle araziye çıkabilseydim. Bendede apachi var pendikteyim. Ben burda aydos ormanına cıkıyorum arkadaşımla zaten sadece iki kişiyiz hep beraber gidiyoruz. plaka olmadığı için öyle uzaklara gidemiyoruz malesef... aradabir videoyada çekersen bizde zevkle izleriz burda. size iyi gezmeler...

Bu güzel ve kısa gezi paylaşımı için teşekkürler,şu sıralar havalar soğuk motora pinip gezemiyoruz sayenizde bizlerde geziyoruz teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR