Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2007 #33 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Ön camında gezenbilir off-road grubu mu yazıyordu yoksa Mustafa abinin xj yimi gördün belkide benim kartal slxj de olabilir.
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Ön camında gezenbilir off-road grubu mu yazıyordu yoksa Mustafa abinin xj yimi gördün belkide benim kartal slxj de olabilir.
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 10 Eyl 2007 #34 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Nadir abi bunu senden bilirim..orda fotoları çeken sendin...
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Nadir abi bunu senden bilirim..orda fotoları çeken sendin...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 10 Eyl 2007 #35 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru dedim ya farukcum çok hızlı geçtin gözle takip edemedik kamera nasıl takip etsin senin için orası otoban yaw ;D
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru dedim ya farukcum çok hızlı geçtin gözle takip edemedik kamera nasıl takip etsin senin için orası otoban yaw ;D
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2007 #36 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Seninki iş makinesi Faruk ne işi olsun o kanalda fotoyla motoyla
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Seninki iş makinesi Faruk ne işi olsun o kanalda fotoyla motoyla
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 10 Eyl 2007 #37 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Yokyaw ben bidaha öyle geçmem...baksanıza takılmamak dezavantaj oldu (foto bakımından ) bundan sonra gördüğüm her çukura bodoslama dalıcam bol bol poz vericem yaw...
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Yokyaw ben bidaha öyle geçmem...baksanıza takılmamak dezavantaj oldu (foto bakımından ) bundan sonra gördüğüm her çukura bodoslama dalıcam bol bol poz vericem yaw...
sduran Kamp III Mesajlar 609 Tepkime Puanı 0 Yer konya Web homepage.mac.com 10 Eyl 2007 #38 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: Nadir abi bunu senden bilirim..orda fotoları çeken sendin... Genişletmek için tıkla ... Faruk benim koydugum resimlerde var ya senin geçişin ???
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: Nadir abi bunu senden bilirim..orda fotoları çeken sendin... Genişletmek için tıkla ... Faruk benim koydugum resimlerde var ya senin geçişin ???
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 10 Eyl 2007 #39 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru sduran' Alıntı: Faruk benim koydugum resimlerde var ya senin geçişin ?? Valla serkanım saolasın sende olmasan orda olduğumun kanıtı olmayacak yaw.Hakanda başka araçlara binince bizim xj yi unutuyor... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru sduran' Alıntı: Faruk benim koydugum resimlerde var ya senin geçişin ?? Valla serkanım saolasın sende olmasan orda olduğumun kanıtı olmayacak yaw.Hakanda başka araçlara binince bizim xj yi unutuyor... Genişletmek için tıkla ...
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 10 Eyl 2007 #40 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: Nadir abi bunu senden bilirim..orda fotoları çeken sendin... Genişletmek için tıkla ... Sen Hacı Abine bi çıkma yapmadın ki canım kardeşim , ben napiiiiimmm. ;D
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: Nadir abi bunu senden bilirim..orda fotoları çeken sendin... Genişletmek için tıkla ... Sen Hacı Abine bi çıkma yapmadın ki canım kardeşim , ben napiiiiimmm. ;D
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 10 Eyl 2007 #41 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Yaw abi baştan uyandırsana ben arazide rüşvet nasıl olur bilmem ama bundan sonra işi kaptım araziye girmeden önce sana uğrayacam...
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Yaw abi baştan uyandırsana ben arazide rüşvet nasıl olur bilmem ama bundan sonra işi kaptım araziye girmeden önce sana uğrayacam...
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 10 Eyl 2007 #42 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 10 Eyl 2007 #43 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: Hakanda başka araçlara binince bizim xj yi unutuyor... Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf makinası Serkan'a ait olup, etap boyunca deklanşöre basan parmak bana aittir ;D
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: Hakanda başka araçlara binince bizim xj yi unutuyor... Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf makinası Serkan'a ait olup, etap boyunca deklanşöre basan parmak bana aittir ;D
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2007 #44 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Anlaşıldı bundan sonra fotoğrafcıları önce bir görüp ondan sonra araziye çıkmak lazım. (bendemi fotoğrafcı olsam acaba ) ;D ;D
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Anlaşıldı bundan sonra fotoğrafcıları önce bir görüp ondan sonra araziye çıkmak lazım. (bendemi fotoğrafcı olsam acaba ) ;D ;D
sduran Kamp III Mesajlar 609 Tepkime Puanı 0 Yer konya Web homepage.mac.com 10 Eyl 2007 #45 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: sduran' Alıntı: Valla serkanım saolasın sende olmasan orda olduğumun kanıtı olmayacak yaw.Hakanda başka araçlara binince bizim xj yi unutuyor... Genişletmek için tıkla ... Olurmu Faruk yaaa ??? resimleri ben koydum siteye ama onları Hakan çekti Hakan'ın birini unuttuğunu ben hiç görmedim valla Genişletmek için tıkla ...
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru frkbdr' Alıntı: sduran' Alıntı: Valla serkanım saolasın sende olmasan orda olduğumun kanıtı olmayacak yaw.Hakanda başka araçlara binince bizim xj yi unutuyor... Genişletmek için tıkla ... Olurmu Faruk yaaa ??? resimleri ben koydum siteye ama onları Hakan çekti Hakan'ın birini unuttuğunu ben hiç görmedim valla Genişletmek için tıkla ...
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 10 Eyl 2007 #46 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Doğru söylüyorsun be kardeşim bu iştede rant var...
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 10 Eyl 2007 #47 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 10 Eyl 2007 #48 Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru En baştan beri söylüyorum arkadaşlar, fazla bir şey de istemiyorum ki; 3 kare poz = 2 köfte ;D
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru En baştan beri söylüyorum arkadaşlar, fazla bir şey de istemiyorum ki; 3 kare poz = 2 köfte ;D