Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru Keşif Gezisi (8 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,244

Etiketler
Ynt: 8 Eylül Belgrad Ormanı Camel Trophy Parkuru

Hakan önceden dikkate şayan pozları yakalıyordun..şimdi fazla asılmaz oldun bu işe,olmazsa sana acilen bir makina ( özellikle xj şeklinde ) yapalımda foto işlerini devret be ortak...

yücel' Alıntı:
hakan piyasayı düşürme lütfen 2 köfteyle ben doymam ;D

3 kare poz = 2 köfte
bir etapta 200 kare poz = 133 köfte.. köfteci açarız be abim ;D

frkbdr' Alıntı:
Hakan önceden dikkate şayan pozları yakalıyordun..şimdi fazla asılmaz oldun bu işe,olmazsa sana acilen bir makina ( özellikle xj şeklinde ) yapalımda foto işlerini devret be ortak...

Yine baştan beri söylüyorum ya, ben sadece deklanşöre basıyorum.. Pozları veren sizlersiniz :smiley: Ayrıca, senin o geçişinde bizim için can güvenliği olmadığından keyifli bir poz yakalayamadım. Ancak, harika bir geçişti.

582389.jpg

582392.jpg

Serkan geçmiş olsun ya..valla üzüldüm kardeşim..durup dururken :(

Herkese iyi akşamlar..şenlemişsiniz yine buraları..Muhabbetiniz artsın :smiley:

hural' Alıntı:
3 kare poz = 2 köfte
bir etapta 200 kare poz = 400 köfte.. köfteci açarız be abim ;D

eh idare eder hakanım biliyorsun biz paylaşımcı insanız o 400 köfte bize kalmaz kendi arkadaşımızamı satacağız dükkan açıp :smiley:
hep öyle yapmaya kalkarsak bindiğimiz her araç bize makbuz keser zararlı çıkarız kardeşim yaw ;D

Evet Yücel haklısın sen anlıyosun ticaretten indi bindi ücretleri aldı başını gidiyo :D :D

eh tabi üst baş çamurlu olunca ücretlerde katlanır haliyle önümüzde kış ne halt ederiz sonra en iyisi sessiz sedasız resim çekelim biz hiç ağzımızı açmayalım baksana slxj ye snorkel takılmış :smiley:

nadir abicim helal olsun sen bu kadar resmi hangi arada çektin ben kaçırdım valla (şaka olsun diye söylüyorum lütfen alınma abicim ) takma atarkenmi :smiley:

yücel' Alıntı:
eh baksana slxj ye snorkel takılmış :smiley:

Henüz takılmadı Yücel cuma günü geliyor.Ama yükseltmedede taktırmıycam zaten.O yüzden rahat ol tarifede henüz bir değişiklik yok ;D ;D

Nabir abi Galloper deki ne şans yahu...o lastikleri merak ediyordum o kadar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR