Belgrad Ormanları Gezisi (27 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,809

orsa

Zirve
Bir kaç telefon trafiğinden sonra bu Pazar için bir şeyler yapalım dedik. Bizde her tipte arazi hazırlığı ve her tipte arazi beklentisi olan ekibimizle toplu bir gezi yaptık. Uygun yerlerde araçlarla Belgrad civarı'nın çok zor olmayan yollarından ilerlerlerken arada da farklı rotalar deneyerek güzel bir geziyi bitirdik. Genelde rotamız Bahçeköy girişli, Çiftealan üzerinden Kısırkaya sonrasında tekrar Bahçeköy ve Yüzüncüyıl üzerinden Ayağaza çıkışlı oldu. Ekipte 2 Niva(Yusuf Abi, Mustafa Abi), 2 G. Vitara(Ali ve Berkay), 1 RR(Yücel), 1 Wrangler(Tayfun Abi) ve bir LC 75(Aret) vardı. Yusuf Abi'ye rehberliği için, Ali'ye ise beni ve Baba'mı misafir ettiği için teşekkürler.
Şimdi bir kaç fotoğraf. Tabi atmayı becerebilirsem.
Ali birden çukur karşısına çıktığında biraz yavaş kaldı ve vinçledi ilk sefer.

gezi5et9.jpg

İkinci seferde sorunsuz geçti.

gezi6xl6.jpg

Etiketler

Yücel ve Tayfun Abi'de bize Çiftealan'dan katılınca biraz yaramzlık zamanı ocaklarda. Sonra da Kısırkaya rampayı iniş ve çıkış. :smiley:

gezi1wd6.jpg

Araçlar ikinci seferde oturmadan geçti tümsekten. Berkay'ın ki hariç. :smiley:

gezi2gj9.jpg

gezi3kd1.jpg

gezi4dm6.jpg

Yücel V8'e binince canavar olmuş. Ya bu alet kırılmıyor modunda. :smiley: Co-pilot'da LR sevisi'nden olunca. :smiley: O kadar off-road yarışı çektim bu kadar yakınıma denk düşmemişti araç. Bu kare az önce Tayfun Abi'nin çıktığı yerden.

gezi7la5.jpg

MTR lastiğe rağmen araç o güçle Kısırkaya'nın tepesine attı kendisini. Yücel ne kadar gurur duysa azdır.

gezi8kr1.jpg

Berkay üçüncü denemede AT lastikli standart aracı ile tepeciği aştı.

gezi9gx5.jpg

gezi10uk3.jpg

Bende ki kareler bunlar. Daha çok Ali'nin makinası ile çekim yaptım. Gelen bütün arkadaşlardan bekliyorum fotoğrafları. Özellikle çamur çukuru, Wrangler kurtarılışı ve tepecik üstü biblo RR, Wrangler ve LC 75 fotoğrafları. :smiley:

Çok keyifli bir gezi olmuş... Paylaştığınız için teşekkürler.

Gezilerinizin ve eğlencenizin sürekli olmasını dilerim...

çok keyifli birgündü, biraz geç katıldık tayfun abiyle beraber ama müthiş keyif aldık
katılan, bizi davet eden arkadaşlarıma abilerime çok teşekkürler

onur eline sağlık fotoğraflar için teşekkürler
bana kalsa yaptıklarımın yarısını yapmazdım tam tanımadığım bir araçla
Kamil aracı iyi tanıdığı için limitlerinide biliyor, süper bir co-pilotum vardı, Kamil sayesinde hem aracı daha iyi tanıdım hem çok keyif aldım
Kamil e ayrıca teşekkür ederim

Çok şık kareler , gezilere ve araçlara zeval gelmesin :smiley: ..
Yücel 2.50 tonluk aracın uçabileceğini de kanıtladı :smiley: bravo...
Tayfun aynı haftada 2 ayrı gezide yer almak ? ..Valla bravo doyumsuzsun :D ..Hepinizi bu güzel gezi için tebrik ediyorum.Paylaşım için teşekkürler :smiley:

Onur ellerine sağlık.
Telefon ile katıldığım gezi gerçekten güzel olmuş.Bir daha ki sefere inşallah yanınızda olurum ;)

Teşekkürler Oktay.
Bir dahakine senin araçla arşınlarız parkurları. Sen daha önemli olan işlerini hallet, gerisi kolay.

Uluabat'lı Yücel ve Tayfun zirveye göz dikenler.

Asıl aksiyon resimler Yücel ağbinin resimleri fakat benim makinada yok düz duvara tırmandı ve indi mükemmeldi 10 numara acil kim çektiyse eklemesini bekliyorum anlatmakla olmaz görmek lazım Tayfun ağbinin resimlerinide birazdan ekliyorum onlardan ve onur dan çok şey öğrendim ve öğreneceğim teşekkürler.

daha baktırmadım ama sabah yıkattım yıkamacı isyan etti artık bende her pazartesi böyle dedim.akis çıktı zannedersem salı servise götüreceğim arka defransiyel vitara ya çevrilecek güçlendirilmiş akisler takıldığı zaman onada baktıracağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler