Ben Cahile Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,954
Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen

Mantez' Alıntı:
Arayışı sonlandırdım.

Mitsubishi L200 ile.
Tekrar hayırlı olsun..Resimlerini bekliyoruz :smiley:

Land Rover bölümünde konu açılıp, Mitsubishi ile sonuçlandırılmıştır :smiley: ..Bu da bizim çeşitliliğimizdeki güzelliği gösterir :smiley:

Etiketler

Hayırlı uğurlu olsun.Güzel bir seçim yapmışınız.Aldığınız araç kaç model acaba.

Yüksel Bey,
biliyorum, "nasıl kıyacaksın" diyebilirsiniz ama 0 bir araç almanın, canım ve zamanım açısından daha uygun olduğuna karar verdim ve 0 bir araç aldım.

Mantez' Alıntı:
Yüksel Bey,
biliyorum, "nasıl kıyacaksın" diyebilirsiniz ama 0 bir araç almanın, canım ve zamanım açısından daha uygun olduğuna karar verdim ve 0 bir araç aldım.

Yok hayır onu demek istemiyordum.L200 lerde modeline(yaşına göre) göre arka diif.kilidi standart oluyor
Acaba varmıdır yokmudur onun için sormuştum modelini.Sizinki 0 olduğuna göre sormanında anlamı yok.Arka kilit zaten var.

Bende bir ara kafayı takmıştım L200 lere.2005-2006 kırmızı renkli allacaktım.Kımette cherokee xj almak varmış.

Aracınız tekrar hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin.Çok sağlam ve arazi kabiliyeti iyi olan bir araç.Bence iyi seçim.

yuysal' Alıntı:
Yok hayır onu demek istemiyordum.L200 lerde modeline(yaşına göre) göre arka diif.kilidi standart oluyor
Acaba varmıdır yokmudur onun için sormuştum modelini.Sizinki 0 olduğuna göre sormanında anlamı yok.Arka kilit zaten var.

Bende bir ara kafayı takmıştım L200 lere.2005-2006 kırmızı renkli allacaktım.Kımette cherokee xj almak varmış.

Aracınız tekrar hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin.Çok sağlam ve arazi kabiliyeti iyi olan bir araç.Bence iyi seçim.

Yüksel Bey;

arabanızın resimlerini görebileceğimiz bir yer var mı?

teşekkürler.

Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak dileğiyle.
Karar çok doğru ağır off-road'uzaklaşma açısı ve ön arka ağırlık dengesi dışında herhangibir problem olmaz. Yükseltme kiti olmadan 31 veya 32 inch lastikte takılabiliyorsa ne ala.
Aracınızda Dakar Şampiyonu Pajero'lar da geliştirilen yürürden var.
Sık ağaçlık ve dar yerlerde sürüş yapacaksanız Uğur Abi gibi aracın dışını kaplatmanızı öneririm.

edaghan' Alıntı:
Yüksel Bey;

arabanızın resimlerini görebileceğimiz bir yer var mı?

teşekkürler.

edaghan aracımın resimleri off-road gezilerimiz bölümündeki gezilerin %90 nında var. ;D ;D Şimdi resmini land rover bölümüne koymak doğru olmaz ;)En taze resimler,''Şile Dağları'nın Zirvesinde Keşif Gezisi'' adlı gezideki siyah xj benim aracım.Orada bol bol resimleri var.Diğer gezilerdede var tabi.

Saygılar;

Defender ile başlayan konuyu bir çırpıda okudum fakat defender ile bitmemesine üzüldüm biraz
Defenderin şehir kullanımı çok mu zor oluyor aceba?

işin aslı kullanması zordur, yorucudur zaten kullanım alanı asfalt değildir ama zorluk ta kişiden kişiye değişir, kimine göre sportif kullanım keyifli bile olabilir

bende defender 110 2.5 dizel var . valla açık söylemem gerekirse şehir içinde resmen eziyet ediyor insana . lakin arazide tam bir canavar . şehir içinde resmen bir transit minibüsle dolaşıyor gibisiniz.

Valla arkadaşlar sizi bilmem ama asfaltta olsun şehir içinde olsun bana verdiği sürüş keyfini ferrariye bile değişmem. Bu bir tutku meselesi İnsan sevince zorlıklar zevke dönüşüyor.
Saygılar.

arkadaşlar bu iş zevk meselesi , kullanım amacına uyma meselesi. evimde işimde şehir içinde dağa taşa ancak ayda 1 defa çıkabiliyorum . şu an aracımı satıyorum . açıkcası bütçem elverse ikinci bir araba alıp defenderimi hiç satmam . tam 3 ay sanayide yapımıyla uğraştım . ayda bir kez çıkılamayacak yerlerden çıkmak , geçilemeyecek yerlerden geçtinmi yetiyor insana .

Ahmet Bey merhaba
aracınız hakkında bilgi alabilir miyiz
takas düşünürmüsünüz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR