Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,838

Etiketler
kamp piri
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Arkadaşlar,

Emek sevgi ve özveri dolu ayrıca sabır dolu bir çalışma gününden sonra yine izbanla evime geldim. Kendi sığınağımdayım. Aynı karavanım gibi evim de ufak şirin tam bana göre. Kendim yapsam ancak böyle gönlüme uygun bir ev olurdu. Evimin garajında yatmaktan aküleri bitmiş olan arabayı şarja bağladım bugün. Aklımda olan şey hiç değilse sigortasını ödeyip arabayı canlandırmak ve karavanımı güzel bir yayla köyüne konuşlandırmak. Çekme karavan olmasının bir güzel yanı da bu konuşlandırma şansı aslında. Haftasonları güzel bir yayla köyünde konuşlandıracağım karavanıma gideceğim hiç değilse böyle karavanımla haşır neşir olmayı düşünüyorum. Ben yalnız ve tek başıma bir karavancıyım bundan sonra yapacağım kamplar da böyle yalnız ve tek başıma olacaktır. Nankör yalancı insanlarla uğraşmaktan iyidir tek başına özgürce kamp yapmak.

Yaşamak bir ağaç gibi özgür ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Selamlarımla.

Arkadaşlar kamp ateşi başında insanca ve insan insana oturup şarkı türkü söylemekten gayrı bir şeyi sevmedik ve biz eşyalara değil insanlarA sevdalıydık ve sanıyorum tek suçumuz da buydu bizde değişen bir şey yok biz her zaman için aynı biziz arkadaşlar kim ne derse desin bizi sindirmek susturmak öyle kolay değil selamlar ve sevgilerimle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar,

Bize nasıl yaşayacağımızı ve ne düşüneceğimizi söylemeye kalkan kendini ve haddini bilmez müfteri, dedikoducu yalancı şerefsizlerden bize hiçbir şey olmadı onlar, müfteri ve şerefsiz olduklarıyla kaldılar.

Selamlar....

Arkadaşlar,

Karavanım yaparken pek çok şey öğrendim. Üç boyutlu tasarım yapmayı, Kaynak yapmayı ve pek çok şeyi yapmayı öğrendim ve öğrendiğim şeylere paha biçemem. Karavanım bana göre güzel de oldu. İnşallah onu bir yayla köyüne konuşlandırıp haftasonları karavan keyfimi yapacağım. Böyle düşünüyorum.

Arkadaşlar,

Emek ve alın teriyle yaptığınız bir şeyle gurur duymanız utanılacak bir şey değil ben de karavanımla gurur duydum ve duyuyorum da.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Özgür ruhlu bir bireyim. Son zamanlarda imkanım elvermediğinden fazla gezemiyor istediğim sıklıkta kamp yapamıyorum. ama yine de bu özgür ruhlu olduğumu değiştirmiyor.

Selamlar...

Baba ben derviş miyem hırkamı giymiş miyem ben sevdim eller aldı baba ben ölmüş müyem...

Arkadaşlar mutlu olmak için ille de zengin olmak şart değil Rabbim gönül zenginliği versin herkese...

Merhaba arkadaşlar bugün Veli toplantım vardı ona geldim yine izban bekliyorum arabam ve motorum olmasına rağmen şehir içinde izban kullanıyorum hem karbon ayak izimi küçültüyor ve ülkemin yakıt tasarrufu yApmasına katkıda bulunuyorum hem de nasıl diyeyim halktan birisi olmak hoşuma gidiyor bu nedenle hep kentkart ve izban kullanıyorum

ArkadaşlAr ben özümde yaşayışı varoluşu ve düşüncesiyle halkçı ve devrimci bir insanım amacım siyaset yapmak ve düşüncelerimi insanlara yaymak değil ama benim varoluşum bu daha önce sözümona karavancı olan ama insanlara nasıl yaşayacaklarını ve ne düşüneceklerini söylemeye hatta bunlara göre bazı insanlarA kaliteli veya kalitesiz insan diye katogorize etmeye kalkan kendini ve haddini bilmez modern insan vasfı taşıyamayan bazı insanlarla iftira ve hakaret problemi yaşadım ben de diyorum ki isteyen beni istediği gibi bilmek konusunda özgürdür ama kimse ne düşüncelerime ne de hayatıma karışacak lükse sahiptir. İnsAn olarak bizi ziyadesiyle üzen bir takım saçmalıklara karşı ben buyum kardeşim işine geliyorsa diyorum ama kendimi ifade ediyorum evet devrimcilikse ben devrimciyim ama ben yaşayışımla varoluşumla her şeyimle devrimciyim kimse için de eğilip bükülecek hiçkimse karşısında herhangi bir nedenle ezilecek Halim yok. Eğer benim yaşayışım ve toplum içinde varoluşum kendimi ifade etme tarzım siyaset yapmak olduysa evet ben siyaset yaptım ve yapıyorum ölünceye kadar da siyaset yapacağım bundan sonra da bana selam verecek veya kamplarıma gelecek arkadaşların benim devrimci bir insan olduğumu bilip öyle gelmesi sonradan çok gereksiz tartışmalar ve üzüntüler yaşamamızdan çok daha iyidir arkadaşlar son olarak kimse için değişmedim ve değişemem arkadaşlar işine geliyorsa gelmeyene de güle güle işin özeti budur selamlarımla

He bundan sonra devrimci bir karavancı olarak icraatim ne olacak? Karavanımı bir yayla köyüne çekip konuşlandıracağım ve haftasonları ne bilgisayar ne televizyon olmaksızın yalnız başıma doğanın yeşilliğin içinde karavan keyfimi süreceğim arkadaşlar. Bundan sonra yapacağım da budur...

Arkadaşlar,

Herkes gibi ekmeğinin derdinde çalışan ve emek sarfeden emekçi bir insanım. Bir sürü borcum harcım var. Her şeyi herkesle boy ölçüşecek şekilde yapamayabilirim. Beni mazur görün bundan sonra ben karavancılığıma sabit ve yalnız olarak devam edeceğim karavanımı en sevdiğim köye konuşlandırıp karavan keyfime bakacağım hiçkimse ile özellikle de iftira ve hakaretleri olan şerefsizlerle de uğraşacak bir halim yok ne diyorlarsa hee deyip gülüp geçtim ve geçiyorum da...

Selamlar...

Zenginlik;
Merdivenleri yardımsız çıkabilmektir..
Pencereden bakıp, yoldan geçenleri görebilmektir..
Her akşam kendi kapını kapatabilmektir..

Saçının okşanmasıdır..
Kolundaki saatin geleceği göstermesidir..
Bir sonraki hafta için plan yapabilmektir..
Güzel günleri bekleyebilmektir..
Bazen bir tabak makarnadır..
Bazen iki tane domates ve bir taze ekmektir..
Kendine inanabilmektir..
Zenginlik;
Varlığından mutluluk duyabildiğin her şeydir..

Fakirlikse;
Bir kez tanıyıp,
Sonra yokluğunu öğrenmektir...

İclal Aydın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR