Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,799
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Yücel Bey
Sizin yazılarınızı takip etmekteyim,her halde bir yerlerde kaçırdım ki sizin son günlerde sık olarak vurguladığınız "İFTİRA" konusunun nasıl oluştuğunu anlayamıyorum.Rica etsem sizi bu kadar üzen olayı isim vermeden yazabilirmisiniz? en azından sıkıntınıza ortak oluruz.
Bir Yukarı kızılcalıdan saygılarla.

Etiketler
kamp piri

Merhaba arkadaşlar ben hayatımda hiçbir zaman kimselere muhtaç olmadım umarım bundan sonra da hiçbir zaman hiçkimseye muhtaç olmam ben böyle yaşayan bir insanım az yer az gezerim ama kimseye muhtaç olmam beni kendilerine muhtaç olmuş gibi görmek ve göstermek isteyenler oldu bu da beni ziyadesiyle üzdü ama yapacak bir şey yok onların da insanlığı o kadarmış arkadaşlar üzerinde durulacak bir şey değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galiba arabayı canlandırmak için gerekli sigorta parasını bu ay ayarlayamayacağım ıssız yayla köyünde kamp hayallerim suya düştü onun yerine arabayı satıp derdinden tasasından kurtulmayA kamplarıma da motorsikletim ve çadırımla devam etmeye karar kıldım malesef hayat şartları beni buna zorluyor arkadaşlar hiçbir şey hiçbirimiz için tozpembe değil malesef...

Büyük şehirde geçim sıkıntısı yaşıyorum malesef elim çok sıkışık yine de ev borcumu ödeyebildiğim için şükrediyorum ve mutluyum en azından akşam oldu mu kapatacak bir kapım var boşuna demiyorum ben kimse ile aşık atamam diye çünkü hakikaten kimse ile aşık atacak durumlarda değilim arkadaşlar ben de isterdim güzel gezilerime kamplarıma devam edeyim diye ama malesef olmuyor olmuyor işte benim tek lüksüm evde oturup Discovery izlemek olacak anlaşılan bir de buralardan özgürce gezebilenleri izlemek olacak tek lüksüm en azından özgürce gezenleri veya kamp yapanları izleyeceğim malesef bende durumlar böyle görünüyor arkadaşlar arabayı satarsam belki biraz rahatlar motorumla kamp yapmaya devam ederim diye düşünüyorum elbet bir gün bu borcum da bitecek o zaman karavanımla daha özgür olabileceğim arkadaşlar malesef benim için karavanlı özgürlük bir hayalden ibaretmiş üzgünüm. Yine de yaşamda şükrettiğim ve beni yaşama bağlayan pek çok şey var arkadaşlar selamlarımla...

Arkadaşlar,

Bir insan olarak değerimi bilmeyenin yanından gölgemi bile alırım aldım da.

Selamlar...

Arkadaşlar ben yalnız yaşayan bir adamım dolayısı ile kamplara da yalnız katılmam veya yalnız başıma kamp gezi veya tatil yapıyor olmam gayet doğal bir şey hiçkimse benim hayatımdan hesap sorucu olmadığı gibi yalnızlığımın da kimseye hesabını verecek değilim beni doğrumla yanlışımla yargılayabilecek ve benim doğrularım ve benim hayatım konusunda hüküm verebilecek tek merci allahtır ve Allah her şeyin doğrusunu gerçeğini çok iyi bilmektedir bu bağlamda kendini ve haddini bilmez müfteri insanlardan bana hiçbir kötülük gelmedi ve gelmeyecek oysa ben tüm yalnızlığıma rağmen yalan yere dedikoduculuk bu değersiz insanların yanından gölgemi bile aldım ve bu kendini bilmezlerin bir daha benle arkadaş olma ve benle dostluk kurmak gibi bir şansları zaten yoktur arkadaşlar biz insanlara her zaman ailemizden birileri gibi sıcak içten ve samimi davrandık bazıları iyi niyetlerimizi süistimal edip arkamızdan yAlan dolan konuştuysa bu kişiler kendi değersizlikleri ile başbaşa kalırlar ve kaldılar da benim çok gezmek ve çok kamp yapmak için param yok ama ben kaliteli değerli beyefendi bir insanım ve hiçkimse yüzünden hayatta kibarlığımı beyefendiliğimi bozmadım bozmam da beni beğenemeyeni de hayatımda tutmadım saygısızlık ve Terbiyesizlik yapanları yalancı iki yüzlüleri de hayatımdan çıkarıp attım arkadaşlar işte böyle arkadaşlar belki yapayalnızım ama kafam rahat yalancı müfterilerden bana hiçbir şey olmadı ve solo da olsa gezilerime kamplarıma devam ettim motorumla Fethiye ölüdeniz e kadar her yeri kendim solo olarak gezdim bundan sonra da motorumla solo gezmeye devam edeceğim dedikoducu iftiracı insanlar da kendi fesatlık ve içlerinin fenalığıyla başbaşa kaldılar ve kalacaklar malesef hayatta böyle insanlar da var ve bu insanlar malesef bizim içimizdeler arkadaşlar ama elimizde art niyetli iftira ve hakartçiye çarpacak bir çomağımız yok biz değerimizi bilmeyene ancak yokluğumuzu gösterir gölgemizi bile onun yanından alırız yaptığımız ve yapacağımız budur arkadaşlar kimseyi yalancılık yaptı veya yapıyor diye vurup öldürecek halimiz yoktu biz beyefendi ve modern bir insanız arkadaşlar değerimizi bilen zaten biliyor bilmeyene de zaten güle güle dedik ve diyoruz arkadaşlar

Arkadaşlar,

Çok şükür bu ay da borçlarımı ve faturalarımı kimselere muhtaç olmadan ödedim. Ancak elimde arabaya sigorta yaptıracak para kalmadı. Arabanın giderlerine yetişemediğim için arabayı satacağım zaten uzun zamandır kullanmıyorum. Bu arada yalnız başıma yaylada kamp yapma hayalim de suya düştü. Arabayı satıp borçlarımın küçük bir bölümünü kapatırsam belki önümüzdeki aylarda motorumla gezip kamp yapmak için biraz para ayarlayabilirim. MAlesef maddi durumlarım hiç iç açıcı değil bu nedenle karavanımı kullanamıyor veya onunla ilgilenemiyorum ama olsun ev daha önemli nasıl olsa bir gün bu borçlarım da bitecek arkadaşlar. Şimdilik buralardan gezenleri ve kamp yapanları takip etmekle yetiniyorum. Hayata dair pek çok şeyi sizlere yazıyorum içinizi sıkmış olabilirim ama benim durumlarım böyle malesef...

Yalnız geziyorum arkadaşlar motorsikletime atlayıp yalnız geziyorum solo benim de tarzım bu ne kimse ile uyuşma ayak uydurma problemi ne de arkandan yalan konuşmuş derdi tasası olmadan özgürce yapayanlız geziyorum...

Emek sabır ve sebat dolu bir günün ardından tekrar izbandayım devrimci olduğum için her gün kentkart ve izban kullanıyor böylece hem karbon ayak izimi düşürüyor hem de ülkemin yakıt ekonomisine katkıda bulunmuş oluyorum

devrimci bir karavancı olarak hava güzel olursa kendime haftasonu kampı hediye ediyorum haftasonu motorumla solo ve özgürce kampımı ve gezimi yapacağım inşallah üç beş kuruşa haftasonu kampları ve solo geziler yaparak eylemlerimi devam ettireceğim arkadaşlar gülücükler.

Arkadaşlar,

Biz Devrimciyiz...

Çünkü bizim için araçlar değil amaçlarımız önemli,

Çünkü biz 900 liralık motorumuz ve 30 liralık çadırımızla yüz bin liralık karavanların keyfine ortak oluyor aynı keyfi yaşamaya çalışıyoruz,

Çünkü biz şımarık zenginler kulüplerinin hakaret ve iftiralarına rağmen hala dimdik ayaktayız,

Çünkü biz yapmaya sevdalı olduğumuz yaşam biçimini üç kuruşluk yalancı insanlar yüzünden yılmadan bıkmadan ve usanmadan devam ettiriyoruz ve ettireceğiz.

Çünkü biz varız ve var olacağız hiçkimse bizi yıldıramayacak ve yıkamayacak. Ayrıca dedikoduculuk yaparak zarar da veremedi veremeyecek de.

Çünkü biz şimdi etkinlik açacak olsak en az 50 kişilik kamp oluştururuz ama yine de çoğunlukla yalnız ve özgür takılmayı tercih ediyoruz.

Çünkü biz çok güzel kamplar yaptık ve çok güzel kamplar yapmaya da devam ediyoruz ve edeceğiz öyle kimin ne dediğinin de bizim kitabımızda hiç önemi yok.

Çünkü başkaları başka yalanlar uydursa da biz kendi yağımızla kavrulduk ve kavrulmaya devam ediyoruz.

Çünkü arkadaşlık ve dostluk bizim kitabımızda en önce gelir.

Çünkü biz karavancıyız ve kampçıyız ve bu zevkleri taşıyan herkes bizim arkadaşımızdır.

Çünkü biz insanlarla uğraşmıyor insanlara iftira atmaya kalkışmıyoruz bizim için sevgi ve saygı her şeyden önce geliyor.

Çünkü biz insanız. Eşyalara değil yaptığımız edimlere (Gezmeye, kamp yapmaya, doğada olmaya, Şarkı türkü söylemeye vs) sevdalıyız.

Çünkü biz insanlar arasında ırk renk din dil ayrımı yapmadık yapmıyoruz.

Çünkü biz insanların özgür iradeleriyle düşündüklerine ve kendi özel yaşayışları ile ilgili konulara saygı duyuyoruz.

Çünkü biz beyefendiyiz. terbiyeliyiz naziğiz ve insani değerler taşıyoruz.

Çünkü biz gerçek manada demokrasinin önemine ve gücüne inanıyoruz.

Çünkü biz eğitimliyiz, görmüş geçirmişiz.

Çünkü biz hiçbir kimseyi hakir görmez ve küçük düşürmeye çalışacak eylemler çevirmeyiz.

Çünkü bizim için insanlık her şeyden önce gelmektedir.

Çünkü dedikoduyu ve dedikoducuyu sevmiyoruz.

Çünkü Her kampımızda Türk bayrağımızı göndere çektik ve çekiyoruz.

Çünkü biz kimselere muhtaç olmadık olmayız. Kendi gücümüzce elimizden geleni üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışırız.

Çünkü biz tek yüzlü, doğru sözlü insanlarız.

Hava raporları iyi görünüyor. Haftasonu kamp rotamda Bozdağ Gölcük var arkadaşlar inşallah gezip geleceğim oraları iki gün...

Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah İzmir'de çok yağmur yağdı işime yine İzbanla şemsiyemi de yanıma alıp gittim. Umarım haftasonu yağmaz ben de haftasonu kampımı gerçekleştirebilirim.

selamlar...

Merhaba arkadaşlar yine bir sabah yine izbandayım selamlar herkese güzel sağlıklı mutlu bir gün dilerim

Merhaba arkadaşlar yine emek sabır ve sebat dolu bir çalışma gününün ardından izban ile evime dönüyorum bu arada haftasonu tatilim de başlamış oluyor arkamdan yalan dolan konuşan müfteri şerefsizlere rağmen yıkılmadım dimdik ayaktayım müfteri ve şerefsiz olanlar bir arkadaş olarak beni kaybettiler o da onların sorunu arkadaşlar istedikleri kadar yalan yanlış dedikoduculuk yapsınlar zerre kadar umurumda değil değersiz insanlar ben tatilime gezime tozuma bakarım arkamdan şerefsizlik yapan da kendi şerefsizliği ile kalır aynen olduğu gibi biz arkamızdan yalan konuşulmasına karşı efsunluyuz arkadaşlar müfteriden şerefsizden bize bir şey olmaz neyse daha fazla konuşup şerefsiz adi yalancıya pirim vermeyelim biz her zamanki gibi gezimize tozumuza bakalım arkadaşlar bu haftasonu tek başıma özgürce ödemiş Bozdağ gezisi yapıyorum arkadaşlar umarım doğa ile başbaşa güzel bir iki gün geçireceğim benim için de bir değişiklik olacak bu gezim umarım görselleri sizlerle paylaşma imkanı da bulurum arkadaşlar oralar sonbaharda çok güzeldir eminim herkese İzmir den selamlarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR