Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,963
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Yücel Bey, yerinize olsam bu akşam Kordon'da henüz aç iken soğuk ama köpüklü oralet içer , acıkınca da Efes Otelin önünde kumru yerdim. Kendinize iyi bakin.

Etiketler
kamp piri

Arkadaşlar,

Alnımın teri ve bileğimin hakkıyla kendime çok güzel bir karavan yaptım. Onunla çok güzel kamplara etkinliklere katıldım. Kimilerinin yüz binlik karavanlarıyla alamadığı zevki ve hazzı tattım. Dostluğu insanlığı iyilik ve güzellikleri yaşadım.

Şimdileri evimin borcu yüzünden karavanı bir kenarıya bıraktım. Ama bir gün eminim bu borç ta bitecek o zaman karavanımla gezmeye devam edeceğim. Şimdilik motorumla, trenle, otobüsle sırt çantamla geziyorum ve gezeceğim.

Arkadaşlar hepimiz zorluklar içinde yaşıyoruz bir sürü problemimiz zaten var bir de ekstradan problem olacak müfteri dedikoducu ve yalancı insanlara hiç ihtiyacımız yok ben böylelerini hayatımdan çıkardım ve bunun için çok memnunum zaten hayat çok kısa müfterisi ile şerefsizi ile uğraşmaya değmez benim için ne söylediyse söyledi inanın umrumda bile değil bunlar dedikoduculuk basit ve kalitesiz insanların uğraşıdır arkadaşlar insan olan bunları yapmaz zaten selamlar İzmir den tüm yürekleri dostluğun insanlığın ve samimiyetin değerini bilenlere Allah hepimizi her zaman değerimizi bilecek saygılı sevgili dürüst ve insan gibi insan olanlarla karşılaştırsın dedikoducudan müfteriden boş insanlardan korusun ve sakınsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar,

Müfteri ile şerefsiz ile aynı seviyeye inmedim. Hiçkimseye kendimi ispat etmek gibi bir zorunluluğum yok. Terbiyesizlik yapanı direk defterimden sildim. Hepsi terbiyesizse hepsini birden sildim. Kimsenin arkasından koşacak halim durumum yok. Bir zamanlar kendime arkadaş dost bildiğim insanlar yalancılık şerefsizlik yaptıysa ben de hepsini birden defterimden sildim. Şimdi geriye baktığımda yaptığımın yapılabilecek en doğru şey olduğunu görüyorum. Hayatta asla müfteri şerefsizler ile aynı seviyeye inmem, inemem. Ben benim beni böyle kabul edip seviyorsa dostluğumun insanlığımın değerini biliyorsa amenna bilmiyorsa güle güle derim ve diyorum.

Arkadaşlar,

Ben basit bir insanım. Basit bir işi olan herkes gibi ekmeğinin derdinde olan. Harcı borcu olan basit bir insanım kimse ile kırkılacak ve aşık atacak bir halim durumum yok benim. Benimle aşık atmaya kalkanla, kendini benimle karşılaştırmaya kalkanla, bana kalitesiz insan muamelesi yapmaya kalkanla, görgüsüzle, yalancıyla, şerefsizle işim yok benim. Böylelerinin hiçbir şeyine geçmişte ihtiyacım olmadığı gibi bundan sonra da olamaz arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz çok fazla borç ödüyorum karavanımla gezmeye bütçem yok bu yüzden karavan ve araba yatıyordu. Yatması yerine haftasonu kampçılığı için karavanımı sabit bir yere koyup haftasonlarımı karavanımda geçirmeye karar verdim. En azından bu şekilde karavanımda ve karavanımla haşır neşir olayım. Haftasonu kampımı yapayım karavanımı boyayım bakımını yapayım diye düşünüyorum. Karavnımı koymayı düşündüğüm yer çok sevdiğim bir yayla köyü olan ovacık. İnşallah en kısa zamanda bu hayalimi gerçekleştireceğim ve hiç değilse haftasonlarımı çok sevdiğim karavanımla geçireceğim.

Selamlar.

Yakınlarda gezilebilecek her yeri motorumla gezdim zaten Fethiye'ye kadar her yeri gezdim motorumla artık karavanı bir yere yerleştirip haftasonları keyif yapacağım.

Ağladım gözyaşlarım döndü denize ben derdimi kimseye söyleyemedim kurşunlara gelirken arka mahlede düştüm de yerlere bir of demedim...

Arkadaşlar,

Biz kimseye mecbur değiliz kimse de bize mecbur değildir. Bizim kamplarımız demokrasi kültüründen ve çağın gerektirdiği insani değerlerden bihaber insanlara göre değildir. Bizi beğenemeyen bizimle kampa gelmek veya kampta bizimle görüşmek zorunda değildir.

Biz onların kampına gitmek istediğimizde bizi dışlayanlar ayrı bir konudur bu davranışları kendi insanlıklarının kalitesini yansıtmıştır.

Bilgilerinize...

Arkadaşlar,

Fikirlerimi herkesle her ortamda tartışabilir açık yüreklilikle istersem fikirlerimi konuşabilirim ancak hakaret, iftira gibi şeyleri kimse ile tartışmam. Olayların dönüp dolaşıp kişisel iftira ve hakarete, çirkin kişilik saldırılarına kilitlenmesi yine insanların kalitesiyle ilgili bir konudur. Hayatımda iftira atan -alçak- hiçkimseyle aynı seviyeye inmedim inmem de...

Arkadaşlar,

Karavanımı alıp çok güzel bir yayla köyüne konuşlandıracağım ve her haftasonu gidip karavan keyfimi yapacağım. Yalnız başıma hiçkimseler olmadan özgürce sefamı süreceğim.

Selamlar,

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR