Benzin İstasyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,179
Ynt: Benzin İstasyonları

Destekliyorum.

Hareket halindeyken oluşabilecek bu tür bir sorun nedeniyle trafikte yaşayabileceğimiz durumu ve olası can kaybını düşünmek bile istemiyorum.

Etiketler

selamlar
aşağıda opet internet sitesinden dun tekrarladığım şikayet ve gelen otomatik mesaj bulunmaktadır
takipçiyim
sevgiler ümit

--------------------------------------------------------------------------------
Kimden: Opet Çağrı Merkezi (Opet)
Tarih: 22 Nisan 2009 Çarşamba 10:20
Kime: Opet Çağrı Merkezi (Opet)
Konu: MÜSTERI ILISKILERI FORMU - Ümit Yildiz

Müsteri Duyarliligi Öneri Sikayet ve Degerlendirme Formu

Opet Müsteri Kart No
Ad Ümit
Soyad Yildiz
E-mail umityildiz20@hotmail.com
Adres
Telefon 02165932222
Cep Telefonu 05324118043
Fax
Istasyon Adi canpet akaryakit ömerli
Öneri / Sikayet / Degerlendirme Tipi Ürün
Konu Basligi Lider Kalabilen Aciz opet
Açiklama Konu: 7.2.2009 tarihinde vermis oldugunuz sulu benzin ile alakali hala çözülmemis problem ve bireysel çirpinislarim Tekrar tekrar anlatmaktan yoruldum ve olayi bastan sona asagidaki linkte bulabilirsiniz yada sisteminizde 0532 411 80 43 numarali telefon ile ilgili sikayetlerden arayabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26282.0 yukaridaki linki 1700 kisi ziyaret etmis ve dolayisiyla artik bireysel degil.... Özet: Kocaeli saha müdürü ilhan ergenç magduriyetimi onayladi ve canpet ödeme yapmak zorunda seni arayacaklar dedi geç te olsa aradilar hesap numarami aldilar ama bir hareket olmadi ilhan beye ilettim tamam dedi ses yok yine hatirlattim tamam dedi yine ses yok. istedigim para 1790 ytl degil sadece 179 ytl lider kalan kisiler için çok komik ama acizlik göstergesi sonuç: Ilhan ergenç kocaeli saha müdürü bu olayi çözemedi (3 ay olmak üzere) Sizden ricam daha üst makamlara iletilmesidir tesekkürler

Sayin Umit Yildiz,

Oncelikle gostermis oldugunuz ilgi icin çok tesekkur ederiz.

Sizden gelen sikayete istinaden ilgili saha mudurumuze yonlendirme yapilmis bulunmaktadir. Sonuc ile ilgili mutlaka tarafiniza bilgi verilecektir.

Daha detayli bilgi almak isterseniz 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.

Musteri Hizmetleri

444 6738

vah vah ... 170 lira yav ... Opet gibi firma ve müdürleri , istasyonu vs ... Ben olsam utanır cebimden verirdim kapatırdım bu konuyu ...

Merhaba Umit bey öncelikle geçmiş olsun ve konuyu takip eden herkese selamlar,
yazılanları baştan sona kadar okudum ve bir akaryakıt sektörü çalışanı olarak bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Ümit bey yaşadığınız sorun her gün hepimizin başına gelebilecek bir sorun değildir, daha kolay ve hızlı para kazanmayı ilke edinmiş bir üç kağıtçı sattığı yakıtın içerisine asla su katmaz, bu yapılabilecek en büyük aptallıktır, çünkü sudan hafif olan yakıt yukarı çıkacak ve bu durum hemen tespit edilecektir. Bu nedenle onlar daha profesyonel ve normal müşterinin anlayamacağı yollar tercih ederler.

Bu nedenle kullandığınız yakıtın içerisinde suya rastlanması ya bir kaza sonucu , yada temizliği düzenli yapılmayan depolar nedeni ile olabilecek bir durumdur.
Bütün akaryakıt ürünlerinin içerisinde su mutlaka vardır ve bu su depolarda yaşanan sıcaklık farkları sonucu ile oluşan terleme nedeni tankların dibinde birikme yapar , bu bilinen bir durum olduğu için akaryakıt tanklarının içerisinden alınan yakıt en az 15cm yukarıdan çekilir ve suyun çekilmesi önlenmiş olur. Yine bu duruma bağlı olarak akaryakıt tankları yılda en az bir sefer temizlenmeli ve dibi çekilmelidir.
Aynı durum kullandığımız araçların yakıt depoları için de geçerlidir, aynı sıcaklık değişiminden yakıt depoları daha çabuk etkilenmekte ve terlemeye maruz kalmaktadır, tabii kapasitenin daha küçük olması nedeni ile biriken su farkedilecek boyutta değildir, fakat çok uzun süre yıllar hiç temizlik yapılmayan depolarda bu sorun mutlaka oluşacaktır.Bu yüzden depoların belirli aralıklarla kontrol edilip temizlenmesi gerekmektedir.

Ama ne olur ise olsun başınıza böyle bir durum geldiğinde yapmanız gereken hemen dağıtım şirketi ile irtibata geçmeniz ve şikayetinizi bildirmeniz olmalıdır. Bundan sonrasında dağıtım firması en kısa sürede aracınızdan ve son yakıt aldığınız istasyondan numune almalı ve bu numunelerin incelenmesini sağlamalı ve yine çok kısa süre içerisinde size geri dönmelidir.
Fakat siz bu işlemin dağıtım şirketince yapılmasının güvenilir olmadığını düşünüyorsanız , izlemeniz gereken bir başka yöntem, bulunduğunuz ildeki Sanayi İl Müdürlüğüne dilekçe ile başvurmak olmalıdır. Bu durumda Sanayi İl Müdürlüğü yetkilileri istasyondan numune alıp incelemesini yaparak size geri döneceklerdir.

Aracınıza yanlış ürün doldurulması konusunda ise şunu söylemek isterim;
Öncelikle aracınıza doldurulmasını istediğiniz yakıt cinsini MUTLAKA pompa görevlisine SÖYLEYİN. Çünkü artık her aracın hem dizel, hem benzinli olanı mevcut ve pompacı arkadaşların bu konudaki tahmini çoğunlukla yanlış olabilir.

Ama her şeye rağmen aracınıza yanlış dolum yapıldı ise ; bu tamamen istasyonun bir kusurudur ve o istasyon bu kusurunu çözümlemekle yükümlüdür. İstasyonların çok büyük kısmı sigortalıdır ve bu durumda sigorta kapsamı içindedir.
Şayet aracınıza yanlış dolum yapıldığını hemen fark ederseniz , aracınızı hiç çalıştırmadan servise haber verin çok ucuz bir masrafla bu durumdan kurtulabilirsiniz ve faturanız istasyonun sigortasından ödenecektir.
Fakat yanlış yakıt dolumunu fark etmeden yola çıkmanız durumunda masrafınız çok daha fazla olacaktır. Bu durumda yine istasyona bilgi verip, oluşan masrafın ödenmesini talep edebilirsiniz.

Böyle durumlarla karşılaşma riskine karşılık yakıt fişlerinizi bir sonraki alıma kadar mulaka saklayın ve atmayın.

Savaş BOYRAZ

savaş bey,
ilginize teşekkür ederim

bu olay ile uğraşırken öğrendim su ile üç kağıt yapılmadığını (herzaman aldığım istasyoncu söyledi aynı zamanda masraflarını da ne opetten ne de istasyondan alamazsın boşuna uğraşma da dedi :smiley: ), ancak gelinen noktada kabul edilmiş bir hata var (hem saha müdürü, hemde istasyon tarafından kabul edilen; bana ve başka birine daha verilmiş sulu yakıt) ve 1 aydır sigortadan gelecek olan para; sonuç zaman aşımı vs....

Kabul edilmiş bir hata mevcut, bu nedenle mutlaka ödeme yapılmalı.
Kesinlikle bu işin peşini bırakmamalı ve gerekirse tüketiciyi koruma derneği aracılığı ile sonuçlandırmalısınız.
mrstar' Alıntı:
savaş bey,
ilginize teşekkür ederim

bu olay ile uğraşırken öğrendim su ile üç kağıt yapılmadığını (herzaman aldığım istasyoncu söyledi aynı zamanda masraflarını da ne opetten ne de istasyondan alamazsın boşuna uğraşma da dedi :smiley: ), ancak gelinen noktada kabul edilmiş bir hata var (hem saha müdürü, hemde istasyon tarafından kabul edilen; bana ve başka birine daha verilmiş sulu yakıt) ve 1 aydır sigortadan gelecek olan para; sonuç zaman aşımı vs....

yurdum firması ne kadar büyük geçinse de görülüyor ki büyük değil. büyük olsalar da adam değiller. şimdi gel de efendim yerli sermaye vs vs lafları et. hizmet neredeyse oradan almak lazım. ama bu kadar basit bir olayı eline yüzüne bulaştıran sevgili yurdum pompacısına (petrol şirketi tanımını hak etmediklerini düşünüyorum) bir daha selam bir daha sevgi bir daha hürmet.....sizi pompacılar götürsün e mi ?

yaşar bey aynı cümleleri ben kursam şu an burda olmazdım :D
teşekkür ederim

bu arada az önce telefon geldi yine ilhan beyden istasyon benden fatura istemişmiş ben ibraz edememişmişim canpet öyle demiş. yalan dedim.
onlar hesap nomu aldı sigortacı arayacak dedi kapatacakken ben isterlerse faturaları vereceğimi veya kendi şirketimden masraf bedeli diye başka fatura kesebileceğimi ikaz etmiştim hiç umursamadılar dedim....
tamam dedi seni istasyon arayacak dedi kapadı
5 dk sonra gene aradı aradılarmı dedi dedim ki aramadılar tamam dedi dur tekrar sıkıştırayım 2 saat e yakın oldu ses yok :smiley:
sanırım istasyon bayram dolayısıyla kapalı :D

olsun biz 365 gün açığız bekleriz (keriz gibi) söke söke alırız (babayı(yaşar bey pardon :D ))

öncelikle geçmiş olsun ümit bey.
bende sürekli opetden yakıt alıyordum. benzin, lpg ve en önemlisi matorin. bugün itibariyle başka bir firmaya geçmeye karar verdim, sebebiyse commenrail dizel passatımın enjektörleri iflas etti, bugün değiştirdim. bozulma sebebi pis yakıtdanmış.
yıllardır hep opeti tercih etmiştim yakıt ve istasyonlar çok düzgün diye ama yanılmışım.
bundan sonra opete sadece tuvalet için giderim :D hee birde cj için aygaz satan opetlere :D

ps: az önce canpet ali aradı fatura (79 tl) faksini ve 3. kez hesap nomu istedi
100 ytl çöpe giden yakıtı ödemeyeceğini söyledi
sinirlendim kendimden geçtim o sinirle ilhan beyi aradım
kapat dönücem sana dedi

Fatura faksı çekildi, ilhan bey aradı 179 ytl yatacak dedi

Agresifim kompleksliyim takipçiyim :D ...

DEKONT T. GARANTİ BANKASI A.Ş.
Büyük Mükellefler Vergi Dairesi
Vergi No : 8790017566

GELEN EFT
ŞUBE ADI.........: ESENTEPE MÜŞTERİ NUMARASI.: 155....
HESAP NUMARASI...: 347 / 66..... İŞLEM TARİHİ.....: 24/04/2009 TC KİMLİK NO.....: 262......
İŞLEM YERİ.......: OTOMATİK
DÜZENLENME TARİHİ: 24.04.2009 IBAN:.....

SAYIN UMİTYILDIZ DUMLUPINAR Mah. ...

GÖNDEREN : CANPET AKARYAKIT ÜRÜ NLER
GÖN. BANKA/ŞUBE : TURKIYE IS BANKASI EFT MERKEZI
REFERANS NO : ....
ALAN : ÜMİT YILDIZ
CANPET AKARYAKIT ÜRÜ NLER CARİ ÖDEME
VERGİNO : ....
YALNIZ YüzYetmişDokuzTL.

SIRA NO:2009-04-24-.......
TUTAR : +179,00 TL

Evet hesaba geçti yukarda göreceğiniz üzere
Bu konuyu tıklayan
Burada bana fikir veren
Buradan yol gösteren
Beni örnek alan ve almayan
Bu siteyi yapan ve yapımına emek veren
sizlere ve
Zaman zaman umudumu kaybettirsede elinden gelenin en iyisini yaptığını tahmin ettiğim
kocaeli saha müdürü ilhan ergenç'e

son olarakta "Canpet akaryakıt çalışanlarına ve sahibine "

teşekkürlerimi sunarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR