KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İsmail kardeş elma şekeri gibi diyorsun.Azıcık tad sonra bekleyin.Neyse onada razıyız ama uzun olursa cezan katlanır.)Ben fotoğrafları merak ediyorum.Sanırım o kadar güzel anlatımın gülüde onlar olacak.
Teşekkür ederim Ahmet bey.. Malum yeni döndük.En az 4500 foto var.Bunları ham hali ile yüklemeye site müsade etmiyor.Hatta fotograf yüklemede o kadar sıkıntı çekiyorum ki anlatamam.En az 4 sefer deniyorum..olmayınca bıkıyor insan..Belki yogundur diye yarına deneyecegim..
İsmail bey, çok keyifli başladı ve ardının da nasıl geleceğinin ışığını verdi raporunuz. Keyif ve sabırla beklemedeyim.
Diğer topikten buraya link verdiğinizde, "işlerimi toparlayayım da, daha sonra sakin kafaya rahatça başlarım okumaya" diye düşünüşken, sabredemeyip bir solukta 2 sayfayı hatmettim elinize sağlık.
Gümrükte sizi üzmüşler belli ama ben hayatımda Kıbrıs Rum kesimi ve Suriye gümrükleri kadar ağır çalışanını görmediğimden, yine de bizim gümrüğe o kadar şaşırmadım... : Motosikletlerle falan rahat geçiyorduk, herhalde rontgenini çekecek bir durum falan bulamadıklarındanmış demek ki...
sabırsızlıkla takipdeyiz ismail bey.. bu kadar kısa bir sürede aracınızı alıp yola hazırlayıp bu turu yapıp gelmiş olmanız gerçekden takdir edilecek bir durum
öncelikle forum sayfasına resim yükleme sabrınız için teşekkürler.Paylaşımın en can sıkıcı yanı tam metni yazar ilgili görselleri ekler paylaş butonuna basıp bir sonrakilerin hazırlığına geçersiniz ki !Uyarı ??? yüklediğiniz bilmem kaç baytı geçti ....bütün heves kaçar heyecan yavaşlar.Bizlerin beğeni mesajı geliyorsa bile topiğinize o dahi engeller yüklemenizi.Ancak herşeye rağmen bilhassa bana eylül gibi yapmayı düşlediğim benzeri gezi için rehber olacak ve ilk paylaşımlarından güzel geçtiği anlaşılan gezi notlarınızı ilgiyle izleyeceğim .Hoşgeldiniz.