Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,507
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

Selamlar

Balıkçılar bu balık konusu ayrı bir başlıkta toplansa daha iyi olmazmı ? Yer tarifide var
Bi de tüfekli offroad gezisi :smiley: söz konusu galiba neden olmasın biraz patırtı çıkartırız stres atarız. uzun zamandır av yapmıyorum hedefe atar talim yaparız

saygılar.

Etiketler

ağvada bir deremiz var ve cok sığ olmasına ragmen 4 5 kğ balıklar var ve sarı balık ve kızıl kana gümüş deniz tekke köyü civarında bolca balık oluyomuş birde kalkan balıgı cok cıkıyomus benim arkadas bir günde 6 adet yakalamış eşiyle beraber

Selamlar

ağvada bir deremiz var ve cok sığ olmasına ragmen 4 5 kğ balıklar var ve sarı balık ve kızıl kana gümüş deniz tekke köyü civarında bolca balık oluyomuş birde kalkan balıgı cok cıkıyomus benim arkadas bir günde 6 adet yakalamış eşiyle beraber

Ne zaman ?

acilen başlık açıp yada burda fark etmez grup listesini oluşturalım mahsuru yoksa

saygılar.

Bana uyar arkadaşlar ben balık tutma işinden anlamam, yemeyi de çok iyi beceremem, bizimki acemi işi olacak, bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa gidelim o zaman... Biz Ağva tarafı düşünüyorduk ancak bol balık olan yer bilen varsa daha önce de dediğim gibi ben her türlü uyarım... Fatih Hocam bir konu açmak lazım bunun için sanırım...

selim kardeş bizim program ağva gayet güzel. katılmak isteyen arkadaşlar aylecek bize katıla bilir güzel bir gün olur ister buradan konuyadevam edelim istersen yeni bir başlıkla acalım ne dersin .

Gezi sonrası suya giren araçların mutlaka alt yıkama yapılması ve şasenin iç kısımlarında tatlı suyla iyi yıkanması gerekli yoksa kısa zamanda şasede çürükler görmeye başlarsınız selamlar teşekkürler

Selamlar

Plaka Ok. Aks Körüğü Ok.

Belemedeyim :smiley:

Saygılar.

Arkadaşlar pazar günü saat 7.30 da Kurtköy Viaport kalkışla Ağvaya balığa gidiyoruz. Ailece oturup balıklarımızı tutacağız ve mangala atacağız inşallah (tutabilirsek ;D ) dileyen katılabilir, Hakan Abi, Ahmet Abi bekleriz...

selimsani' Alıntı:
Arkadaşlar pazar günü saat 7.30 da Kurtköy Viaport kalkışla Ağvaya balığa gidiyoruz. Ailece oturup balıklarımızı tutacağız ve mangala atacağız inşallah (tutabilirsek ;D ) dileyen katılabilir, Hakan Abi, Ahmet Abi bekleriz...

Katılmak isterdik ama malesef. Pazar günü Beyoff oyunları var aksilik olmazsa oyunlara katılacağım.

whiteagle' Alıntı:
Katılmak isterdik ama malesef. Pazar günü Beyoff oyunları var aksilik olmazsa oyunlara katılacağım.

İlhan Bey tekrar gideriz, daha detaylı bir program hazırlayıp...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR