KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak
Selamlar
Şöyle bir inceleyince sanki biz Beyoff parkurunda oynayıp gezmekten biraz fazlasını yapmışız
Sabri beye tekrar geçmiş olsun İnşallah araçta ıslak koltuklar haricinde başka hasar olmamıştır.
Beni çekenlere'de tekrar teşekkür ediyorum.
O göl de kaybolan ön plakamında yenisini çıkardım artık su geçişlerinde plakaları sökücem. o göl bir çok plaka yemiş tavsiye ederim suya giren plakayı çıkarsın.Kolay çıkartılıyor ama yinede uğraşmaya gerek yok.
Benim aracında sol aks körüğü patlaktı o şekilde katılmıştım pazartesi değişecek. Kısmetse imkan bulur alt korumayı da halledebilirsem. bundan sonraki etkinliğie hazır sayılırım.
Yükseltme yapmama, vinç ve şnorkel taktırmama hanım izin vermiyor, işim zor
Ahmet Abi yükseltme yaptırabilirsin, anlaşılmaz o ;D Vinc de tampon içine plaka arkasına saklarsın ama snorkel işi sakat... Plakayı çıkartmak yerine vidalayabilirsiniz başınız ağrımaz o zaman...
Sabri Bey haftaya Beyoff var ondan sonraki hafta için bir program yapsak mı acaba, hakan abiyle de konuşsak aynı ekibi toparlayıp ailece? Ahmet Abi plakayı da çıkarmış zaten ;D