Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,368
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

akın61' Alıntı:
Bende diyorrum ki starex te bir gariplik var. sonradan dikkat ettimki kesinlikle garip değil nede olsa bize her yer trabzon. :smiley:

starex mi ? o da ne ?
o resimdeki 61 plakalı araç mitsubishi delica dizel otomatik ve sağdan direksiyon hemde 4 çeker :smiley:

Etiketler

Hakan555' Alıntı:
Ben videoları göremiyorum.

Hakan abi, bilgisayarda birşeyler yüklü olmayabilir, dailymotion kendi sitesinden izlemeyi deneyin, o olmuyorsa flash player yüklü olmayabilir...

starex mi ? o da ne ?
o resimdeki 61 plakalı araç mitsubishi delica dizel otomatik ve sağdan direksiyon hemde 4 çeker

Yanlış görmüşüm demekki 4 çeker olması da enteresan aracı yakından görmek isterim 19-20 kasım gelicek galiba..

akın61' Alıntı:
starex mi ? o da ne ?
o resimdeki 61 plakalı araç mitsubishi delica dizel otomatik ve sağdan direksiyon hemde 4 çeker

Yanlış görmüşüm demekki 4 çeker olması da enteresan aracı yakından görmek isterim 19-20 kasım gelicek galiba..

Yarışlara katılırsam malesef delica gelmeyecek. Seyirci olarak gelirsem delica ile gelirim. Oda önümüzdeki hafta belli olacak.

whiteagle' Alıntı:
Yarışlara katılırsam malesef delica gelmeyecek. Seyirci olarak gelirsem delica ile gelirim. Oda önümüzdeki hafta belli olacak.

dört gözle bekliyorum..
61 in özelliği varmı yoksa denkmi geldi.

selimsani' Alıntı:
Hakan abi, bilgisayarda birşeyler yüklü olmayabilir, dailymotion kendi sitesinden izlemeyi deneyin, o olmuyorsa flash player yüklü olmayabilir...
Evet dailymotion'ın kendi sitesinden izledim tüm videolarını.

Selamlar

Şöyle bir inceleyince sanki biz Beyoff parkurunda oynayıp gezmekten biraz fazlasını yapmışız :smiley:
Sabri beye tekrar geçmiş olsun İnşallah araçta ıslak koltuklar haricinde başka hasar olmamıştır.
Beni çekenlere'de tekrar teşekkür ediyorum.
O göl de kaybolan ön plakamında yenisini çıkardım artık su geçişlerinde plakaları sökücem. o göl bir çok plaka yemiş tavsiye ederim suya giren plakayı çıkarsın.Kolay çıkartılıyor ama yinede uğraşmaya gerek yok.
Benim aracında sol aks körüğü patlaktı o şekilde katılmıştım pazartesi değişecek. Kısmetse imkan bulur alt korumayı da halledebilirsem. bundan sonraki etkinliğie hazır sayılırım.
Yükseltme yapmama, vinç ve şnorkel taktırmama hanım izin vermiyor, işim zor ;)

Saygılar.

Ahmet Abi yükseltme yaptırabilirsin, anlaşılmaz o ;D Vinc de tampon içine plaka arkasına saklarsın ama snorkel işi sakat... Plakayı çıkartmak yerine vidalayabilirsiniz başınız ağrımaz o zaman...

Selamlar

Yükseltme yaparsam anlaşılmazmı ? Kadın milleti söz konusu hassas ölçü aletleri onların yanında yetersiz kalır 5 Km. uzaktan anlarlar. :smiley:

işin kötüsü bu 14 cü arabam hiç birini bu kadar sahiplenmediler çocuklar bile arabamızı bozma diyorlar çamurdan dolayı kızımdan fırça yedim yaw.

Maddi durumu ayarlarsam sana bir araba alıym bunu rahat bırak diyorum < bizim arabamız var diyorlar>

Zaten hanım önceki yaz benim toyota ile bir dahihatsu ya fena çarptı beni şu an özel şoför gibi kullanıyorlar ???

Birde vinç şnorkel onlar için görsel açıdan arabayı bozmak olunca şu an işim zor yani.

Saygılar.

ahmet bey yaptırmak istediyiniz modifikasyonlar için size yardımcı oluruz . kafanızda olanları konusuruz en uygununu yaparız strese gerek yok ;)

Yok Ahmet Abi yaw, anlaşılmıyor çok fazla yükseltmezsen, test ettim onayladım ;D

Sabri Bey haftaya Beyoff var ondan sonraki hafta için bir program yapsak mı acaba, hakan abiyle de konuşsak aynı ekibi toparlayıp ailece? Ahmet Abi plakayı da çıkarmış zaten ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR