Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,389
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

1. Hakan Kahraman 2004 Vitara 1.6 3 Kapı otomatik
2. Selim Sani Güngör 2004 Kuzuki
?. Can Turgay 2011 Ford Ranger Standart

Kendim katılmasam bile sizleri izlemeye gelebilirim. Ancak hava durumuna bakar, zira tarlanın başına dönmek için yola çıkıyor olabilirim o tarihte.

Etiketler

theFaceFistingCyborg' Alıntı:

Kendim katılmasam bile sizleri izlemeye gelebilirim. Ancak hava durumuna bakar, zira tarlanın başına dönmek için yola çıkıyor olabilirim o tarihte.

Bayram üstü olduğu için kesin katılırım diyemiyorum o yüzden listeye adımı yazmıyayım. ikinci günü belli olur.
Yarışlar öncesi gidip görmek iyi olur.

3. Can GÜN Suziki Vitara

Bugün Beyoff dan bi abimizle Beykozda karşılaştık bi sorun olmaz parkurda takılmanızda dedi.
saat kaç uygun yine erkenmi buluşalım ?

3. Can GÜN Suziki Vitara
?. A.Ömer Bilgün 2009 L200 M.M (3. gün ricat edebilirsem tanışmak ve hazır parkurda varken biraz aracı tanımak biraz oynamak isterim Önemli: Mangal olayı hafife alınmasın lütfen

Erken olması daha iyi hava erken kararıyor zaten, bence 10 en iyi saattir... Buluşma yeri de ayarlandı mı tamamdır bence....

selimsani' Alıntı:
Erken olması daha iyi hava erken kararıyor zaten, bence 10 en iyi saattir... Buluşma yeri de ayarlandı mı tamamdır bence....

Buluşma yeri neresi olsun ?
Kavacıktan Riva istikametine çıktıktan sonra durmak için çok fazla uygun ve beklemek için uygun yer yok.
Kavacıktan sonra soğuksu paşabahçe tabelalarını görünce sağda vw acarlar - acr loft avm var.
Avm ve Vw önü zaten yan yana burada buluşabiliriz.

Hakan Hocam oraları siz bilirsiniz daha iyi ben o taraflar hakkında bilgi sahibi değilim, bilen varsa paylaşabilir buluşma yeri, uygundur derseniz benim için farketmez....

selimsani' Alıntı:
Hakan Hocam oraları siz bilirsiniz daha iyi ben o taraflar hakkında bilgi sahibi değilim, bilen varsa paylaşabilir buluşma yeri, uygundur derseniz benim için farketmez....

Sanırım başka alternatifte yok. O yüzden Acr Loft yada vw acarlar (kavacık riva yolu üzeri) otoparkında buluşalım.
Dileyen migrosa uğrar alışverişini (sucuğunu içeceğini v.s) yapar. Komşufırındanda ekmeklerimizi alırız.

O zaman şöyle bir toparlayalım...

Buluşma Zamanı: 08.11.2011 Salı (Bayramın 3. günü) Saat:10:00
Buluşma Yeri: Acr Loft yada vw acarlar (kavacık riva yolu üzeri) otoparkı
Gidilecek Yerler: Beyoff Off-Road yarışları parkuru, oradan Rivaya doğru deniz kenarı

Liste:

3. Can GÜN Suziki Vitara
4. Can Turgay 2011 Ford Ranger Standart
5. A.Ömer Bilgün 2009 L200 M.M

« Yanıtla #27 : Dün 14:12:44 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

O zaman şöyle bir toparlayalım...

Buluşma Zamanı: 08.11.2011 Salı (Bayramın 3. günü) Saat:10:00
Buluşma Yeri: Acr Loft yada vw acarlar (kavacık riva yolu üzeri) otoparkı
Gidilecek Yerler: Beyoff Off-Road yarışları parkuru, oradan Rivaya doğru deniz kenarı

Liste:

3. Can GÜN Suziki Vitara
4. Can Turgay 2011 Ford Ranger Standart
5. A.Ömer Bilgün 2009 L200 M.M
6.Y.Emre Ese 2005 VİTARA 2.0 otomatik

gezenbilir ailesinde bayadır varım ama ilk gezim olacak şimdiden heyecanlıyım bide yağmur yağarsa yaşadık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR