kenancan84
Ana Kamp
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak
Tekrar geçmiş olsun sabri abi önemli bir arıza olmadığına sevindim
Tekrar geçmiş olsun sabri abi önemli bir arıza olmadığına sevindim
Abi güneşin altına arabayı çekip, klimayı en sıcak modda açıp, camları kapatırsan kurur.sabri yucel' Alıntı:yaşamsal bir sorun yok koltukları kurutmam lazım en onemlisi....
cok gecmiş olsun aslında gönlümüz orada bırakmak diildi :-[ dizel arac su sorununu bertaraf eder sarj dinamosunun diotları muhtemelen kısa devre yaptı. ama tavsiyem bian önce aracı calıştırın bekleyen haraketli parcalar pas ve oksit yapmadan. cünki yüzeyde telafisiz korozyona sebep olacaktır . ha birde telefoncuların kulandıgı suya düsen telefonlara uyguladıkları bir sprey var onu bulun ve elektronik aksama bolca uygulayın belki simdi sorun yapmaz ama belli bir süre sonra oksit bütün lehimleri cürütücektir bence ihmal etmeyin sabri bey snorker olayınıda bi ara gelin bir calısma yapalım güzel bişi cıkarırız ortaya tekrar cok gecmiş olsun .sabri yucel' Alıntı:merhaba arkadaşlar oldukca ıslak bir gundu![]()
daha yeni geldim eve saat 8 gibi bizim firmanın teknik ekibıyle aracı almaya gittik yedek akuyu takip aracı atakente getirdik .... motorda bir sorun yok sadece sarj yapmıyor onuda yarın hallederim buyuk ihtimal voltaj regulatoru bozulmustur .....ciddi bir sorun yok uzun lafın kısası ....
donuş yolunda gollu koyunde kahvede cay ıctik traktorcunun numarasını aldım tekrar gerekirseyardımlarınız icin hepinıze ayrı ayrı teşekkur ederim ....
en kısa zamanda şnorkle işini halletmek lazım .... selamlar ...