Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,336
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

Neye göre tecrübesiz abi yaw, yaş olarak da ehliyet yılı olarak da en tecrübesiz benim bence ;D Oraları biliyorsanız yada bilen biri varsa güzel bir gezi olur bence...

Etiketler

gece kamplı olursa sanki daha iyi olur .. yuvacık civarında bircok yaylaya gittim sogucak vs vs ama hangisi hangi yayla bilmiyorum .... coluk cocuk gideriz hem aile saadeti olur :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81395.msg1009334;boardseen#new arkadaşlar linki bir inceleyin lutfen fikir verebilir ..

Güzergah oldukça iyi çıktısını aldım lazım olur diye, bana uyar burası zaten koordinatları yazmış arkadaşlar, size de uyarsa?

Ailece olsun demiştik ben hala bundan yanayım, eşleri mahrum bırakmak olmaz bu güzelliklerden....

Kamp için ise biz araçta yatarız, gezilerden alışkınız buna zaten, çadırımız yok henüz ama isteyen olursa uyku tulumum var dağcılık yaptığım günlerden kalma isteyen olursa getiririm... Otelde kalma taraftarı olamadım hiç...

selimsani' Alıntı:
Hakan Abi yeni konu açsak mı haftaya yapılacak gezi için? Hem yeri saati falan da kararlaştırmış oluruz...
Yeni konu açarsak çok kalabalık olabilir, uygun olmayan araçlar ile sorun yaşarsak uzakta çok zorda kalırız.
Az çok birbirimizin araçlarını tanıdık bildik ekiple gidelim bence. Soğucağa gitmiş 4 suzuki terioslu arkadaşlarda
onları izlemiş ama geçemiyoruz karlarda kalıyoruz dediler. Ah etmişler suzuki bakıyorlar :smiley:
Benim 2 yaşında bi bebeğim var ve şu an hala hafiften hasta kamp çoook zor. Ama uygun oteller varmış geçen hafta gittiğimde söyledim bi fiyat alırım.
Hatta kahvaltı ve akşam yemeği veren bi yer varmış yuvacıkta.

Ben çok katılım olacağını düşünmüyorum aslında ama konu açmaya gerek diyorsak açmayalım... O zaman Hakan Abi senden haber bekleyelim kamplı ya da kampsız karar veririz... Pazar günü geç eve varınca ertesi gün iş hiç çekilmiyor valla, cumartesiden gidersek pazar daha erken varırız belki eve ;D

Hakan Abi ne yaptık otel işini, detayları artık belirleyelim bence yoksa bu hafta da güme gidecek arada :D Ne zaman nerede buluşuyoruz bir karar verelim... İzmit tarafına gideceksek otobandan mola yerinde falanmı buluşsak?

Selamlar

Bencede şimdiden program yapmaya başlıyalım, hatta site çökerse irtibat kuramayız buna da bir şey düşünelim. Diğer yandan hava yaz havası gibi gezi daha rahat olur bir keşif gezisi gibi daha önce, benim gibi yöreyi bilmeyenler için söylüyorum.

Hakan Abi ne yaptık otel işini, detayları artık belirleyelim bence yoksa bu hafta da güme gidecek arada Ne zaman nerede buluşuyoruz bir karar verelim... İzmit tarafına gideceksek otobandan mola yerinde falanmı buluşsak?

Çok doğru ifade.
Önce buluşma noktasını kararlaştıralım, hayırlısı ile buluşalım gerisi kolay

Benim işim sizinkinden biraz farklı ayarlamayı daha zor yapıyorum kızlarım 12 yaşında onları yanlız bırakmam olanaksız hiç bir şey olmasa bir birlerini parçalarlar :smiley: dolayısı ile şimdiden hala teyze kuzen vs. ayarlamaya çalışmam lazım bide insanlara siz çocuklara bakın biz şöyle bi dağ bayır gezelim mangal offroad yapalım falan deyince gözler kin ve nefretle bakıyor suratlar şekilden şekile giriyor. nedense ;D

Saygılar.

arkadaslar herkese selam :smiley: ben yurt disina gidiyorum kesın degıl ama kesin gibi ??? muhtemelen cok istememe ragmen uzulerek aranızda olamayacagım .. bol eglenceler hepinize ... ama derin sulara girmeyın ;D ;D ;D

Selamlar

Hayırdır nerden çıktı yurt dışı şimdi ? gidermiyiz bilmiyorum ama derin sular için seni bekleriz
Gidersen iyi yolculuklar.

saygılar.

aklıma gelmişken ssang 'ın bir problemi vardı galiba serviste idi en son. merak ettiğim su dan dolayı bir arızamı oldu ? en son benim hatırladığım koltuklar kurusun diye sökülmüştü
tekrar iyi yolculuklar .

arac yuruyor motor sanzıman veya herhangı bir sorun yok ... cin e gidiyorum 2 hafta kalacagim ....selamlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28940.0

Tavsiye edilen bi yer vardı, sahibi bilin bakalım kim çıktı ?
Serkan Kara (off road cu, çıkmacı v.s)
Bi bakın fotolara uyarsa arıyalım fiyat alalım

Selamlar

Herkes kabul eder ve fiat ta uygunsa Sabri beye de ayıp olmazsa :smiley: benden ok. (Allah İnşallah engel mani çıkarmaz )
zaten işletme sahibide offroad mevzusunun tam içindeymiş.
malum cin deki insan sayısı ve çekirgenin ana menü olduğu düşünülürse 15 gün sonra tekrar gitmemiz bile söz konusu olabilir.
Hayırlı yolculuklar.

selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR