Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak
Selamlar
Sitenin kapalı olması konuşulan gezinin planlamasını bozdu ayrıca demirbaş arkadaşların katılamıyacak olması ve iş durumları söz konusu olunca kamplı yada otelli yuvacık gezisi mecburen iptal oldu. Ben ailece katılım olacağı için bir ayarlama yapmıştım ama sitenin çöküşü ve irtibat kuramama sonucu hafta sonu gezi olmayacağını hanıma söyledim. Hafta sonu gezi yok dedim.
Şu an gelip gelemiyeceğimi netleştiremiyorum misafir yada misafirlik durumları söz konusu. Durum müsait olursa bende katılmak isterim.
Buluşma noktası, fotoğraf makinası, mangal vs. durumları ve katılımcılar belirlenmezse gezi zor görünüyor.
Pazar sabah buluşup Çekmeköy-Çavuşbaşı-Polenezköy v.s mi yapsak ?
1- A. Ömer Bilgün. M.M L200 standart. ( Durum müsait olursa )
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak
İş nedeniyle yarın ben katılamıyorum arkadaşlar yaw... Kaç gündür başımı kaldıramıyorum, şimdiden iyi gezmeler bir dahaki hafta acısını çıkarmamız lazım ama...