KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)
kadriye anlamadım ben bu işi bu selo niye böle diyo yahu selo sen hafta sonu koşarken düşüp kafanı yeremi çarptın nene oluyo olum yahu kız gelecem diyo sen gelmeyecek diyon
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)
çiğdem hafta sonu yani kampta ben sana detaylı anlatırım canlı canlı canım sen kafanı yorma istersen.
Bir insanın benimle sorunu varsa benim özelime girebilir özelimden özelleşir.
yani evet kadriye ya bencede bi sorun varsa konuşulur da bu ne ki şimdi anlamadım ben yani kişisel bişi varsa bile bunu kampa gelmiyo şeklinde değilde konuşarak halletmek lazım yani yoksa budamı selonun bi şakası hani hep şaka diyo ya bize
Hayır öyle birşey söylemedim.Ben Bilirsiniz gelemiyorum dediğim zaman burdan yazıyor kendim bildiriyorum. Sen neden beni adıma karar verdin anlayamadım doğrusu çok şaşırdım gerçekten şimdi bunu bana özelimden yazarmısın?????? pLase...