Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,363
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Arkadaşlar, İsmail abiyi cepten aradım,Beypazarı'na yola çıkmış,güvenlik amaçlı bölgeye gidip ön keşif yapacak.Bizim hazırlıklarımız ciddi bir şekilde devam ediyor.Etkinlik iptal falan değil,yarın inşallah katılacak arkadaşlarla,belirtilen yer ve zamanda yapılacak,zaten son kış kampımız olacak,karlar eriyor.Bütün arkadaşların katılmasını isteriz,ama katılamayan arkadaşları bir sonraki etkinliğe bekliyoruz.Görüşmek üzere.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Selda'yı biz Bolu'dan alabiliriz.

efe abi sen gelirken selda'yı alabilirsen çok iyi olur.

Merhaba malesef gelemiyoruz.. son liste aşağıdadır... herkeze iyi tırmanışlar ...
Selda ben ve çiğdem bu haftasonu başka bir etkinliğe katılacağımızdan dolayı gelemiyoruz...

Herkeze sevgiler..

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-
7-
9-
10-Ahmet 2 kişi(cj-6)
11-dost 0,5 kişi
12-
13-

Ertürk sen kiminle geliyorsun?

Selda ben ve çiğdem bu haftasonu başka bir etkinliğe katılacağımızdan dolayı gelemiyoruz...
Bu lafın üstüne hiç bişey denmez.Başka bi etkinlikmiş.

Mustafa abi hasta olduğu için çiğdem ve ben gelemiyoruz. Adnan abi gelemediği için Murat ve seldada gelemiyor. Bildiğim kadarıyla bu etkinliğe binek arabasıyla katılınmıyor. Jipimizde olmadığına göre hiçbirimiz gelemiyoruz. Bizde karar aldık kendimize uygun binek ve otobüsle ulaşım sorunu yaşayacağımız bir etkinlik yapmaya karar verdik. Başka açıklama yapılacaksa yapıldı yapılıyor. Ama takım ruhu demeyip sadece gelebilecek insanları ayırt ederseniz, Bizde bu lafların üstüne bunu yaparız. Demekki yanlış anlaşılacak bir durum yok jipi olan gelebilecek bu etkinliğe biz gelemiyoruz. sonuçta murat ve çiğdem de zor durumdaydı. hepimize sahip çıkılsın o zaman...
s3lami' Alıntı:
Bu lafın üstüne hiç bişey denmez.Başka bi etkinlikmiş.

Binek araçlarlada geliniyor Ertürk geliyo MUrata söledik kendi aracınla gel diye.

Selda'yıda efe abi alacaktı.

O zaman açıklama yapın binek arabasıyla nereye kadar gidilecek ve kamp alanına kadar bu binek arabayla gelenleri kim götürecek gördüğüm kadarıyla 2 jip var kimse sığmaz...ayrıca bu etkinliğin ismide off-road değilmi...

Arkadaşlar varolan gerginlik beni çok üzdü,asla böyle bir kopma noktasına gelinmesini istemezdim. Sorunlarımızı çözmeye çalışsak. Özellikle ulaşım konusunda bazı arkadaşlarımız sorun yaşamakta.Bununla ilgili bir çözüm üretebilirseniz sevinirim.Ben herkesin bu etkinliğe katılmasını istiyorum.Eğer ulaşımla ilgili problemler yaşanmasaydı zaten başka bir alternatif etkinlik planı da olmucaktı. Bi de içki sorunu, sonuçta herkes kendini bildikten sonra ve birbirine saygı gösterdikten sonra bu konuda da bi yasağa gerek yoktu.Lütfen tartışalım, bu bölünmeyi engelleyelim.

evet arkadaşlar bu olayı bir netleştirelim...
bence bütün ekip bu etkinliğe katılsın
sorunları yüzyüze konuşarak çözelim..
Adnan abi, murat ve mustafa abi sizlere ben rica ediyorum bu etkinliği katılın bu problemleri ve yanlış anlamaları ortadan kaldıralım... Olmazssa zirvede yapmayız otururu sabaha kadar iki gün konuşur anlaşırız
eğer bir ekip olmak istiyorsak veya birşeyleri paylaşmak istiyorsak bunların konuşmaktan tartışmaktan kaçmamk lazım..Ne de olsa hepimiz kültürlü ve deneyimleri olan insanlarız...Hem birikimlerimizi hemde tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmassak ne anlamı kaldı bu etkinliliğin..Lütfen sizlerden ricam herkesin biraz anlayışlı olması sonuçta hepimiz insanız hatalar yapabilir... Heyecandan ve hevesten dolayı fazla motive olmuş arkadaşlarımız olabiliir. herkesten tam katılım bekliyorum cevaplayın lütfen bu çağrımı....

Efe abi sende olaya bir el at...

Biz Sinem ile geliyoruz. Arabada 2 kişilik yer var. C.tesi 13.00'de Selda'yı alırız. Bolu'ya sabah gelecek bir arkadaşı daha alırız. Murat olabilir, Ankaradan Çiğdem ya da Keçi olabilir.
İçki konusuna gelince burada amaç muhafazakarlık (hiç işim olmaz) değil. Sabah erken saatte başlayacak tırmanışta gücümüz olsun diye iyi uyumalıyız. İçki üşüme ve yetersiz uykuya yol açar diye içmeyelim dedik. Bunun dışında problem yok. Ben hem içerim hem de çıkarım diyen varsa buyursun içsin (bir yudum da bana versin).

ozakman arkadaşı tanıyamadım???

Haydi herkes kampa. Bak beni oraya getirmeyin. Bu konuda hassasum!!!

Selam ve sevgilerimle

özakman selda efe abi

arkadaşlar şu rota olayını bir daha netleştirelim...Nereye kadar yol var.buluşma yeri...ankardan gelecekler ve istanbuldan ve başka illerden için ...
2 çekerler nereye kadar ilerleyebilir......olmazsa kamp alanı değişikliğine gidelebilirmi....olmazsa zirveye tırmanmak için dört çekerler kullanılabilir mi.... ve katılımı sağlamak için alternatif çözümler...Olmazsa dolmuş kirayalım ne biliyim...Söyleyin fikirlerinizi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR