Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,363
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Herkese sahip cıkılması konusunda,binek aracı olanlar karagöle kadar geldiklerinde kamp yerine bi şekilde ulaşımı sağlayacağız.Aracı olamayanlarıda yol üzerinde olan mesela efe abinin seldayı alması gibi,yardımcı oluyoruz,fakat ankaradan gelecekler için mustafa abi hasta olunca yapabileceğimiz bişey kalmadı.
Asıl sorun olan şu içki meselesine gelince;
Seben'de yapmış olduğumuz kampta bu konuyu orada hepimiz konuşmadıkmı?
bu kararı ortak aldık.Biz diğer etkinliklerde içki konusunu gündeme getirmedik,fakat bu etkinlik zor olduğu için bunda şart koştuk.
Profesyonel dağcılık grupları bu tür etkinliklerde zaten kesinlikle içkiyi yasaklarlar.
Grup etkinliklerinde yat saati,kalk saati ,içilecek ,giyinilecek butür kurallara eğer uymazsak,sabaha kadar ateş başında oturan arkadaştan ertesi günkü etkinlikte ne kadar verim alabiliriz,nasıl sabah kaldırıp zor bir etkinliği başarmasını bekleyebirliz.Biz diğer etkinliklerde kimseye karışmadık çünkü kolay yürüyüşler vss yaptık.Bu zor olduğu için, gerekli olduğu için koyulmuş bi kural.
Eğer kimseye karışmayacaksak,etkinliğin gerekliliği olan kurallara uymayacaksak,kusura bakmayın ama bu amatörlüğümüzden kurtulamayız.Sonuçta gruptaki herkesi çok seviyoruz ve herkesin katılmasını istiyoruz.Önümüzde 7 göller etkinliği var,kolaybi yürüyüş yapacağız,orda bu şekilde bir yasağa gerek yok.Biz bunu gereklilikten dolayı istedik o kadar.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Sevgili Arkadaşlar ;

Ben söz verdiğim etkinlikten asla vazgeçmem ama gerçekten çok kötü üşütmüşüm dört gündür 8 tane iğne yedim ama banamısın demedi, bu hafta sürekli seyehatte olmam nedeni ile sizlere yazılı mesaj da iletemedim Ankara yada bu gün saat 10:00 gibi döndüm, lütfen katılamamı bir tepki olarak algılamayın bu durum beni çok üzer, bizler dost olarak yola çıkmış insanlarız elbette farklı düşünce ve öneriler olacaktır ama bizler sevgi ve saygıyla birlikte bunları aşarız,

Selam ve Sevgilerimle,

MKG

erturk77' Alıntı:
evet arkadaşlar bu olayı bir netleştirelim...
bence bütün ekip bu etkinliğe katılsın
sorunları yüzyüze konuşarak çözelim..
Adnan abi, murat ve mustafa abi sizlere ben rica ediyorum bu etkinliği katılın bu problemleri ve yanlış anlamaları ortadan kaldıralım... Olmazssa zirvede yapmayız otururu sabaha kadar iki gün konuşur anlaşırız
eğer bir ekip olmak istiyorsak veya birşeyleri paylaşmak istiyorsak bunların konuşmaktan tartışmaktan kaçmamk lazım..Ne de olsa hepimiz kültürlü ve deneyimleri olan insanlarız...Hem birikimlerimizi hemde tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmassak ne anlamı kaldı bu etkinliliğin..Lütfen sizlerden ricam herkesin biraz anlayışlı olması sonuçta hepimiz insanız hatalar yapabilir... Heyecandan ve hevesten dolayı fazla motive olmuş arkadaşlarımız olabiliir. herkesten tam katılım bekliyorum cevaplayın lütfen bu çağrımı....

Buluşma noktamız karagöl önü saat:14:00 da orada olacağız.
Yazıca köyüne kadar binek araçlar gelebilir yol asfalt.Köyden itibaren kamp yerine kadar yol karlı.Köye kadar gelen arkadaşları jiplerle kamp yerine alacağız.İstanbul'dan ve deiğer yerlerden gelecekler saat:14:00 da karagöl önünde olsunlar.Ankara'dan gelecekler 13:00 da Beypazarı girişinde olurlarsa birlikte gideriz.

Mustafa abi geçmiş olsun. Hasta hasta tabii gelemezsin. Ertürk öyle demek istememiştir. Kestirmeden yazdığı için öyle anlaşılıyor. Acil şifalar dilerim.

Arkadaşlar,

Bu tartışma konusunu burada sürdürmek doğru değil. Neticede bütün gezenbilir ailesine açık bir forum. Tartışma kastedilenden çok farklı noktalara gitti. Bu sebeple sizden ricam etkinliğin planlaması dışında bir tartışmayı burada yapmayalım. Hemen herkesin telefonları birbirinde var. Ya da özel mesaj kullanılabilir.

Selamlar

arkadaşlar ben geçen gün gelememe nedenimizi - mustafa abinin hastalıgı nedeni ile- buradan bildirdim şimdi bunu bi alınma gücenme olarak algılamayın sonuçta araç muhalefetinden dolayı bu biiir bunubi tepki olarak algılamayın
ayrıca ben başka bir sürü grupla etkinliklere katılıyorum sizinle 4 hafta gelemediğimde bile günübirlik de olsa bi yerlere gittim bunda neden güceniliyor ben bun anlamış değilim mustafa abinin gelememsinden dolayı gelmiyo olmamız sorun olmuyoda başka bi etkinliğe gidincemi oluyo sorun anlaşılır gibi değil sizinle gelemiyorsak başka yere gidilir sizde bizimle gitmediğinizde kendiniz gidiyorsunuz selami

Tamam arkadaşlar daha fazla uzatmayalım,bu konuları yüzyüze kampta konuşmak daha iyi olacak.

yaaa ortalık niye karıştı bu kadar bilmiyom bir araya geldiğimiz bi kampta görüşürzü yer yok araçlarda bşka etkinliğe artı kgidebilen gitsin selda efe abi alsın seni

Biz kızılderililer, bir su birikintisini, yüzünü yalayan rüzgarın sesini ve kokusunu severiz. Çam ormanının kokusunu taşıyan ve yağmurlarla yıkanıp temizlenmiş meltemleri severiz..

Gözlerde yaş yoksa,

KABİLE GERİ DÖNÜYOR...YAVAŞ AMA EMİN ADIMLARLA...BİZLER SAHİP ÇIKTIKÇA HATIRALAR CANLANDIKÇA , BİRGÜN KABİLE GERİ DÖNECEKTİR...

ANADOLU KIZILDERİLİ KABİLESİ

Sevgi ve Saygi ile daha ileriye... ;D

Bizler Ağaçlara Zarar Vermek İstemeyiz. Ne Zaman Onları Kesmemiz Gerekse, Önce Onlara Tütün İkram Ederiz. Odunu Asla Ziyan Etmeyiz,Lazım Olduğu Kadar Keser, Kestiğimizin Hepsini Kullanırız. Eğer Onların Hislerini Düşünmez Ve Kesmeden Önce Tütün İkram Etmezsek, Ormanın Diğer Bütün Ağaçları Gözyaşı Dökecektir, Bu da Bizim Kalbimizi Yaralar..

Mitakuye Oyasin...

Son Irmak Kuruduğunda,
Son Ağaç Kesildiğinde,
Son Balık Tutulduğunda,
İnsanoğlu Paranın Yenmeyecek Bir Şey Olduğunu Anlayacaktır...

(Cree Atasözü)

Mustafa abi çok geçmiş olsun.Sağlıktan öteye bir şey yok önümüzde daha çok proğramlar olacak inşallah.

Son Liste

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-Adnan Murat ( suzuki )
7-çiğdem
9-SELDA
10-Ahmet 2 kişi(cj-6)
11-dost 0,5 kişi

;)

mustafa abi geçmiş olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR